Şimdi Ara

Hiç mi yoktur Mazda'nın kötü yönü??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araba alacağım, yaklaşık 1 aydır 30 tane araba test ettim. İçlerinde Honda en aklıma yatandı. Sonra birden aniden Mazda 3'ü gördüm (sedan). Çooook beğendim. Gittim baktım, test sürüşü yaptım. Sonra foruma girdim, bütün yazılanları tek tek okudum. Seneye kasanın değişeceğini öğrendim, ona rağmen alma isteğimde bir azalma olmadı.

Özellikle 3 kullanıcısı olan arkadaşlar, bu arabanın hiç kötü bir yönü yok mudur? Alınca aaa, bu da ne böyle diyeceğim bir husus olacak mı?

Bir soru da, otomatik ile manuel arasında kaldım. Sol bacağım otomatik diyor, ama sürüş keyfi manuel diyor. Otomatiği olan arkadaşların bu konudaki fikirleri nedir? Nasıl çalışıyor Mazda 3'ün otomatik şanzımanı? Manuele yakın keyif veriyor mu?

Son olarak aura mavi dedikleri renk en hoşuma giden. Renk tecrübeniz ne der? Çizikler, toz vs. bakımından nasıldır bu renk?

Önümüzdeki hafta almayı planlıyorum, cevaplara şimdiden çok teşekkür ederim.

• www.mazdaclubtr.com deki herkese sorabilirsin aklındaki soruları ne yazzıkki bu sitede mazda kaullanıcı sayısı çok az
  • yazbaşı bende niyetlendim ama elimdei para yetmedi 2.eline bile.en ucuzu 25 bindi.Bende Nissan note aldım 1 yaşında.
    benim gözümdeki tek kusuru pahalı olması,tabii diğer hususları ullanıcıları bilir...
  • ben bir mazda3 kullanıcısıyım ve arabamdan son derece memnunum ve tavsiye ederim kötü yönü koltuk kılıfları ben bir türlü sevemedim deri yaptırmanı tavsiye ederim manuel daha iyi zevk veriyor bence manuel alın dediğiniz mavi mazda3. gerçekten çok yakışıyor fakat ben kırmızı yada siyah tavsiye ederim ayrıca spoyler ve marşpiyel taktırmanızıda tavsiye ederim şimdiden hayırlı olsun

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.