Şimdi Ara

Hiç Sony, Samsung, Philips marka uydu alıcısı yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu uydu alıcıları üreten firmalar neden bilinmedik markalar? Hiç Sony uydu alıcısı görmedim mesela. Çoğu uydu alıcılarını inceledim, çoğunun hem ürün kutuları hem decihaz kasaları basit duruyor.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 22 Eylül 2012; 3:58:14 >

• benim hp marka laptopum var dostum. ki hp nekadarda bilindik ve popüler bir marka değilmi. atıyorum bir yanda asus dururken gider hp alırsın kalite çünkü fakat içindeki ''orjinal'' hard disc in üzerinde ne yazıyor biliyor musun? ''Toshiba'' insan diyebilir yahu bukadar bilindik bir marka bir hard disc bile üretemiyormu? elbette yapar ama bu işin ''ustası'' zaten bunu yapıyorken neden kendi uğraşsın ki? işte uydu alıcıları konusuda aynen böyle dostum. bu işin ustaları next, goldmaster, yumatu,atlanta vs gibi tarihi eskiye dayanan üreticiler varken neden kendileri uğraşsınki ? kaldıki samsung un uydu alıcısı var ''http://www.samsung.com/tr/business/settopbox/index.html'' ama sen içindekilerin samsung olduğuna inanıyor musun? uzun lafın kısası zaten o markalar hemen hemen her teknolojik ürüne el atmış vaziyette iken uydu alıcısına rağbet etmezler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.