Şimdi Ara

Hiç içki içmeyen biri olarak absent içtim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://b1301.hizliresim.com/15/c/hv7l6.jpg

İlk başta absent nedir bunu söyleyeyim.Absent dünyanın en alkollü içecegidir.Bir çok ülkede yasaklanmıştır buna Türkiyede dahil

2 shot attıgınızda bile sarhoş olursunuz.3-4'ten sonra artık kendinizi kaybedersiniz ve hiçbir şey hatırlamassınız.

Bu içkinin lakabı yeşil peridir.Böyle denmesinin sebebi çok içtikten sonra yeşil peri görülüyormuş tabiki bu bir yalandan ibaret.

Bu arada alkol oranı %60

Fazla sözü uzatmadan anlatmaya başlıyorum.

1.Bölüm

Yılbaşı dendiginde akla mekan olarak genellikle taksim civarı gelir.Bu bölge barhane kaynar ve çok sayıda içki satan yer bulunur.

Metin diye bir arkadaş var bizim.Çok içki içen biri fakat çabuk sarhoş olur.Benim zaten içki ile alakamı bir kenara bırakın sigarayı agzıma sürmemiş biriyim.Ama şöyle bir şey varki içkinin tadını her zaman merak etmiştim.Metin yıl başı akşamı beni evine davet etmişti içeriz diye.Tabiki ben içmem demiştim içmek istedigim halde.

Ben böyle diyince "sen gelde içme bu arada 2 tanede kız gelicek ona göre kendini hazırla" dedi.Tamam gelicem dedim başımıza gelecekleri bilmeden ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi değişiklik yapalım bu sefer fındıklı olsun

• Hocam sen csbnin birinde ankara da uçağı denize düşürmemiş miydin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatım boyunca içki,sigara içmedim.İçmeyi de düşünmüyorun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine mi ticktok kardeş az mantıklı yaz be lise öğrencisi kurtlar vadisinde güvenliği oynar mı

• Kızlardan biri zebani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.