Şimdi Ara

Hiç Unutamadığınız Film Replikleri... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
9.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    beaaa (iğrencim yauw)
  • titanicten

ım king all the world

sen önce ıslak kıçını kurtar
  • cesuryürekte kral savaş meydanında okçuları kullanın deyince yanındaki eleman ama kendi adamlarımızı vururuz diyor. kralda ona bakıp ama onlarıda vururuz diyor
    birde başka bir sahnede wallace oğlumu görürse tüm ingiltereyi ele geçirmeye kalkar diyor
  • Tony Montana: In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women.

Tony Montana: I always tell the truth. Even when I lie.

• imzaa
  • imzamda görüldügü gibi ''Devils Advocate''
  • yeni imzam
    koyu yerin meali
    hangisi bana ihanet etti kalbim mi , zekam mı? (Don Tomassino nun tabutunun başında izleyenler hatırlar)
  • yıllar önce trt1 de oynayan bir dizideki replik hiç hafızamdan silinmedi
    adam seri katil her gece alacakaranlıkta kurbanlarını evinin bahçesine gömüyor onu uzaktan izleyen şahısla diyaloğu
    -gene ne ekiyorsun foxi
  • emrahın annesi ve nuri alçonun olayından sonra;

emrah:"bunu nasıl yaparsın,ben seni ancam bildim,baba yarımdın" --->gibi bi cümle dio
    nuri alço:"işte şimdi gerçekten baban oldum"
  • ben size parmağımı vereyim(orta parmak) siz bana telefon hakkımı verin(neo)
  • Jim Carrey-Aman Tanrım Filminden

Jim Carrey tanrının güçlerini aldıktan sonra eve gider ve kapıyı çalar....
    Sevgilisi Kapıyı Açar...

Sevgilisi : Aman Tanrım
    Jim : Bana sadece bruce de...
  • birini tanımak istiyorsan onunla savaşman gerek...

matrix reloaded....
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanTuran

Ben kadir üleeeeeeeeeeeen.....

-Hangi kadir??????

DELİ KADİR üleeeeeeeeeeeeen...........!!!!!

• eddriiiyııııııııııınnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!I love you
  • Teminator 3 'den

Son sahnede içinden bombayı çıkartır ve ağzına tıkar

You are Terminated !

• seviyorum de

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr

seviyorum de

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr

seviyorum de( kadır abı kadını tartaklamaya baslar )

hayırrr

seviyorum de

seviyorum

yalan söylüyorsunnnnnnnn

...

kadır ınanır-serpıl cakmaklı
    ata demırer yaptı bunu youtube ızleyın gulmekten kopun

http://www.youtube.com/watch?v=D1maHOSI7zI
  • The Lord of the Rings (Gandalf) - "The ring must be destroy Frodo!..."

Fight Club (Edward Norton) - "Benzin ve portakal suyundan napalm yapılabileceğini biliyor muydun?"

Fight Club (Edward Norton) - "Damağındaki yara dilinle oynamazsan hemen geçer... Ama insan duramıyor."

Graceland to 3000 Miles (Kurt Russel) - "Kafama bir silah daya ve duvarları beynimle boya!..."

Star Wars (Darth Sidius) - "Dark side more powerful young Padawan!..."

Star Wars (Darth Vader) - "Luke... Join me! Rule the galaxy father and son..." , "Luke... I'm your father..."

The Matrix (Lawrence Fishburn) - "Welcome, to the real world"

The Godfather (Robert de Niro) - "Ona reddedemeyeceği bir teklif sundum" , "Only busines!..."

Memento (Guy Pearce) - "Merhaba adım Leonard, size daha önce hastalığımdan bahsetmiş miydim?..."

The Shawshank Redemption (Tim Robbins) - "Avukatım bana kazık attı... Buradaki herkes masumdur..."

Pulp Fiction (Samuel Jackson) - "Peki Fransızlar Big Mac'e ne diyorlar? (John Travolta) Le Big Mac..."

Saw (Tobin Bell) - "Let the games begin!"

Usual Suspect (Kevin Spacey) - "Şeytanın insanlığa yaptığı en büyük kötülük... Hiç var olmadığına inandırmakmış..."

Vanilla Sky (Penelope Cruz) - "I'm Sofia..."

V for Vendetta (V) - "İnsanlar hükümetlerden korkmamalı, hükümetler insanlardan korkmalı" , "Remember the 5th of November"

Leon: The Professional (Jean Reno) - "Adam başı 5000... Kadınlar ve çocuklar hariç..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 14 Mart 2007; 20:42:33 >

• Al Pacino'nun çok iyi filmlerinden biri olan Donnie Brasco'dan replikler...

- What's "Forget about it?"

Donnie Brasco: "Forget about it" is like if you agree with someone, you know, like "raquel welsh is one great piece of ass forget about it." But then, if you disagree, like "a lincoln is better than a cadillac? forget about it!" you know? but then, it's also like if something's the greatest thing in the world, like mingrio's peppers, "forget about it." but it's also like saying "go to hell!" too. like, you know, like "hey paulie, you got a one inch pecker?" and paulie says "forget about it!" sometimes it just means forget about it.

Filmi izleyenler, mimikleri de akıllarına getireceklerdir.

• Demolation Man (Sylvester Stallone) - "Peki tuvaletteki üç deniz kabuğu nasıl kullanılıyor?..."

Jurassic park (Sam Neill) - "T-rex beslenmeyi sevmez ki... T-rex avlanmayı sever..."

Back to the Future (Dr Emmet Brown) - "When this baby hits 88 miles per hour you're gonna see some serious shit."
  • Piano Piano Bacaksız

(Hızır kapıdan girer)

- ulan açlar ordusuuuuuuu ....

(bütün millet merdivenlerden inerek aşşağıdaki kapıya koşar)

- hea adınızı nasılda bilirsiniz ulen felek vurduysa yerinden kalkıp sende onaaaaaaaa geçireceksin

böyle oturmakla olmaz

- N yapalım peki?

- N yapalım'ı varmı yapacak bir şey vardır. İnsan oğlu bu tabiatta aç kalırmı bee.

(Merdivenlerden üst kata çıkarlarken önden cevap yetişir)

- burası tabiat değilki İstanbul !

(yer İstanbul öğrencilik yılları sıkıntılı günler geçirirken izlemiştim bu filmi o yüzden bu repliği hiç unutmuyorum:)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.