Şimdi Ara

Hiç kredi kartı kullanmadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 18 yaşındayım daha önce hiç bir kredi kartı kullanmadım tertezim lööp gibiyim hiç bir yere borcum yok sigortalı maaşlı çalışanım temmuz 2018 dan beri ama temmuzda 18 olmadığım için sigortamı felan işkur yatırdı eylülde işyerime geçtim herneyse her bankaya başvuru yaptım ama hiç birisi vermiyor sebebini bilmiyorum kredi notunuz düşük felan diyorlar e kredi kartı kullanöadan nasıl yükselticem birader neyse bana yardımcı olur musunuz işkurdan 3 ay maaş aldım gerisini çalıştığım yerden aldım 2 aydır yapı krediden alıyorum maaşı kalanı hep halkbanktan aldım ne olur bi yardım edin bankacı arkadaşlar abiler ablalar vardır aramızda çok acil nakit paraya ihtiyacım var çünkü ailevi bir mesele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben öğrenciyim 500 lira aldığım kredi var sadece ona bile enpara kredi kartı verdi (tabi limiti 500 başlangıçta). Orayı dene bence. Zaten ziraat her öğrenciye veriyor o da var.

• Üzgünüz, Enpara.com Kredi Kartı başvurunuz bankamızın mevcut kredi politikalari çerçevesinde ne yazık ki olumsuz olarak değerlendirildi.

• Findeksten kredi notunuzu sorguladınız mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayir hic bisey kullanmadim kredi notum varmidir ki?

• İllaki vardır diye düşünüyorum. Vakıfbanka başvurabilirsiniz. Kredi puanım 900’ken (en riskli grup) 1000 tl limitli kart verdi bana. Vakıfbank ve akbank daha kolay veriyor kartları. Bi deneyin bence onları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En kötü ihtimalle içeriye para yatırıp kart alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.