Şimdi Ara

Hiç düşünmediğim bir nokta ama çok düşündürücü [RESİMLİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Braunschweig

Tamam kardeş helikopterede deriz çatısı mavi olan evin sağındaki ev birde fişek atarız inmeye ne gerek var helikopterden sat komandoları iner hastayı balkondan alıp hastaneye götürür tövbe yarabbi ne mantıksız insanlar var Allah akıl fikir versin

Hocam komandoya ne gerek var, direk tomografi makinesi salarız, arkadan da doktorları atarız, tamam. Hastaneleri kaldıralım, seyyar böyle hasteneler açalım diyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

Pizzacılar motorsiklet ile gidiyor. Ambulans ta mı motorsiklet le gezsin ?????

Var zaten motorlu ilk yardım ekipleri. En azından ben gördüm , yer İzmir.
  • quote:

var zaten motorlu acil yardım ekipleri
  • Bunun kapitalizmle hiçbir alakası yok.
  • İkisini ayni anda aradim pizzayi ambulansci getirdi hizmet budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X.Arybdis

quote:

helikopter? (bir candan daha mı masraflı...)

Biraz dikkatli duşun. Çatılar müsait değil ve bir itfaiye bile dar sokaklardan gecemedigi için binalar alev alıyor, helikopter o sokaklara nasıl insin? Ve diyelim ki indi, onun rüzgarı oradaki herseyi mahvedebilir. Bir camı bile kırabilir güçte o.

• kapitalizm sürekli anlatıldığı kadar kötü birşey değil belki de. BELKİ DE DEDİM HEYECANLI ERGENLER.
  • Her mahallede en az bir pizzacı var.Bir semtte kaç tane hastane var?Hastane olmayan semtler var.Bu hesaplamayla farkını anlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSeroglu

quote:

Aslında mantıklı düşününce motorla gezen ilkyardım ekipleri olsa ciddiye alınan bir iş olsa kan kaybından veya yanlış müdahalelerden dolayı ölenlerin sayısında azalma olur.

vardi zaten google a yazin cikar ama sonradan vazgecildi neden bilmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Yarım saatte ambulansın gelmemesi olayını anlamadım, çok başımıza geldi ve çok çağırdık.En fazla 10 dk içinde evde oluyorlar.Tabi ben İzmit için bahsediyorum farklı yerleri bilemem.

Aynen ama İstanbul'da farklı olur orasına karışamam
  • Yorumlara bak...

Yazik...
  • BURASI TÜRKİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: X.Arybdis

quote:

helikopter? (bir candan daha mı masraflı...)

o helikopterin 1 saatte harcıyacağı yakıt tam teşekküllü bir ambulsantan daha pahalı
  • devlete ait olan herşey leş.Hastanesinden devlet dairelerinin hepsinde çalışanlar resmen ağır çekim ,isteksiz ve suratsızlar

• Doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: | Nvidia |

Neyse daha saçma şeylerde okumuştum.

• Cidden artık şu foruma 18 yaş sınırı gelsin.Yorumlara bak ya.
  • Ben oyalarım siz kaçın
  • quote:

bunu ciddi yazdıysan ve 10 yaşının üstündeysen gerçekten beynimden vuruldum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.