Şimdi Ara

Hiç Sevgilim Olmadı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan 16 yaşındayım.Normal kiloda ve normal boydayım.Hiç sevgilin olmadı şuana kadar.Artık bi sevgilim olsun istiyorum.Birkaç kere aşık oldum ama kızlara açılamadığım için zamanla unuttum onları.Yeter diyorum artık birkaç tüyo verirseniz eğer 1 ay sonra çıkacağım tatilde herhalde bir kız arkadaş edinebilirim.Yardımlarınız bekliyorum.

• up
  • Hoş bir kız varsa gidip tanışacaksın çok zorlamıcaksın kızı kendinde kasmıcaksın kızın gözü alıştıktan sonra rayına oturmaya başlar bukadar basit uzaktan bakma git yanına hiç birşey diyemiyorsan merhaba ben (isim) de sizinle tanışmak istiyorum çok hoşsunuz de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome00

Şuan 16 yaşındayım.Normal kiloda ve normal boydayım.Hiç sevgilin olmadı şuana kadar.Artık bi sevgilim olsun istiyorum.Birkaç kere aşık oldum ama kızlara açılamadığım için zamanla unuttum onları.Yeter diyorum artık birkaç tüyo verirseniz eğer 1 ay sonra çıkacağım tatilde herhalde bir kız arkadaş edinebilirim.Yardımlarınız bekliyorum.
    Bu lafına çok takıldım.Bence önemli olan boy ve kilo değil.Bunların önemi yok mu?Tabiki de var ama bu iş boy ve kilo ile bitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erotikbrokoli -- 17 Haziran 2012; 22:18:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinhoTR

quote:

Şuan 16 yaşındayım.Normal kiloda ve normal boydayım.Hiç sevgilin olmadı şuana kadar.Artık bi sevgilim olsun istiyorum.Birkaç kere aşık oldum ama kızlara açılamadığım için zamanla unuttum onları.Yeter diyorum artık birkaç tüyo verirseniz eğer 1 ay sonra çıkacağım tatilde herhalde bir kız arkadaş edinebilirim.Yardımlarınız bekliyorum.
    Bu lafına çok takıldım.Bence önemli olan boy ve kilo değil.Bunların önemi yok mu?Tabiki de var ama bu iş boy ve kilo ile bitmez

gelde bunu bu zamanın kızlarına anlat

• quote:

quote:

quote:

Yapma hacı.Her kız aynı değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yapma hacı.Her kız aynı değil

tabi doğru söylüyosun kız var kız var ame nerden denk gelicek bize tatlı, fok balığı gibi konuşmayan namuslu saf bir kız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç sevgilim olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Yaş 32 hiç sevgilim olmadı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de 16 yaşındayım.Tip olarak sorunum yok ayrıca boyum ve kilomda orantılı ama kız arkadaş bende edinemiyorum.Sorun tabikide karşıda değil bende de var mesela konuşkan değilim , hoşlanıyorsam belli etmem.

Kızların tavırlarına dönersek.Birgün başka öteki gün başkadırlar.İyisini bulunca kaçarlar.Ayrıca şunu kafana yaz tipin hiç önemli değil.Önemli olan her yerinin iş yapması.Mesela konuşkan değilsen , kızla samimi olmuyorsan msela elini tutmuyorsan vs kız kesinlikle senden soğur arkadaşım.Kızlar iltifat severler ama her zaman iltifat edersende kendini küçük düşürürsün dolaylı yoldan.Aksine kıza bazen sert bazende hoş görülü davran.Ayrıca hoşlanıyorsan hiç bekleme git konuş.Aranızda bir iki muhabbet olsun yeter.Başımdan az buçuk birşeyler geçti bilirim yani..Ayrıca bu yaşlarda aşk maşk yoktur.Kıskanç olmana gerek yok , giderse gitsin üzülmene bile değmez.

Bu yaşlarda böyle durumları takmamayı öneririm ama şöyle birşey de var.Üniyi bitirirsin askere gidersin gelirsin iyi bir işin olur bu seferde aradığın kızı bulacak mısın , okuldaki gibi tonlarca kız görebilecek misin..Bu yaşlarda aşkı sevgiyi umursama.Her türlü eylemi gerçekleştir abi.Benim felsefem budur.10 yıl geçince sanki kız bulabileceğim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing for the moment -- 17 Haziran 2012; 22:51:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

quote:

Orijinalden alıntı: GOTCHA!

Hoş bir kız varsa gidip tanışacaksın çok zorlamıcaksın kızı kendinde kasmıcaksın kızın gözü alıştıktan sonra rayına oturmaya başlar bukadar basit uzaktan bakma git yanına hiç birşey diyemiyorsan merhaba ben (isim) de sizinle tanışmak istiyorum çok hoşsunuz de

ben de tecrübesiz değilim de hep aklımı kurcalar. hoşsunuz dedin de aklıma geldi hocam. sizli bizli konuşmak biraz şey değil mi ya. nası desem hani kıyafette garson boy vardır tam büyüme çağındasındır. tam geçiş aşamasında. onun gibi. 20 yi geçince belki tamam biraz daha küçük olunca da tamam da tam bu yaşlarda biraz değişik. ben senli benli girerim normalde muhabbete ama sizli bizli de konuşmak istemiyor değilim ilk konuşmada.

Senli benli olunca tavlarım ama tavlamasamda birsürü kız var gibi oluyor siz olunca özellikle onu seçmişsin gibi oluyor aradaki detay bu yine senin kararın tabi kızdan kızada değişir

• Açılcam diye uğraşma, aradaki ilişki sessiz sedasız aşk seviyesine gelsin. Bir gün yanyana yürümüşsün, bir gün onun elini tutmuşsun. Bir bakmışsın ki onunla sabahlamışsın Ağzı açık ayran budalaların yaptığı gibi kızlara bakınca ağzın sulanmasın. Cool ol, yeter. Fazla da abartma, eşcinsel diye arkandan sallayabilirler. Mükemmel olmaya çalışma, kızlar rahatlıkla şekil değiştirebilecekleri oyun hamurları bulmaya çalışırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hic sevgilin olmadiysa hic sacinda dokulmemistir

• uğraşma olmaz :D
  • Bendeki asosyallik gittikçe antisosyalliğe dönüşmeye başladı. aşkta satın alınabilen bir şey olsa keşke :-((

• Benim de olmadı yaş 16 bi şansım olabilir diyordum bu sene ama en yakın arkadaşım beni bırakınca dedim bu işler yaş ya yalnızlığa alışacan ya da sevgilin olacak ben de tek başıma halletmeye karar verdim kimseden yardım almadan danışmadan bu işi halledecem gençler bana yardım dileyin
  • acele etme daha olur
  • Bende 16 yaşındayım kız arkadaşım var lütfen yanlış anlamayın çoğu kişinin kız arkadaşının olmamasının sebebi küçükken bizi kız meselesi yüzünden utandırmaları ve bu konuyla dalga geçip bizi utandırdıkları için aynısı benimde başıma geldi yani genelde bu yüzden oluyor bu sadece kız meselesi ile ilgili değil bu yüzden çoğu şeyde utangaçlaşıyoruz

EDİT=İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theodorus321 -- 18 Haziran 2012; 10:58:51 >
  • yaşım 22 kız arkadaşım yok yakışıklıyım ama ben kendim istemiyorum 1 hafta sonra kızı bırakıcaksın eee sonra ne olucak
  • Hiç bulaşma bir yanlış kişi bütün doğrularını götürür

• Yaş 18 Hiç olmadı.Olsun diye de bi uğraşım yok Bakıyorum etrafa da en rahatı tek takılmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.