Şimdi Ara

Hiç hamama gittniz mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orada neler oluyo, olaylar nasıl gelişiyo, görüntü alan falan var mı?
  • Kucukken bayanlar kismina gittim hayal meyal hatirliyorum diger kadinlar anneme "oo hanim babasinida getirseydin" demistiler
  •  Hiç hamama gittniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Kucukken bayanlar kismina gittim hayal meyal hatirliyorum diger kadinlar anneme "oo hanim babasinida getirseydin" demistiler

Sen nasıl ortamlarda büyümüşsün be hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gitmedim ama ölmeden kesin gitmeyi o anı yaşamayı istiyorum :) Nede olsa ucuz bişey
  • 10 sene önce gittiydik arkadaslarla bildigin hamam işte, tas var su var, sauna var baskada bi poh yok. Sende ne biçim bi fantazi var görüntü felan diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

quote:

Kucukken bayanlar kismina gittim hayal meyal hatirliyorum diger kadinlar anneme "oo hanim babasinida getirseydin" demistiler

Aslinda villada falan buyudum ama neden boyle oldu anlayamadim simdi.Bazen geceleri yatarken o sok edici aniyi hatirlayip agliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bırader hamama gıttım pek bı olay yok. Gobek tasına yatarsın musluklardanda kaynar gıbı su akar o suyla yıkınır vucutu kırı atmaya hazır hale getırırsın bı guzel masajlı kopuklu kese attırır cıkarsın ama baya rahatlatıcı kemıklere,vucuda.tıkanan gozeneklere felan faydalı. Vucudun bı kendıne gelıyo bırde o ıcerdekı buharın sıvılcelerı gecırıcı bı etkısı var

• quote:

bende 3 tane kadın küvet gibi bir şeye tamamen çıplak girdiğini hatılıyorum,annem götürmüştü
  • Küçük yaşlarımda 6 7 gibi kadınlar hamamına haftalık olarak sokulurdum annemler trafından..

Artık 9 10 yaşına geldiğimde hamamı işleten teyze kızmıştı annemlere kocanıda getir bari diye sonra artık erkekler bölümünü kullanmaya başladım..

Hamam benim için zevk işidir kış gelipte kar yağmaya başladımı haftalık olarak gitmeye başlarım güzeldir tavsiye ederim temiz güzel bir işletme bulabilirseniz mutlaka gidin. ( gittiğiniz yer eski nesil olsun ama bu yeni işletmeler eski göbek taşı bulunan kocaman hamamların yerini tutmuyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 21 Kasım 2012; 9:00:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

quote:

Aslinda villada falan buyudum ama neden boyle oldu anlayamadim simdi.Bazen geceleri yatarken o sok edici aniyi hatirlayip agliyorum

Zor olsa gerek psikolojik destek alıyor musun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

Orada neler oluyo, olaylar nasıl gelişiyo, görüntü alan falan var mı?

genelde yaşlılarda var,belde havlu bağlı şekilde oturuyorlar ama su dökünürlerken bacakları ikiye ayrık olduğu için görünüyor
    birde küçük bir oda vardı orası tamamen çıplak olarak giriliyormuş,o kısma girmedim bakmadımda
    birde bazı hamamlarda kadınlar havuza girerken havluyuda çıkartıyorlar,tamamen çıplak giriyorlarmış,bunuda kızlar söylemişti
  • quote:

Hiç hamama gittniz mi?
  • Her hafta giderim hamama.

• 4 kere fln gittim sauna havuz hamam 15 tl 20 olmuştur şimdi kartal
  • 20 lira çoğumuş yau
  • Cıks gitmedim..
  • Peştemali bağlayınca üşürsün muhtemelen. Hele bi goş göbek daşına bi uzan kalkmak istemezsin.
  • bizde 8-10 arkadaş gitmiştik hamamın göbek taşının bulunduğu yerden çok sauna havuz jakuzi ve buhar odası gibi kısımlarını kullanmıştık
  • Eh işte idare eder. Yalnız konuya girerken aklıma bir olay geldi; The Marmara Otelin hamamı fena ya, tellak hele güldürmekten öldürüyordu beni.

Vakti zamanında otelin fitness center'ında çalışmıştım o sırada diğer yerleri de görebiliyordum, yani havuzu olsun hamamı olsun. Her neyse, tellak ağabeyimizde bildiğin pehlivan, tam adamını bulmuşlar yani. Oraya da çok fazla yabancı akını olduğundan yabancılar da hamamın merakından dolayı mutlaka bir kereliğine de giriyorlar. Bir kere 2 erkek kardeşin hamamdaki mücadelesini izlemiştim bayağı komediydi. Adam köpükten gözükmüyor yanındaki arkadaşı karı gibi gülerek resepsiyona kadar sesi ulaşıyordu. Dışardan duyan tecavüz filan sanmıştı. Adamın üzerine her kaynar suyu döktüğünde anırması yok mu, Allahım gülmekten ağladığımı hatırlyıorum. Eminim o anın videosunu çeksem youtube'da milyonlarca kişi izlerdi ama aklıma gelmemişti işte. Niye anlattım bilmiyorum, cümlemin bari sonunu "bu da böyle bir anımdır." diye bitireyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 21 Kasım 2012; 12:47:37 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.