Şimdi Ara

Hiç Silginizi Sonuna Kadar Kullandınız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Biz silgi tozlarından silgi yapar tekrar onu kullanırdık Onun da tozu olmazdı ve küçülmezdi kolay kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 24 Eylül 2012; 17:58:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

Biz silgi tozlarından silgi yapar tekrar onu kullanırdık

Edit: Benim hiç silgim olmamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzuman -- 24 Eylül 2012; 17:58:39 >
  • Bir kere aldım aldığım gün kayboldu çok iyi hatırlıyorum 2. veya 3. sınıftı silgimi aldım ve kaybettim ondan sonra 7 senedir başkalarından otlanıyorum
  • hayır
  • Bizim maallede silgileri mimarlar bitiriyodu başparmağı yalayıp öyle silerdik bazen çakmakla yakar üzerini beyaz akrilikle boyayıp vernikle cilalayıp sonra yazardık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Bizim maallede silgileri mimarlar bitiriyodu başparmağı yalayıp öyle silerdik bazen çakmakla yakar üzerini beyaz akrilikle boyayıp vernikle cilalayıp sonra yazardık

Yeni defter alsaymışsın, daha kârlı olurmuş sanki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir dönem boyunca kullandıgım 1 liralık silgiyi kaybedince babam çokı pis kızardı bunu alamayanda var derdi
  • Hayır
  • Tam silgi hastasıyımdır ben. Sadece bir ucunu kullanırım silginin, diğer taraf bembeyaz kalır.

İlkokuldayken Bir keresinde yeni aldığım silgim kaybolmuştu, parmağımı ıslatıp silmiştim defteri. Babam sorunca çok pis ağladığımı biliyorum silgimi kaybettim diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Eisenheim

quote:

İlk mesajda yazamamıştım kardeş biz başkalarının silgi tozlarından yapardık silgimizi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Eisenheim

quote:

İlk mesajda yazamamıştım kardeş biz başkalarının silgi tozlarından yapardık silgimizi

ne yaptın sen ya küçük emrah yanında halt etmiş senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben silgiyi kopya için kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç unutmam 1.sınıfta kelebekli silgim vardı. Kaybettim 2.tenefüsten. Hala acısı durur ben de ulan ne hevesle almıştım o kelebekli silgimi. Ah be dertlendim yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayak kokusu -- 24 Eylül 2012; 21:04:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.