Şimdi Ara

Hiçbir arkadaşımı sevmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet size içimi dökmeye karar verdim başlıkta arkadaşlarımı sevmiyorum dedim ama aslında bu nefret tüm insanlardan kaynaklanıyor insanları samimi bulmuyorum kendi amaçları ve çıkarları doğrultusunda kararlar alırlar ve onları uygularlar sizede dostunuzmuş gibi yaklaşırlar aslında hepsi sizi en ufak hatanızda başkalarına karşı rezil eder.Biraraya geldiğinizde samimiymiş gibi davranırlar siz yanlarında yokken arkanızdan konuşurlar. Sizi aslında hiç sevmezler çünkü insanlar bencildir bence bir insanın en yakın olabileceği insanlar kardeşleri ve anne babasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heart Of Tarasque -- 28 Haziran 2015; 6:19:45 >

• Depresyona hoş geldin kardeş
  • Sen de onlara göre bu anlattığın insan olmuyor musun aslında,gerçek arkadaşlarını bulmak istiyorsan sen de onlara öyle davranmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısmen katılıyorum. Çoğu insan böyle. Bense insanlara değer veriyorum. Karşılık beklemeden. Ama çoğu insan çıkar peşinde. Birkaç arkadaşım dışında hiçbiri samimi değil.

• Doğuda yaşıyorum çevremdekiler tamamen terörist 1-2 tane terörist olmayan var ama onlarla kafa yapım çok farklı ben beyazsam onlar siyah ben gece onlar gündüz yani herneyse bundan 2 sene önce Tekirdağdaydım eve uğramazdım çünkü yığınla arkadaşım ve tanıdığım vardı baba mesleği yüzünden buraya gelmek zorunda kaldım Tekirdağda sokak çocuğumusun az eve uğra diyen ailem şimdi oğlum çık dışarı hava al yeter evde öleceksin diyor yaşadığım yer yazları serin kışları soğuktur yani dışarı çıkmalık ortamı var ama insanları öyle değil işte ciddi anlamda hepsi terörist seçim sonuçlarıda malum asosyal değilimdir arkadaş bulan birisiyim ama buradakilerle arkadaş olunmaz batıda oturup asosyal olmak ciddi çaba ister kimse bahane üretmesin ya milyonda bir istisnasınızdır ya da sizde problem vardır şuan batıya taşınacağız deseler valizi toplar atlarım uçağa ama batıda yaşayanlar bilmiyor kıymetini 1 hafta şu seçim sonuçlarının malum olduğu yerde dursunlar ozaman görürüm ben onları bende içimi döktüm

• Arkadasim yok.

• tahmin edeyim kitap okumayı seven birisin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç sevgilim olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

tahmin edeyim kitap okumayı seven birisin?

tahmin edeyim bir sürü manitan oldu çevrende oldukça popülersin herkes seni seviyor kingsin.İnsan kendi gibi olanla arkadaşlık kurar bu kavram bence o yüzden var.konuyu açan arkadaş için söylüyorum sana kendin gibi birisi lazım.Bende aynı sıkıntıları çektim sonunda asosyal birisiyim ama mutluyum ne canımı sıkıcam.Birde şöyle huyları var selam vermezsin niye selam vermiyon diyorlar hak ediyonuz mu?Peşinide bırakmaz bunlar en iyisi böylelerini başından def etmek.
  • Aile başka tabi ki ama gerçek dostluk yapacak birisi sana denk gelmemiş.

• Sanki sen hiç bir arkadasinin arkasından konusmadin. İnsanin doğasında var herkes birbirinin arkasından konuşup iç doker. Bu.kadar basit. Abartmayin bunu bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turan Türkoğlu

Doğuda yaşıyorum çevremdekiler tamamen terörist 1-2 tane terörist olmayan var ama onlarla kafa yapım çok farklı ben beyazsam onlar siyah ben gece onlar gündüz yani herneyse bundan 2 sene önce Tekirdağdaydım eve uğramazdım çünkü yığınla arkadaşım ve tanıdığım vardı baba mesleği yüzünden buraya gelmek zorunda kaldım Tekirdağda sokak çocuğumusun az eve uğra diyen ailem şimdi oğlum çık dışarı hava al yeter evde öleceksin diyor yaşadığım yer yazları serin kışları soğuktur yani dışarı çıkmalık ortamı var ama insanları öyle değil işte ciddi anlamda hepsi terörist seçim sonuçlarıda malum asosyal değilimdir arkadaş bulan birisiyim ama buradakilerle arkadaş olunmaz batıda oturup asosyal olmak ciddi çaba ister kimse bahane üretmesin ya milyonda bir istisnasınızdır ya da sizde problem vardır şuan batıya taşınacağız deseler valizi toplar atlarım uçağa ama batıda yaşayanlar bilmiyor kıymetini 1 hafta şu seçim sonuçlarının malum olduğu yerde dursunlar ozaman görürüm ben onları bende içimi döktüm

Hocam asosyal değildim taki insanlar hakkındaki görüşlerim değişinceye kadar asosyal olmak insanlarla görüşmemek iletişim kurmamak değildir.Aslında kendinizi eğlendirebiliyorsanız hoş vakit geçirebiliyorsanız ve başka insanların eksikliğini hissetmiyorsanız siz asosyal değilsiniz en azından benim görüşüm bu yönde son 3 senede görüştüğüm hiçbi arkadaşımla birdaha iletişim kurmayı düşünmüyorum kendimi kazık yemiş gibi hissediyorum aralarında bazıları varki beni tamamen salak yerine koymuş ve ben yeni farkına varıyorum.İnsanlar artık değişti eskiden olduğu gibi temiz saf insanlar yok artık onların yerine bencil ve istediği herşeyi yapabilecek güce sahip oldugunu düşünen varlıklar geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

Sanki sen hiç bir arkadasinin arkasından konusmadin. İnsanin doğasında var herkes birbirinin arkasından konuşup iç doker. Bu.kadar basit. Abartmayin bunu bu kadar.

Hocam arkasından konuşmaktan bahsetmiştim ama bu sadece bir örnekti insanlarda kötü huylar arasında birtek bu yok bunu sizde biliyorsunuz,ben arkadaşlarımı sevmediğim gibi artık insanlardanda nefret etmeye başladığımı(belki farklı ülkeler farklı düşüncede insanlar görsem onlarla yaşasam bu düşüncem değişir bilemiyorum) söyledim konuşacak çok şey var aslında ama cevap geldikçe yazarım iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heart Of Tarasque

quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

Sanki sen hiç bir arkadasinin arkasından konusmadin. İnsanin doğasında var herkes birbirinin arkasından konuşup iç doker. Bu.kadar basit. Abartmayin bunu bu kadar.

Hocam arkasından konuşmaktan bahsetmiştim ama bu sadece bir örnekti insanlarda kötü huylar arasında birtek bu yok bunu sizde biliyorsunuz,ben arkadaşlarımı sevmediğim gibi artık insanlardanda nefret etmeye başladığımı(belki farklı ülkeler farklı düşüncede insanlar görsem onlarla yaşasam bu düşüncem değişir bilemiyorum) söyledim konuşacak çok şey var aslında ama cevap geldikçe yazarım iyi forumlar.

Dostum insanlar güce tapar gucluysen eğer ne bok yersen ye kimsenin sana sesi çıkamıyor farkindasindir az cok. Ama zayıf bi karakterden isterse tertemiz kalbin olsun insanlar aldigin nefesle dahi dalga geçmeye uğraşırlar. İnsanoğlu çiğ süt etmiştir kardeşim. Dogamiz gereği boyleyiz güçlü olmaya ve insanların üstünde baskı kurmaya bak.

Not: güçten kastim fiziksel güçlü olmaktan bahsetmiyorum. Sosyal olarak tip olarak karakter olarak tabi fiziksel olarakta cebindeki para olarak bilgi olarak vs.

Ben bunu cozdugumden beri insanlarla daha iyi anlaşmaya basladim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.