Şimdi Ara

Hiç yeteneğim yok ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
21.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Onur.SP

Benim hiç bir yeteneğim yok, bunu nasıl keşfettin derseniz hangi işe kalkışsam elime yüzüme bulaşıyor. Yetenek sonradan kazanılması zor bir şey ama kimse de anasının karnından sporcu, sanatçı vs. diye doğmaz diyeceksiniz fakat herkesin genetik bir yeteneği vardır, olmasa bile boyu uzundur metabolizması güçlüdür vs. Ben el işi kağıdını düz kesmekten her hangi bir spor dalına, bir şiir yazmaktan resim çizmeye hiç bir yeteneği olmayan biriyim, bunların hiç birini becerememekle birlikte genetik olarak bir boy uzunluğu olsun, soğuğa dayanıklılık vs gibi durumlar olsun bunların hiç biri yok. Tam aksine ailenin tamamının kilolu olmasıyla beraber ben de kiloluyum. Ne zararı var diyeceksiniz ama sınıfta hemen herkes bir sporla uğraşırken, resim, müziğe merak salmışken ben hiç bir şeyle uğraşmamakla beraber bir gün içerisinde bilgisayar karşısında zaman geçirmek ve ders çalışmaktan-her zaman değil-başka bir şey yapmıyorum. Öylesine yaşıyormuşum gibi geliyor, bomboş bir hayatım var gibi. Sadece sizinle paylaşmak ve yardımlarınızı almak istedim, kendini benim gibi hisseden var mı diye...

Uzun gelebilir ama lütfen okuyun ve yardımcı olun, zaman harcamanız bile yeter gerçi, teşekkürler.

Benimde ne bi spor dalında nede doru düzgün iş yapmada bi becerim yoktur tek lise 2 ye geçene kadar tek becerim bilgisayarı iyi kullanmaktı ve bilgisayar bölümüyüm şimdi lise 3 e geçtim bir becerimi daha keşfettim bir program söylendiğinde direk algoritmasını oluşturabiliyorum başkada hiçbir özelliğim yok.

• Birazcık merak olduktan sonra her şey olur. Benim kardeşim mesela çok kötü resim çizerdi. Güzel sanatlar lisesine başladıktan sonra döktürdü valla. Tamircilik bile bir yetenektir aslında. İnanın bazı şeyler birden doğuyor. Bana kalırsa yeteneği olmayan hiçbir insan yoktur.
  • @Kaan_G
    Ben çoğu yabancı-cnbce dediğin için yabancı dedim-diziyi izleyen kitap okumayı seven bilgisayarla uğraşan, interneti çok amaçlı kullanabilen siyasetle ilgilenmesem de fikirleri olan biriyim fakat yetiyor mu, yetmiyor. Benim arkadaşlarımla ettiğim düzgün muhabbet yok denebilecek kadar azdır, çünkü hem utangaçım hem de içinde bulunduğum toplumda yani çevremde çoğu şey yanlış, yalaka geliyor bana, sevmiyorum. O yüzden fazla arkadaşım, muhabbet yapıcak dostum yoktur.
    @Hoodsan
    Söylediklerin beni biraz da olsa yalnızlık hissinden kurtardı, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur.SP -- 6 Ekim 2009; 20:51:16 >
  • Dostum bi konuya yüklen yaparsın inş.

Ben kendimi bildim bileli futbolla ilgilenirim.Küçükken öyle pek iyi oynamazdım ama zamanla çok geliştirdim kendimi.Günde 3-4 saat oynardım.Sonra ortaokula doğru Fener'in altyapıya bile başladım.Sonra yurtdışına yerleştik 15,5 yaşındayım yarın yine bi takımda başlayacam ümitliyim inş. bişeyler yapabilirim.Çalışmakla oldu bu tabi yeteneğimde Allah'a şükür var.

Veya müzik.Rap beati yapmaya başladım 1 ay gibi bi sürede iyi noktaya geldim gelişmeye çalışıyorum.Belki albüm bile yapacaz arkadaşla.Underground.Bayağı çalıştım oldu bu.Yetenek var mıdır bilmem.Bi konuya odaklansan gerisi gelir bence.
  • benimde yeteneğim yok ama alıştım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemoteShoulder

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: RemoteShoulder

yetenek diye birşey yok herşey çalışmayla ilgili ben 10 yaşımda piyanoya başladım hala çalışıyorum başladığımda direk chopin nocturne mü çaldım hayır ee ozaman yetenek diye birşey yoktur yetenek sonradan kazanılır

Mozart?

Herkesin bir alanda inanılmaz derecede yeteneği olacak diye bir şey yok,her şeyde aşırı aşırı aşırı... beceriksizsen bir sorun vardır fakat normal bir beceriksiz her konuda olabilir.Mesela benim de yazı yazmak dışında hiçbir yeteneğim yok o da yaşıma göre iyi sadece öyle ahım şahım değil.

chopin'den sonra mozart teknik bakımın'dan çok zayıf kalıyor ama tabiki'de mozartı yok sayamam

Mozartsız piyano olmaz.Onun o neşeli ve tatlı melodileri eksik kalmasın.

Ama forever Lizst Rachmaninov Chopin Hem çalması hem dinlemesi güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur.SP

@Kaan_G
    Ben çoğu yabancı-cnbce dediğin için yabancı dedim-diziyi izleyen kitap okumayı seven bilgisayarla uğraşan, interneti çok amaçlı kullanabilen siyasetle ilgilenmesem de fikirleri olan biriyim fakat yetiyor mu, yetmiyor. Benim arkadaşlarımla ettiğim düzgün muhabbet yok denebilecek kadar azdır, çünkü hem utangaçım hem de içinde bulunduğum toplumda yani çevremde çoğu şey yanlış, yalaka geliyor bana, sevmiyorum. O yüzden fazla arkadaşım, muhabbet yapıcak dostum yoktur.
    @Hoodsan
    Söylediklerin beni biraz da olsa yalnızlık hissinden kurtardı, teşekkürler.

dostum senin sorunun demekki arkadaşlarınla konuşacak konun olmaması yeteneksiz falan olman değil. düpedüz utangaç olmandır. bi kız gelip seninle 2 muhabbet etmeğe kalkarsa hiçbişey diyemezsen tabikide gelip bidaha seninle konuşmaz. yada sen gidip biriyle bi muhabbet etmeye çalışmazsan tabikide milletten bi beklentin olamaz. dostlarının muhabbet konularına bak ve o konulara göre kendini yönlendirip geliştir. bak ben dedim ki benim çevremde anime izlenir. bende senin durumundaydım başladım anime izlemeye şimdi herkes adam yerine koyuyor beni. sende iyi bi gözlem sonucu çevrendeki arkadaşlarınla edebileceğin muhabbetleri belirle ve bu konular hakkında kendini geliştir.

• benimde yok inanki..Sadece karakalem de biraz iyiyim
  • beceriksizin önde gideneyim her alanda
    sosyal olmada bile beceriksizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 7 Ekim 2009; 16:37:27 >
  • büyüyünce seninde olur
  • Hiçbir yeteneğiniz yoksa sopa yemeği deneyin 1-2 sopadan sonra Kurtlar Vadisi nde şamaroğlanı rolüne aday olabilirsiniz. Figüranlık bir meslektir ve yetenek ister.
  • Skill pointlerini doğru dağıtsaydın bir sürü yeteneğin olurdu, 50 k ye bir item var skill point resetliyor ondan alabilirsin
  • Konu hortlatmak gibi olmasın da, benim de mesela futbolda hiç yeteneğim yoktur, futboldan anlarım, birkaç ligi birden takip ederdim bir zamanlar, futbol oyunlarını da çok oynardım(tabi şimdi sıkıldık artık), küçüklükten beri arada bir oynarım ama hiç futbol yeteneğim yoktur. basketbol voleybol falan az çok oynayabilirim.

3-4 senedir bilgisayar başından kalkmazdım, oyun oynardım, derslerim de çok iyi değildir, fakat bilgisayardan da iyice soğudumu söyleyebilirim, hatta oyun oynamak için aldığım bilgisayarı bile sattım.

ama bu aralar gitara, dil öğrenmeye, okçuluğa merak saldım, bunların kurslarını bulursam mutlaka gidicem. en azından bir şeyler yapabilmem lazım, çok sıkılıyorum çünkü
  • Madem pc basinda cok vakit geciriyorsun degerlendir bunu.Kodlama ogren mesela.Kendine bir blog ac ve oraya yazilar yaz.Cok zevklidir.Bilmiyorsan yardimci olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her cocuk ozeldir diye bir film var. Disleksi hastası olan bir cocuk ile ilgili. Ben Disleksi olmama rağmen en karmaşık seylerin üstesinden gelebiliyorum. İlginç gelecek belki ama elektrik elektronik okuyorum meslek derslerimde sorun yok hatta bölüm şefi atempo isimli bir firmaya beni stajyer olarak yolluyor. Ses mikserini gördüysem üzerinde yeterince fazla ayar yapabileceğin seyler vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kendimi boşlukta hissediyodum her şeyi yüzüme gözüme bulaştırıyodum.3 sene önce staja başladım.Şimdi tek başıma araba dağıtıp topluyorum.Kendine bi hobi bulman lazım ve ne olursa olsun vazgeçmiyeceksin benim 3 senede kırdığım parçaları toplasan bi araba eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetenek yoktur, ilgi vardır vesselam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.