Şimdi Ara

hiç cowonunu garantiye yollayan oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben de cowon f2 2gb var ama açılmıyor usb gircek yerde oynama var yeni farkettim.elden vermeyi düşünüyorum daha önce panatele garantiye yollayan oldu mu bir sorun çıkarmı grantisi devam ediyor sonucta.

• niye çıksın ki..

Önce telefonla ara..
    Kargo adresini öğren hem telefonlada haberleri olur ekstradan..Sonra kargo yap yolla hocam..Finito :)
    quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

arkadaşlar ben de cowon f2 2gb var ama açılmıyor usb gircek yerde oynama var yeni farkettim.elden vermeyi düşünüyorum daha önce panatele garantiye yollayan oldu mu bir sorun çıkarmı grantisi devam ediyor sonucta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jimi1984

niye çıksın ki..

Önce telefonla ara..
    Kargo adresini öğren hem telefonlada haberleri olur ekstradan..Sonra kargo yap yolla hocam..Finito :)
    quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

arkadaşlar ben de cowon f2 2gb var ama açılmıyor usb gircek yerde oynama var yeni farkettim.elden vermeyi düşünüyorum daha önce panatele garantiye yollayan oldu mu bir sorun çıkarmı grantisi devam ediyor sonucta.

dedigin gibi kolay finito olmuyor :) forumda arama yaparsan sanirim panatel ile sorun yasayanlar olmustu. sorun yasayan kullanicilara ulasip onlardan ogrenirsen daha iyi olur.
  • Servisim Ltd. bakıyor. Ben geçen hafta Cowon F2'yi Yurtiçi Kargoyla Barış Bey dikkatine yolladım. Gönderdikten 2 gün sonra kargoyla elime ulaştı.
    Tuş takımını değiştirdiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratguren

Servisim Ltd. bakıyor. Ben geçen hafta Cowon F2'yi Yurtiçi Kargoyla Barış Bey dikkatine yolladım. Gönderdikten 2 gün sonra kargoyla elime ulaştı.
    Tuş takımını değiştirdiler.

teşekkürler bana da öyle demişlerdi yollayayım bakalım ne çıkarsa bahtımıza.
    bir de kargo ücretini siz mi ödediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN A. -- 19 Eylül 2008; 19:58:54 >
  • Türkiye de malesef taşınabilir digital müzik player'ların garantisi bir keşmekeş.. Amerika ve Avrupa da servisler ciddi olarak ilgileniyor..
  • Benimkinin Ekranı ortadan 2ye aayrıldı sol tarafı basıyor diğer taraf basmıyor garanti kabul edermi bunu .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ne diyeyim...
  • benim de tuşlar zor basmaya başladı. bir de bazen ses cızırtı yapmaya başlıyor ve ses bir sağ kulağa bir sol kulağa gidiyor. bunu her zaman yapmıyor ama son bir hafta içinde 3 kez yaptı. anlamadım ne olduğunu. bende panatele barış beyin dikkatine diyerek göndereyim bakalım ne olacak. ereyondan almıştım bende.
  • Arkadaşlar benim cowonun garanti belgesi işlenmemiş yani kağıdın üstünde hiçbirşey yazmıyor.

Bu belge geçerli olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: head

Arkadaşlar benim cowonun garanti belgesi işlenmemiş yani kağıdın üstünde hiçbirşey yazmıyor.

Bu belge geçerli olur mu?

Faturasının foto . ile gönderin.
  • ben geçen cuma yolladım ve bugün geldi cihaz.içiniz rahat olsun cok memnun kaldım.tel.de sizin hatanız aslında dediler.usbyi ben kırmışım.bastırarak cıkarırken yapmıs olabilirim ama cok narin demekki dedim.müsteri memnuniyeti için ücretsiz yaptık dediler teşekkür ettim aldım.şu an sorunsuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.