Şimdi Ara

Hiçbir kıza bağlanamama sorunum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuştuğum çok kız oldu hepsini de etkiledim. Etkilediğimi anlayınca da konuşmayı kestim.

Ego kasmak için konuşuyorum. Hiçbir kıza bağlanamıyorum. 1 sene boyunca peşinden koştuğum kıza da aynı muameleyi yaptım.

Hayatıma giren bütün kızlar benden nefret ediyor. Bunalıyorum kimseyle konuşmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Etkiliyorsaniz nasil sizden nefret edecek haldeler veya o hale geliyorlar? Sorunu biraz daha acabilirseniz sevinirim.
  • Hocam aslında psikolojik sorun değil bu. Etkilemeye çalışırken kıza da bağlanmaya çalışıyorum aslında.

Ama etkiledikten sonra görüyorum ki kızda takılı kalmama sebep olabilecek hiçbir şey yok. Yani sıkıcı biri çıkıyor benimde ilgimi çekmiyor konuşmayı kesiyorum.

Mükemmelliyetçi bir yapım var bunu biliyorum. Belkide bu yüzden gerçekten bir kızı sevemiyorum.

Bu sadece kızlar için değil. Hayatımdaki herkes için olmazsa olmaz diyebileceğim kimse yok hayatımda annem babam dahil. Gerçekten kimseye karşı sevgi hissedemiyorum. Kimseye bağlılığım yok.

• cinsel birliktelik yok galiba ?? o yüzden öyle olur
  • Batalla16 kullanıcısına yanıt
    Hocam yok evet aslında cinsel istekte yok ?

Yani tabikide güzel bir kalça meme ilgimi çekiyor ama işte götüreyim yatağa atayım gibi bir düşünce yok yapamıyorum uğraşmak istemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.