|
Uzun süredir takipleşiyorduk 1 sene falan bana yazdı baya konuştuk ara vermiştik sonra geçenlerde yine yazdı şurada buluşalım veya gelip seni alıyım desem tamam diyecek kıvamdaydı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Kardeşim aynı şeyleri yaşıyoruz. Normal miyiz sence ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Çevrenizi geniş tutun. Sosyal olun. Lise ve üniversite özellikle. Bu dönemleri ne kadar verimli geçirirseniz sizin için o kadar iyi. Ne kadar çekingen utangaç olursanız olun. Bir adet normal kız arkadaş sizi her istediğinize ulaştırır. Lise ve üniversite dönemi işte bu kız arkadaşların bolluğundan geliyor. Lise de yalakasın olum sen diyordu arkadaşlar bana o yalakalık ile tanımadığım kız kalmadı. Okul hayatınız bitince genelde herkes evli evine köylü köyüne oluyor bir daha yakalamanın imkanı yok derecesine iniyor. Sonra kpps askerlik vs derken iyice yok oluyor. Bu dönemlerde stabil kalmak önemli bulduğunuzu kaçırmayın. Yakaladığınız ile ciddi anlamda bir geleceği göremiyorsanız elinizde tutun ve çevresini tanıyarak kendi çevrenizi geliştirin. Bu dönemi de atlattıysanız iş hayatında durum biraz daha yumuşak hale geliyor. Kadınlar daha olgun oluyor genelde. Kendini beğenmişlik evresini tamamladıkları ve nimetlerini görüp geçirdikleri için istekleri biraz daha ılımlı oluyor. Artık hayatınıza gerçekten girebilecek kişileri eski tecrübeleriniz ile arayıp bulmak size kalmış. Asla ve asla 1 kişiye tamamen bağlı kalmayın ve unutmayın kızların ilk hedefi yalnız olmayan erkeklerdir. Hiç unutmuyorum yıllarca beni kovalattı arkasından hoş aynı okulda olsaydık öyle bir şansı olmazdı ama okul bitti aradan zaman geçti. Kız arkadaşımla taksimde geziyoruz denk geldik karşılaştık. Aha dedim beni istemedin al sana senden iyisi ve güzeli birde üstüne ispanyol kız arkadaş dercesine tanıştırdım bunları. Sonra arka arkası kesilmeyen mesajlar geldi ondan. 1 kişiye bağlı olmayın işte ikisini neden idare edemeyim biri zaten yurtdışında :D Onunla da çıktım çünkü arkadaş çevresi bana lazımdı. Ağınızı ördüğünüz sürece gedemeyeceğiniz yer yok. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayat sana limon verirse o limonu hayatın gözünün içine içine sık.
|
|
Kendinin cevabını verdiğin bir soruyu sorunca havalı mı olduğunu zannediyon. |
-----------------------------THE FORUMLORIAN--------------------------
|
|
|
Masturbasyon bana yetiyor |
_____________________________ |
ben cevap vermedim aga bende 20 yaşındayım duygusal ve romantik erkek olduğum için sen çok iyi bir erkeksin seninle sürekli arkadaş kalmak istiyorum diyorlardı sorna ise gidip it maço larla takılıyorlardı |
bazıları hiç delirmez, ne korkunç hayat sürüyorlardır kim bilir
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben buradan yerimi kapayım neden olmadığını bilmiyorum fakat olsa baş ağrısı olacağı bir gerçek. |