Şimdi Ara

Hic görmediğin bir kizla tanismak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasin biri konu acmisti metroda kiza tanisalimmi demis sonra numarasini almis yemege gitmişler. Arkadaslar bendede crsaret arada boyle patliyor bu patlama anini kullanmak icib kendimi nasil motive ederseniz mesela olumsuz olursa bir daha o kisiyi görmeyeceginiz gibi. Tavsiye bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• Tamam.

• Böyle şeyler, bir insanın eline örümceğin sokmasıyla örümcek adam olması gibi bir anda, mucizevi ve şans eseri olan olaylar değildir. Tecrübelerden deneyim kazanılır. Yani sorunun cevabı burada yok, yaşayarak o kafaya erişeceksin. İşin psikolojik kısmı önemli. Bunun için de yapman gereken şey zihinsel anlamda da kendini geliştirmek. Sen bekliyorsun ki her sorunun cevabı sana tek bir cümlede açıklansın ve cennette bulunan havuzun suyu tak diye önüne sunulsun. Yok öyle. Rüyalara dalma lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Böyle şeyler, bir insanın eline örümceğin sokmasıyla örümcek adam olması gibi bir anda, mucizevi ve şans eseri olan olaylar değildir. Tecrübelerden deneyim kazanılır. Yani sorunun cevabı burada yok, yaşayarak o kafaya erişeceksin. İşin psikolojik kısmı önemli. Bunun için de yapman gereken şey zihinsel anlamda da kendini geliştirmek. Sen bekliyorsun ki her sorunun cevabı sana tek bir cümlede açıklansın ve cennette bulunan havuzun suyu tak diye önüne sunulsun. Yok öyle. Rüyalara dalma lütfen.

Tamam teşekkürler cevabiniz icin ben tecrübe lerinizdeb yararlanmak istiyorum

• Ben buraya konu açıpta cevabını alıp uygulayana rastlamadım.Çünkü bu olaylar çok spontane gelişir milyonlarca ihtimal vardır ve bunu ancak kendin tecrübe ederek çözebilirsin, yanlış anlamada onu yapabilecek kapasitedeki bir adam burada konu açmaz.Tecrübelerden yararlanmak istiyorum demişsin ama tecrübeli arkadaşların sana diyeceği en fazla" git konuş bir merhaba de" "oda insan,senden üstün değil "vs.İşin tek mantığı inan bu.Ama bu cevap seni tatmin etmeyecek çünkü sen bambaşka bir cevap bekliyorsun şıp diye çözülecek ve yarın playboy olacaksın diye düşünüyorsun ama o kadar kolay değil bir anda değişmek.Malesef hayatta başkalarının tecrübelerini dinlemek harekete geçirecek bir işe yaramıyor.Ama genel işleyiş olarak şablon çok nettir.K.B.V ne kadar egoist bir insan olsada onun konular iyidir.En azından temelini anlarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hicbir sey bilmeden gidersen en fazla ismini ogrenirsin.

Biraz gergin olup da sapik gibi yaklasirsin salak lafini yersin.

Ama isini bilip gidersen numara alir, ya da bir kafeye goturursun.

Biraz da rahat bir kiza denk gelirsen ve sans yaninda olursa o aksam sevisirsin.

Simdi milletin yillardir ogrendigi soguk okuma, hipnoz, neg, kino, itme-cekme, bag kurma, seksuel cekim yaratma gibi seyleri sen burda 2 dk'da anlayip uygulayabilecek misin ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gunah degılmı kardesım anlık ılıskı ıcın kız tavlamaya calısıyorsunuz . Bırı sızın kardesınıze gelıp bu nıyetle sorular sorsa ne hıssederdınız acaba .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahapcemil

Gunah degılmı kardesım anlık ılıskı ıcın kız tavlamaya calısıyorsunuz . Bırı sızın kardesınıze gelıp bu nıyetle sorular sorsa ne hıssederdınız acaba .

Kardes ne iliskisi ben seviyeli bir diyalog kurmak istiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.