Şimdi Ara

Hiç Kimse Ama Hiç kimse yanımda değil (moral---)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs de fizikten 8 soru kaydırdığım için sıralamam olması gerekenden 50 bin daha aşağı geldi , sorun şu ki ailem bilerek kaydırmışsın sırf burdaki üni gelmesin dye ,çalışsanda çekemezsin o sıralamayı diye çok fazla söyleniyolar her gün. Haliyle her gün günden güne umutsuzluğa düşüyorum hırslı başladım oysaki ygs den sonra 15 konu çalıştım ama şu an çalışma isteĞim kalmadı çalışıyorum ama umutsuzca çevremde konuşabileceğim hiç kimsem yok yardım edin nasıl moralimi düzeltebilirim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulfly86 -- 24 Mart 2015; 20:53:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Her zorlugun ardından bır kolaylık vardır

Kaynağınıda belirtelim bari; "Her zorluğun yanında bir kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5)

Hatırlatma için teşekkürler @Escherich

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFE3C8F4-B -- 24 Mart 2015; 23:20:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • soulfly86 S kullanıcısına yanıt
    Forum var ustaaaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolun, yardımınıza ihtiyacım var sizce ne yapayım moralimi düzeltmek için ? Sırf ailem yüzünden evden sabah 6.30da çıkıp akşam 6 da geliyorum ama gitgide umutsuzluğa sürüyolar her azarı çekiyolar dönem başından beri emek verdiği mi çok çalıştığımı görmüyolar..sırf mezuna kaldım yük olmayayım diye harçlık bile çok az alıyorum.. insanın ailesinin yanında olmaması çok çok kötü bir şey :(

• Oturup konuşmak istiyorum ama ne zaman konuşmak istesem kavga ediyoruz adam akıllı konuşmaya gitsemde sinirden ağlayarak dönüyorum ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum ailenin sevilmeyen çok çalışkan çocuğu rolündeyim bana mezuna kalıp kardeşinin hakkını yedin şimdi fedakarlık yap hayallerinden vazgeçip burada ki üni ye tercih yap oku diyolar kaldıramıyorum bunu :'(

• soulfly86 S kullanıcısına yanıt
    Elbet aydınlık günler yakın kardeşim.2 ay sık dişini sonrası basit.Herkes senle gurur duyar.

• Umarım kardeşim.. Her gün ağlamaktan ,kendi kendime yetmeye çalışmaktan çok yoruldum .. İstek arzu her gün günden güne tükenmekte..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen de calis bitir isini lysde herkese göm kardesim agzi acik kalsin herkesin yapicak bisiyin yok ailen hatasini anlicaktir ama gec anlicaktir şimdilik yapicak bisi yok maalesef katlanmak zorundasin calismayi sakin birakma

• Aslında biliyor musun bu olayın görünen yüzü yani insanlarda hep şu vardır başarılı olana eğilim zeki olana eğilim zengin olana eğilim ve saygı gösterme eğer hayatta birazcık başarısız olursan hemen çevrendeki insanların dağıldığını göreceksin yani demem o ki hayatta paran ve başarın kadar varsın..

Evet ailen belki seni çok seviyor ama gördüğün gibi onlarda eleştiri cephesinde gardını almış belki yine sana destek olacaklar ama içlerinde hep bir sinir olacak...

Eee peki yalnız mısın artık bence hayır tabi benim için yalnızlık diye bi kavram yok zaten inançlı biri olduğum için umarım sendede öyledir çünkü şimdi önereceğim şeyler imanla birleşirse tadından yenmez...

Öncelikle kendine saygı duymayı öğrenmelisin kendine değer vermelisin unutma sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez...

Uzun bir maraton koşusu bu yıl rakiplerin dişli ve yaman gözleri hırsla bakıyor herkesin kafalarında tek bir cümle var kazanacaksın kimisi 4 yıldır hazırlandı bu maratona kimisi daha toy alt yapısı yok atış sesi duyuldu ve koşu başladı kimileri daha ekim kasımda yani yolun başında pes etti onları el sallayıp uğurladılar zaman geçtikçe mart ayına kadar yol aldık mart ayında büyükçe bir engel koydular önümüze kimisi çok iyi çalışmıştı o engeli müthiş bir şekilde atladı kimiside engele takılıp düştü ağır yaralar aldı yara alanların bir çoğu pes etmedi azimle tekrar koştular bir çoğuda yaranın etkisinden kurtulamadı pes etti...

Böylece son düzlükte artık çok az rakip kaldı orada büyük bir rekabet oluştu yalnız engeli başarıyla geçenlerden bazıları rehavete kapıldı arkadan gelen ygs mağdurları onları geçti...bazılarıda tam kararlılıkla mücadele etti...

Peki sen hangisisin ???

Anlatayım ygs de engele takılıp düşen yara alan ama pes etmeyen tekrardan koşan fakat asıl önemli nokta seyircilerin yuhalamasından ağır hakaretlerden dolayı pes eden koşucusun

Dikkat et seyirciler herkese laf ediyor ama kimisi zerre kadar takmıyor çünkü kendiyle barışık güveniyor kendine...

Şimdi karar ver pes edip yarışı seyirci olarak izleyip iç mi geçireceksin yoksa sahaya çıkıp ben burdayım mı diyeceksin sonuna kadar direnip yarış sonunda madalyayı alanlardan mı olacaksın

kendi hayatına ve kendine değer ver genç kimse senin hayatını yaşamıyor unutma çevredekiler sadece birer seyirci asla sahaya inemeyecekler ama sen bu yarışın galibi olacaksın...

ASLA PES ETME !!!

• Basligi gorunce birseylerin ters gitrigini gordum ve sana yardimci olmak istedigim icin konuyu actim.Simdi sen hickimse yanimda degil diyorsun ama burdaki insanlar yaninda gercekten.Hayatta bazen boyle keskin donuslerden geceriz ,ve bu donuslerde savrulmamak cok onemlidir,ve cogunlukla yalnizsindir,ailen cok mukemmel olsa da,senin kaydirma olayi da boyle bir donus,belki sana haksizlik gibi geliyor simdi ama insan herduruma ayak uydurabiliyor da. Bu yuzden peki simdi ne yapabilirim sorusunu sorman gerekiyor.elde olanlarla ne yapabilirim.Simdi sana ne yapacagini sadece sen bilebilirsin.ailen de degil yalnizca sen .belki buyuk bir sov yaparsin lys sonucunla,o zaman aglamani unutursun iste ,kendini sevince aileni de seversin ..ama su an yapman gereken kesinlikle aglamak degil ,senin simdi ayaga kalkman lazim,zorla kendini git calis ,gunler cabuk geciyor bunu hepimiz gorduk... Basarili olursun insallah

• Çok saolun hocam hemen toparlanmaya çalışcam çekilecek bir sıralama var lys ye abanmak şart

• kalenderane K kullanıcısına yanıt
    Göz yaşlarımı sildim pes etmeyi hiç bilmedim ben yenilgiyi kabullenmedim hiç. Asla pişman olduğum zaman kimseye pişmanlığımı dile getirmedim, ve bu yaştan sonrada değişmemeliyim çok saol hocam umarım başarıcaz hepimiz :)

• bende normalde biyo fizik full yapıyordum fizik 4 yanlış biyo 5 yanlış hepside m4llıktan bulup isaretlemesem bu kadar koymaz . Bulup yanlış işaretleyince daha çok göçertiyo

• elkarun E kullanıcısına yanıt
    Ygs Bitti Hocam YGS ye artık perde çekmek gerekli yaptığımız hata bizi üzmek yerine hırslandırmalı , kapasİtemiz boş bölümlere gitmemeli ,lys ye abanmak şart

• quote:

Orijinalden alıntı: soulfly86

Umarım kardeşim.. Her gün ağlamaktan ,kendi kendime yetmeye çalışmaktan çok yoruldum .. İstek arzu her gün günden güne tükenmekte..

ustaa, si.tir etsene ya ? 1 yıl sonra bireysin, 1 yıl sonra kendinsin artık. kim takar sana çektirdiklerini ? sık dişini 2 ay eve gel kavga rt hüngür hüngür ağla git otur dersin başına.büyük adamsın artık ipleme böyle küçük problemleri

• quote:

Orijinalden alıntı: kofulpasa

Her zorlugun ardından bır kolaylık vardır

Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır. İnşirah (5-6)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escherich -- 24 Mart 2015; 23:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly86

Göz yaşlarımı sildim pes etmeyi hiç bilmedim ben yenilgiyi kabullenmedim hiç. Asla pişman olduğum zaman kimseye pişmanlığımı dile getirmedim, ve bu yaştan sonrada değişmemeliyim çok saol hocam umarım başarıcaz hepimiz :)

Helal olsun hocam ! Basarilar diliyorum sana !!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.