Şimdi Ara

Hiç ciddi iftiraya uğradınız mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar babam 6 sene çalıştığı yerden iftiraya uğrayarak ayrılmaya zorlandı. okumak isteyene yazayım. olay şu şekilde babam 6 sene orada çalıştı ama dükkan açık vermeden bugüne kadar geldi. babam dükkanın poşetini bile kendi çıkarı için kullanmayan birisi idi. bu dükkan sahibi çok malvarlığı olan bulunduğumuz yerin en zenginlerinden . yanına ayak işleri için çalıştırmaya bi adam aldı ama adam bi halttan anlamayan biriydi. buda savmak istiyor ama savamıyordu. bunlar benim düşünceme göre plan yaptılar babamı cıkarıp dükkana bu adamı koyacaklardı. dükkan 2017 de 12 bin lira açık verdi. babam kendinden emin olduğu için gidelim üretim yerine gelen malla giden malı karşılaştıralım dedi ve bunu söylediğinde aralık ayındaydık. ha yarın ha öbürgün derken ocağın beşinde gidildi tesise ama 6 ay önce giren muhasebeci 2017 tesisden çıkışların listesini silmiş. ulan haysiyetsiz o data 20 megabaayt bile değil. orda bikaç dosyadan el yordamıyla bakmışlar ama tabi tezgahı kurmuşlar 12 bin yok ortada. babam paranın yarısını vermeyi kabul etti ama adım gibi eminim ki babam değil 12 bin 1 liraya bile tenezzül edecek birisi değil. babam o parayı borç toplayıp verdi ve yerine de o işe yaramaz dediğim adam geçti. şimdi merak ettiğim daha önce böyle bir olay yaşayıpta ilahi adaletin tecelli ettiği alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste gibi bir olaya şahit oldunuz mu. işin parasında değiliz yapılan iftira çok çirkince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ert.quveke -- 17 Mart 2018; 0:0:27 >

• Peki baban neden kabul ediyor ki bunu. gelen ve giden ürünler sadece tek muhasebe sisteminde mi tutuluyor? İş faturalı çıkıyorsa yapılan ödemeler ortadaysa hiçbir şeykilde babanı suçlayamazlar. onlardaki veri silinmişte yapılan üretim, kime yapıldığı kime satıldığı belli değil mi? Babanız bu konuda dik durup inceleme talep etmeliydi. Gerekirse bilgisayardan geri dönüşümle dosya geri getirilebilirdi. Babanıza kurulduğunu söylediğiniz kumpas için babanızın dik durması lazımdı. Hiçbir şekilde ödemeyi yapmaması gerekiyordu. Muhasebeci dosyayı siliyorsa bu şirketin ve muhasebecinin sorunu.
  • Allah herkesi korusun; benim basima gelmedi ama bu sekilde iftiralara ugrayanlar gordum; ve bu iftirayi atanlar kisa vadede olmasa da orta ve uzun vadede adeta kan kustular.. Kimsenin kursaginda kalmiyor bunlar, emin olun.. Rabbim imkânlarini artirsin babanizin; insallah daha iyi bir is bulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    hocam şirket diye bahsedilen kısım o kadarda kurumsal biyer değil. günlük cironun 1500 lira olduğu ortalama bir dükkan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Allah herkesi korusun; benim basima gelmedi ama bu sekilde iftiralara ugrayanlar gordum; ve bu iftirayi atanlar kisa vadede olmasa da orta ve uzun vadede adeta kan kustular.. Kimsenin kursaginda kalmiyor bunlar, emin olun.. Rabbim imkânlarini artirsin babanizin; insallah daha iyi bir is bulur

sağolun hocam bizde böyle umuyoruz. yanlarına kalmaz inşallah
  • Kalmiyor hocam.. Allah yardimciniz olsun, bu arada babaniz oradan ayrilmayi dusunuyor mu?

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    hocam parayı verip ayrıldı. asıl amaçları para değildi . babamı çıkarıp o adamı koymaktı yerine ama bahaneleri yoktu ellerinde. babam parayı verince bişey diyemediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç dolandırıldınız mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Keşke tazminat davasi açsaysi ama saglik olsun cehennemin dibine gitsinler

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam.
  • hocam aylar sonra bişey oldu konuya cevap yazan arkadaşlara söylemek istedim. babam dün gece patronu rüyasında beyin kanaması geçirirken görmüş orda ölmüş. bize sahurda anlattı bu olayı. bugün ikindi vakti babam mukabeleye gitmiş telefou evde bırakmış. babamın telefon çaldı bi baktım bizim patron aylar sonra ilk defa babamı arıyor açmadım tabi tüylerim diken diken oldu sizinle de paylaşmak istedim.
  • Valla ben artık inacımı kaybettiğim için adaletin tecelli ettiğini hiç görmedim. olan hep bana oldu kimseye birşey olmadı .. :(
  • .ert.quveke kullanıcısına yanıt
    Umarım patronu hatasını anlayıp babanı çağırıp hakkını geri verir. Allah yâr ve yardımcınız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derman-

Valla ben artık inacımı kaybettiğim için adaletin tecelli ettiğini hiç görmedim. olan hep bana oldu kimseye birşey olmadı .. :(
    ah be çilekeş son durumlar nasıl
  • .ert.quveke kullanıcısına yanıt
    Hocam merak ettim var mı gelişme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barksdale B kullanıcısına yanıt
    birkaç kez daha aramış açmamış babam. yarım milyondan fazla zekat dağıtan adam içi rahat değil ben ne bok yedim diye düşünüyordur. gelişme olduğu zaman mesaj yazanları etiketliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

ah be çilekeş son durumlar nasıl

Alıntıları Göster
    Valla bende bilmiyorum başkanım bir iyi bir kötü idare etmeye çalışıyoruz ama nereye kadar böyle giderim onuda bilmiyrum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.