Şimdi Ara

Hiç Burger King'e Gitmedim Beyler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç Burger King'e gitmedim beyler. Ha bu demek değil ki hiç dışarıda yemedim sadece fast food tarzı yerlerde yemedim. Şimdi sorum şu; Nasıl sipariş veririm?

• Burger king kolay hocam yaparsın ben hiç starbucksa gitmedim o daha zor diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam menüler yukarısında yazıyor oradan bir menü seçiyorsunuz.
    Menünün içinde Hamburger + Patates + İçecek + Ketçap + Mayonez oluyor.
    Örneğin Big King Menü seçtiniz.

Söylüyorsunuz bir big king menü istiyorum diye.
    Kasiyer size şunları soracaktır;
    1-Büyük boy patates olsun mu? (Ekstra paraya girer)
    2-Soğan halkası olsun mu? (Ekstra paraya girer)

İsteyip istemediğinizi söyledikten sonra içeceğinizi sorar söylersiniz 5-10dk sonra hazır olur.
    Big King bekleyen siparişiniz hazır der. Gider alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 11 Haziran 2018; 15:45:14 >
  • Şimdi "İyi yapmışsın, fast food zararlı vs." edebiyatı yapacak hayattan zevk almayan kişiler dolacak konu ama ben yardımcı olayım.

Eve sipariş veriyorsan en iyisi 2 kişilik menülerden almak. 2 kişi yazdığına bakma anca doyuyorsun. En ekonomikte onlar oluyor. Eve sipariş verirken direk bilindik tek menüler almak çok pahalı.

Gidip yiyeceksende istediğin menüyü yukarıdan bakıp gözüne kestir. Tavsiyem Steakhouse menü alman olacaktır. Büyük seçim olsun mu diye sorarsa evet de bir - iki tl fark alır ama patatesin ve kolan büyük boy olur. İçeceğinide soruyor tabii ne istersin diye. Sonra ödemeni yapıp kenara çekiliyorsun. Onlar hazırlıyor, menünün ismini söyleyip hazır diyorlar. Gidip alıyorsun afiyet olsun.

Ek olarak füme ete karşı bir çekincem yoksa Texas SmokeHouse tavsiye edebilirim. Benim favorim o ama füme kokusunu sevmeyebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarıdakilerden bir tane seçer şundan istiyorum dersin hepsi bu çok kasmaya gerek yok yani. starbaksa ilk gittiğimde şöyle sütlü hafif şekerli içimi güzel birşeyler olsun demiştim. o da white chocolate mocha önermişti ve siparişimi öyle gerçekleştirmiştim. Doğaçlama yapmayı seviyorum sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kar Damlası Su Tanesi

Burger king kolay hocam yaparsın ben hiç starbucksa gitmedim o daha zor diyorlar.
    Valla bilmiyorum hocam mantığını öğrenmeliyiz , bunlar hep ezberci sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Hocam menüler yukarısında yazıyor oradan bir menü seçiyorsunuz.
    Menünün içinde Hamburger + Patates + İçecek + Ketçap + Mayonez oluyor.
    Örneğin Big King Menü seçtiniz.

Söylüyorsunuz bir big king menü istiyorum diye.
    Kasiyer size şunları soracaktır;
    1-Büyük boy patates olsun mu? (Ekstra paraya girer)
    2-Soğan halkası olsun mu? (Ekstra paraya girer)

İsteyip istemediğinizi söyledikten sonra içeceğinizi sorar söylersiniz 5-10dk sonra hazır olur.
    Big King bekleyen siparişiniz hazır der. Gider alırsınız.
    Peki hocam kasada mı bekliyorum siparişi yoksa gidip oturayım mı bir yere? Veya atıyorum benden sonra biri daha big king verdi diyelim elemanla kapışmamız mı lazım.

@Kefelon
    Teşekkürler hocam birkaç defa denedim. Steakhouse güzel oluyor sevdim yani. Peki siparişi nerede beklemeliyim?

@Harrisonn
    Teşekkürler hocam. Siparişi nerede bekliyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King'te Müdür Olucam?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kar Damlası Su Tanesi kullanıcısına yanıt
    Dostum bakkaldan sakız almaktan farkı yok. Ekstra olarak adını ve alacağın içeceğin boyunu söylüyorsun.

Gidiyorsun ne içeceğini söylüyorsun.Boyunu soruyor boyunu söylüyorsun (küçük - orta - büyük)
    Ekstra olarak adını söylüyorsun adını bardağa yazıyor. Hazır olunca burger king gibi örneğin mocha hazır diyor gidiyor alıyorsun.

Ben içecekleri bilmiyorum diyorsan gidince yukarda yazıyor hepsi. Sıcak , soğuk , sert , hafif vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Peki hocam kasada mı bekliyorum siparişi yoksa gidip oturayım mı bir yere? Veya atıyorum benden sonra biri daha big king verdi diyelim elemanla kapışmamız mı lazım.

@Kefelon
    Teşekkürler hocam birkaç defa denedim. Steakhouse güzel oluyor sevdim yani. Peki siparişi nerede beklemeliyim?

@Harrisonn
    Teşekkürler hocam. Siparişi nerede bekliyim.

Alıntıları Göster
    kasada muhtemelen sipariş veren insanlar olacağından, ya kasanın önlerinde bir masaya otur, ya da sipariş verenleri engellemeyecek şekilde kasanın oralarda da bekleyebilirsin.

• İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Hazır olunca kasiyer sesleniyor size. Kasanın tam önünde beklemeyin sizden sonra sipariş verecekler olacağı için.. Kenarda köşede bekleyebilirsiniz. Ben genelde önündeki masalarda oturuyorum.Zaten onlar da söylüyor geçin oturun olunca biz haber ederiz gibi.
  • Beyler burger king ve türevlerinde parayı peşin verip self servis mi yapıyoruz. Ben baya yabancıyım konuya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

kasada muhtemelen sipariş veren insanlar olacağından, ya kasanın önlerinde bir masaya otur, ya da sipariş verenleri engellemeyecek şekilde kasanın oralarda da bekleyebilirsin.

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam. Teşekkür ettim.

@-RAUL

Eyvallah hocam teşekkürler size de.

• Hayatta herşeyi tatmak lazım bence
  • şuan canım burger kingin terasında menümü yedikten sonra kalan kolamla beraber sigara içmek istedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.