Şimdi Ara

HIC OVERCLOCK YAPMADIM KORKU VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • islemcim amd a8 5600k daha once hic oc yapmadim nasil yapicam islemci yanmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben e2180 e bodoslama yapmıştım çok voltaj verme cok yuksek fsb verme acilmaz birazda arastirma yap mavi ekran görürsen birseyleri yanlış yapmışsındır pc yi acamazsan korkma bios pilini anakarttan cikar tak bios resetlensin derin bir nefes al ve oc nin zevkini al

• Korkma konusunda, insan bilmediği şeyden korkar iyi araştır, iyi oku, yeterince bilgi edin kafana takılan şeyleri sor burda her konuda sana yardım edebilecek birçok arkadaş var. Tek sıkıntılı konu voltaj verirken dikkatli ol küçük arttırımlara git. FSB ve multiplier ile bilgisayara zarar veremezsin ama voltaj ile verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stewie00

Ben e2180 e bodoslama yapmıştım çok voltaj verme cok yuksek fsb verme acilmaz birazda arastirma yap mavi ekran görürsen birseyleri yanlış yapmışsındır pc yi acamazsan korkma bios pilini anakarttan cikar tak bios resetlensin derin bir nefes al ve oc nin zevkini al

yani sorun olmaz

• Bende tırsmıştım başta şimdi vites değiştirir gibi 3GHz'den başlayıp 4'e kadar yürüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunsmas

Bende tırsmıştım başta şimdi vites değiştirir gibi 3GHz'den başlayıp 4'e kadar yürüyorum

ilk seferde ne oldu sorun olmadi degil mi bu pc islemcinin yanmasin i engeller mi yoksa sansa mi kaldi

• Ben de fx x6 6300 e o.c yapmıştım sitenin birinde örneğe bakarak, orada 1.45 voltaj veriyordu bende öyle yapmıştım ama o voltajın çok olduğunu düşünüp geri çektim.

Cpu
    Cpu/NB
    İki tane voltaj girmek gereken kısım var. İkisine ne kadar voltaj gireyim. Çarpanı 22 gireceğim amacım 4.4 ghzde stabil çalıştırmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @bedoboys Voltajı fazla verme benim normalde 1.3V'du ben 1.4 yaptım sadece. Önce voltaj vermeden arttır. Baktın istediğin hıza ulaşamadın voltaj ver. Fakat abartma voltajı. Mavi ekran alırsan , geri bios'a gir standart hıza al ve tekrar dene. PC'nin açılmaması durumu için bios pili sökmeyi öğren

@mehmedhann Sen kendin dene voltajı ? 1.3 voltajda 4.4 GHz olacak mı deneyeceksin. Ayrıca ben sadece CPU voltajı veriyorum yeni nesil anakartlar nasıl bilmiyorum fakat siteden birini yaptığı O.C resimi

• anladim pil sokmeyi biliorum voltajsiz ne kadar artar

• Ya bu isin garantisi yok bazı hatalar sorun çıkarmıyor bazıları sorun çıkartıyor sogutucun iyiyse dogru duzgun voltaj verirsen sorun olmaz az voltaj verirsen en kotu bios pili cok verirsen vatan a koşarsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.