Şimdi Ara

Hiçbir Mağazada İphone Yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vatan bilgisayar, teknosa felan neden hiçbir mağazada iphone yok sitelerinden bakıyorum sadece iphone se silver var diğer renkler yok iphone 6 sadece silver 6s hiç yok iphone 7 nin bazı renkleri var. Se almayı düşünüyorum gold ama magazalarda yok neden yok arkadaşlar ? Mağazada sorduğumda yeni trt vergisi gelecek diye yok dediler ama iphone harici diğer tüm cihazlar var ? Neden böyle arkadaşlar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağolsunlar taksiti kaldırdılar insanlar alamıyorki hiçbirşey 5 bin liraya telefonmu olur beyaz eşya dizersin eve.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Sağolsunlar taksiti kaldırdılar insanlar alamıyorki hiçbirşey 5 bin liraya telefonmu olur beyaz eşya dizersin eve.

Tamam haklısınızda benim sorduğumla ne alakası var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: melihalbayrak

quote:

Sağolsunlar taksiti kaldırdılar insanlar alamıyorki hiçbirşey 5 bin liraya telefonmu olur beyaz eşya dizersin eve.

Hunharca alınıyor hocam peynir ekmek gibi gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 4 Eylül 2017; 15:37:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaplan261

quote:

Orijinalden alıntı: melihalbayrak

quote:

Hunharca alınıyor hocam peynir ekmek gibi gidiyor.

Ne zaman gelir peki bi fikriniz var mı 2 haftadır cihaz yok hiçbir yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 4 Eylül 2017; 15:42:51 >
  • Dolar düstü. Tekrar yukselene kadar stoklarda bekletip satmayacaklardir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net üzerimi baktin yoksa magazayami gittin..?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    böyle bir rezalet yok! (REEDER)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Net üzerimi baktin yoksa magazayami gittin..?

İnternetten baktım yok gözüküyor vatanın mağazaya gittim trt payı eklenecek diye şuan satışı yok dediler

• Applenin kendi sitesinden alabilirsin hem alicak isen 12 eylülü bekle zarar etme bence ter bandrolu dediği şeyde 90-100 tl filan gelicek o kadar da gelmez abarrmişlar bence biraz daha beklemeni tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Applenin kendi sitesinden alabilirsin hem alicak isen 12 eylülü bekle zarar etme bence ter bandrolu dediği şeyde 90-100 tl filan gelicek o kadar da gelmez abarrmişlar bence biraz daha beklemeni tavsiye ederim..

Apple kendi sitesinde 2400 lira hocam bi telefona o kadar vermem ben en baba 2000 lira veririm çok uçuk orda fiyat

• Teknosa.com da rose gold ve space gray var 2099 tl

Silver ve gold yok

• quote:

Orijinalden alıntı: sonyz10c

Teknosa.com da rose gold ve space gray var 2099 tl

Silver ve gold yok

Nasıl var tükendi yazıyor

• "Fırınlarda ekmek bitmiş" desen inanırım ama "hiçbir mağazada iphone yok" dersen inanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

"Fırınlarda ekmek bitmiş" desen inanırım ama "hiçbir mağazada iphone yok" dersen inanmam.

Ne istiyon kardeşim videoya alıp mağazalarımı dolaşıyım seni inandırmak için

• Turkcell yada diğer operatör mağalarına bakın. Diğer markaların var dediğiniz güncel modelleri olabilir. Se güncel bir model değilki her istediğiniz rengini bulabilesiniz. İlk çıktığı zaman baksaydınız bulurdunuz. Burada konu "iphone hiç bir mağazada yok" değil "iphone'un eski modeli mağazalarda yok" ki bu gayet normal. Ayrıca apple storeda var. Apple store uzaksa online satıştada var. Az önce turkcelle baktım bu ürün tedarik edilemiyor diyor bunun sebebi eski cihaz olması.

• 16GB olur derseniz burda 1769 TL. Bugün bayram kuponu var 88 tl de ordan iner. Üstüne cardfinans varsa puan da kazanırsınız.

http://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-se-16-gb-apple-turkiye-garantili-P204631601
  • Yılbaşından sonra SE piyasadan çekilmeye başladı. Turkcell mağazalarına vermeyi keserek sadece kendi sitesinden sattı ve bitirdi. Apple Premium Reseller'da da artık yok. Hepsiburada ve N11'e bakabilirsin.
  • Hocam 7Plus alıcaktım. Sırasıyla şöyle yazayım

Teknosa - Vatan - MediaMarkt : Bayramdan sonra gelecek TRT bandrolu yüzünden gümrükten telefonları geçirmiyor devlet ki bandrolü koyup satalım diye

Vatan artı olarak şunu da söyledi Apple'ın kendi stoklarında problem var 2 haftadır gemide gözüküyor ürünler dedi ki ülkemize bakacak olursak trt bandrolü daha ağır basıyor. Ancak turkcell ve vodafone da cihazların çoğu mevcut ben turkcellden aldım
  • Bence stok erittiler, yeni telefonu bekliyorlar. Malum, bu ayın 12 sinde, tanıtım var, Kasım’da yeni telefon ile birlikte bolluk başlar yine.

• BL4ckL B kullanıcısına yanıt
    Alayı yalan söylüyor, en kallavisinide vatan söylemiş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.