< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hiç İşyerinde Tuvalet Temizlediniz mi?

-
-
tikkyliğin alemi yok hindistanda millet bok içinde duş alıyor senin derdine bak
baristalık yaparken bana da temizlettiler
-
yokh
-
anam beni tuvalet temizlerek büyütmüş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temizledim herkes temizliyor sırasıyla. Temizlikçi yok kendi aramızda dönüyoruz. Koca koca insanlar temizlerken ıyy ben yapamam demek yakışmayacağı için temizledim.
-
Tuvaletini temizlemediğim yerde rahat edemem. Evde, öğrenci evinde vs tuvaleti temizlerim.
Babam üni.yi çok uzattım diye beni lasitkçinin yanına çırak vereckti, aklıma ilk gelen "lastikçinin tuvaletini nasıl temizleyeceğim" sorusuydu. Neyse ki lastikçi işe almadıda..
-
Lastikçi de amma mıçar ha sabah bol ekmek bol biberli menemen sonra akşam1 teneke mıçar en az iyi kurtulmussun tuvalette moklarin icinde yesil yesil biberleri secerdin vAllahaquote:
Orijinalden alıntı: 120205044Tuvaletini temizlemediğim yerde rahat edemem. Evde, öğrenci evinde vs tuvaleti temizlerim.
Babam üni.yi çok uzattım diye beni lasitkçinin yanına çırak vereckti, aklıma ilk gelen "lastikçinin tuvaletini nasıl temizleyeceğim" sorusuydu. Neyse ki lastikçi işe almadıda..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X