Şimdi Ara

Hic calismadan tesekkür aliyorum sorulari alayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecen sene almanya dan geldim.buna ragmen dersi derste dinledigim icin notlarim cok iyi oldu.hic arkadasim yoktu o yüzden hep dersi dinliyordum.ortalamam 79.sinif birinciligine oynuyorum su anda.hocalar filan cok sasirdi bendeki bu duruma.ama almanya dan gelmemi hic bir zaman bahane görmedim kendime ve derslerimi iyi götürdüm.hep lys kastim yani inglilzce calistim hep o yüzden okul derslerini pek sallamadim ama tesekkür aliyorum.soru varsa yanitlarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herr hausen die beine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi House-M.D -- 5 Haziran 2014; 23:26:46 >
  • Hiç çalısmadan geçen yılların birinde üniversiteyi dereceyle bitirdim. Plaketi bulursam resmini koyayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 5 Haziran 2014; 23:26:07 >
  • 8. sınıf, hiç çalışmadan takdir alıyorum şimdiye kadar 5'in altında notum olmadı. Soruları alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdilKullanımKotası

8. sınıf, hiç çalışmadan takdir alıyorum şimdiye kadar 5'in altında notum olmadı. Soruları alayım?

lise 3 üm ben.8.sinifi bilmiyorum ama eminim seninkide büyük basaridir

• quote:

8. sınıf, hiç çalışmadan takdir alıyorum şimdiye kadar 5'in altında notum olmadı. Soruları alayım?

8.sinifta bende oyledim. Buyuk marifet degil lisede gorcem ben seni sincap

• LA 1 PUANLA TEŞEKKÜR KAÇIYOR. :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hastayim yatiyorum sorulari aliyim
    11 yıl önce açıldı
    babayi aldim
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oov helal karşime
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

LA 1 PUANLA TEŞEKKÜR KAÇIYOR. :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

o adama cok koyar ortalama 79 benim 82-83 olsa bende takdir i kaciriyorum diye üzülürdüm.

• Hll knk

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig

quote:

LA 1 PUANLA TEŞEKKÜR KAÇIYOR. :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

o adama cok koyar ortalama 79 benim 82-83 olsa bende takdir i kaciriyorum diye üzülürdüm.

OFFF ULAN OFFFF :( HOCALARDAN NOT DA DİLENEMEM ÖYLE BİRİ DEĞİLİM. NAPICAM BEN YA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

oov helal karşime

saol karsim

• Teşekkür alıp sınıf birinciliğine oynuyorum diyorsun, bi de burda artislik yapıyorsun. Bu forumda ne adamlar var heyy heyy. Önce sıranı bekle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig

quote:

OFFF ULAN OFFFF :( HOCALARDAN NOT DA DİLENEMEM ÖYLE BİRİ DEĞİLİM. NAPICAM BEN YA.

Bende tesekkur aliyordum ama felsefeci sozlu girip notumu dusurmus o yuzden alamiyorum , sırf o salak karı yüzünden yarin okula gidicem
    Sana önerim git hocalarla konuş

Edit: Mobilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Techonup -- 5 Haziran 2014; 23:39:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: talhagul

Teşekkür alıp sınıf birinciliğine oynuyorum diyorsun, bi de burda artislik yapıyorsun. Bu forumda ne adamlar var heyy heyy. Önce sıranı bekle.

seninle polemige girmeye hic niyetim yok dostum.iyi geceler

• Techonup T kullanıcısına yanıt
    e okul kapanmadı mı ya, eğer kapanmadıysa yarın giderim 2-3 hocayla konuşup geri dönerim. gerçi ne diyecem ki?
  • quote:

e okul kapanmadı mı ya, eğer kapanmadıysa yarın giderim 2-3 hocayla konuşup geri dönerim. gerçi ne diyecem ki?

kapanmadi babam ögretmen daha bugün not giriyordu.ayrica benim e-okulumada da girilmemis notlar var

• Dreiunddreißig kullanıcısına yanıt
    iyi hoş ta ne diyicem hocalara, "ALLAH RIZASI İÇİN 1 PUANNN" "BANA PUAANN VERRRRRR" mi ne diyecem taktik verin yarın gidip söyleyeyim.
  • quote:

bizde hep takdir aldık 9.sınıfa kadar.
    9 teşekkür 10 düz 11düz diye gidiyor
  • quote:

ya bunun adi dilenmek degil bence.gercekten 1 puan ile kaciriyorsan sözlü notunu düsük veren hocalarinla konus.anlat durumu 1 puanla kaciriyorum de.ama seni seven hocalardan iste bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.