Şimdi Ara

Hiç tatlı yemem ama yediğim zaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suyunu çıkarırım. Bir anda 3 paket bisküvi, 4,5 çikolata gofret, 500 Gr kadar jelibon yerim. Daha aziyla doyamıyorum ya hep ya hiç ardından bir ay yemesem tatlı aklıma gelmez ama yiyeceğim zaman patlayana kadar mutlaka yemeliyim. Neden böyle beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diyabet detected. Surekli tatli yesen daha az zararli olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktora görün sen bence.
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Ağzından yel alsın. İşlenmiş ürünleri bırakayım sadece meyveden şeker alayım hem vitaminde almış olurum diyorum , karpuz yiyorum 2 kilo, mandalina yiyorum 1.5 kilo. Muz yediğimde 10 taneye çıktığım oluyor. En ideali elma sanırım 5 de durabiliyorum sert olduğu için. Kalori bazindan bakınca kardayım sanırım meyvede beni diyalize sokarmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle devam edersen insülin direnci oluşur. Bir anda yuklenme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Ağzından yel alsın. İşlenmiş ürünleri bırakayım sadece meyveden şeker alayım hem vitaminde almış olurum diyorum , karpuz yiyorum 2 kilo, mandalina yiyorum 1.5 kilo. Muz yediğimde 10 taneye çıktığım oluyor. En ideali elma sanırım 5 de durabiliyorum sert olduğu için. Kalori bazindan bakınca kardayım sanırım meyvede beni diyalize sokarmi?

Meyve de cok seker icerir fazlasi zarar yani evet. Hatta azi bile faydasindan cok zarar verir meyve o kadar saglikli bir sey degil cok az yemek en ideali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.