Şimdi Ara

hiç bir takımda dikiş tutturamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burda yazdığım bi beşiktaş save im var onun dışında fm 13 te hiç bir takımda dikiş tuturamadım yeter artık beşiktaş save mide yebancı sınırlaması yüzünden devam edemiyorum uzun bi qpr save im vardı ondada çok dikiş tutaramadım 47 -46 puanlarla ligi bitiriyodum hep beşiktaş save imde 4 2 2 2 yani çift forvet 2 kanat 2 orta saha 2 sene üst üste şampiyon oldum qpr da 4 4 1 1 oynatmak zorunda kaldım ondada çok dikiş tutturamadım bi yardım edin bi takım önerin genelde gittiğim takımlarda 4 5 1 oynatmayı seviyorum

• Israr et taktiğinde hemen değiştirme.Ön liberosuz da oynama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalliahtapot

Israr et taktiğinde hemen değiştirme.Ön liberosuz da oynama.

ısrarcıyım oyuncularım çok kaliteli oluyor her zaman ama takımım çok gol yiyor mesela şu an sampdoraidayım ajaxtan bi stoper var sağlam onu aldım arjantinden stoper lisandro lopez i aldım ama yok hala çok gol yiyoruz
  • Hocam size önerim,4-5-1 oynuyorsan athletic bilbao.
    Transfer olarak ta mutlaka betis ten 'benat' ı al.ayrıca pilot kulpte inigo perez var onuda as takıma geri cagır.Kaleci olarak da 'Stéphane Ruffier' al..oyuncuları böyle seçtim çünkü Athletic takımına Bask kökenli oyuncu dışında alamıyorsun.Aslında Bask bölgesnde de cok iyi oyuncular var ilerleyen senelerde takıma katabilirsin.(Xabi alons,arteta,azpilicueata,kike sola ...gibi.)

Ben bu takım ile 6 sezon devam ettim.Çok büyük başarı yakalayamadım mesela hiç şampiyon olamadım hep kılı kılına kaçırdım.ama gerçekten keyif veren bir takım.en sonunda bir editör açtım ve Llorentenin takımda kalmasını sagladım.bununla birlikte birkaç oyuncu aldım.Sırf acaba bu şekilde şampiyon olabilirmiyim diye.Tabi Javi Martinez de takıma geri dönmüş oldu.Bu sene deniyorum ve şuan da barcelonanın 4 puan gerisinde kaldım.İşler iyi gitmiyor ama sonuna kadar kovalıcam umarım şampiyon olurum

Burada yedek oyunculara bakma,eğer editör kullanmadan oynucaksan yukarıdaki yazdıklarım oyuncuları para ile alabiliyorsun.Bilbao da zaten para var sadece alınacak oyuncu kısıtlı.
    Bu benim sana kurabilecegin en iyi kadro.artık gerisi sana kalmış oynamak istersen bunu denersin hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

Hocam size önerim,4-5-1 oynuyorsan athletic bilbao.
    Transfer olarak ta mutlaka betis ten 'benat' ı al.ayrıca pilot kulpte inigo perez var onuda as takıma geri cagır.Kaleci olarak da 'Stéphane Ruffier' al..oyuncuları böyle seçtim çünkü Athletic takımına Bask kökenli oyuncu dışında alamıyorsun.Aslında Bask bölgesnde de cok iyi oyuncular var ilerleyen senelerde takıma katabilirsin.(Xabi alons,arteta,azpilicueata,kike sola ...gibi.)

Ben bu takım ile 6 sezon devam ettim.Çok büyük başarı yakalayamadım mesela hiç şampiyon olamadım hep kılı kılına kaçırdım.ama gerçekten keyif veren bir takım.en sonunda bir editör açtım ve Llorentenin takımda kalmasını sagladım.bununla birlikte birkaç oyuncu aldım.Sırf acaba bu şekilde şampiyon olabilirmiyim diye.Tabi Javi Martinez de takıma geri dönmüş oldu.Bu sene deniyorum ve şuan da barcelonanın 4 puan gerisinde kaldım.İşler iyi gitmiyor ama sonuna kadar kovalıcam umarım şampiyon olurum

Burada yedek oyunculara bakma,eğer editör kullanmadan oynucaksan yukarıdaki yazdıklarım oyuncuları para ile alabiliyorsun.Bilbao da zaten para var sadece alınacak oyuncu kısıtlı.
    Bu benim sana kurabilecegin en iyi kadro.artık gerisi sana kalmış oynamak istersen bunu denersin hocam :)

teşekkür ederim dostum şimdi bi başlamaya çalişiyim bakalım gelişmeler olursa yazarım

• fm 13 zordur
  • atletic bilbaoda başladım takım çok sağlam fakat istikrarlı sonuçlar alamıyoruz 21 maçta 12 galibiyet 1 yenilgi 8 beraberliğim var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4-5-1 Fenerbahçe'de çok iyi işliyor.Şuan nağmalubum Fenerbahçe'de 4-5-1 ile tabi Fener'li değilsen almazsın. Arsenal'i almıştım bir dönem ordada 4-5-1 çok iyi işliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

4-5-1 Fenerbahçe'de çok iyi işliyor.Şuan nağmalubum Fenerbahçe'de 4-5-1 ile tabi Fener'li değilsen almazsın. Arsenal'i almıştım bir dönem ordada 4-5-1 çok iyi işliyor.

teşekkürler dostum ama şu an atletic bilbao yu yönetiyorum durumları biraz toplamam lazım arsenal felan büyük takım çok sevmiyorum atletic biraz daha orta şekerli beşiktaşlıyım ayrıyeten fenerbahçeyi almam

• quote:

Orijinalden alıntı: ktingazabi

quote:

4-5-1 Fenerbahçe'de çok iyi işliyor.Şuan nağmalubum Fenerbahçe'de 4-5-1 ile tabi Fener'li değilsen almazsın. Arsenal'i almıştım bir dönem ordada 4-5-1 çok iyi işliyor.

teşekkürler dostum ama şu an atletic bilbao yu yönetiyorum durumları biraz toplamam lazım arsenal felan büyük takım çok sevmiyorum atletic biraz daha orta şekerli beşiktaşlıyım ayrıyeten fenerbahçeyi almam

Arsenal,Barça,Real,Münih seviyeside değil ve EPL eğlenceli bir lig.Bilbao ve Arsenal arasında büyük bir fark yok.Llorente'yi kaptırmamaya bak sözleşmesine madde falan koydur en az 40M ya da 50M diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ktingazabi

quote:

Arsenal,Barça,Real,Münih seviyeside değil ve EPL eğlenceli bir lig.Bilbao ve Arsenal arasında büyük bir fark yok.Llorente'yi kaptırmamaya bak sözleşmesine madde falan koydur en az 40M ya da 50M diye

llorente juventusla anlaşmaşlı sene başında 1 sezon oynayıp sonra juveye gidiyor gitmese rahat liderliğe oynar bu takım 1-2 yıla ıker munian suseeta felan iyi oyuncular bu sene uefa kupasını kazanmayı hedefliyorum inşallah olur ondan sonra arsenalden natcho monreali almayı düşünüyorum bakalım ne olucak

• Yabancı sitelerden işleyen taktikleri indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

Yabancı sitelerden işleyen taktikleri indir

eyvallah dostum bakınırm
  • sitemine göre oyuncu topla kesinlikle en ince ayrıntısına kadar yapamıyorsan oyuncularına göre sistem üret ve teknik ekibi iyi düzenle ilk yarı zor oluyor ama sonra topluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth-bsky

sitemine göre oyuncu topla kesinlikle en ince ayrıntısına kadar yapamıyorsan oyuncularına göre sistem üret ve teknik ekibi iyi düzenle ilk yarı zor oluyor ama sonra topluyorsun

stoper lazım ya stoperlerim çok iyi değil natcho monreal i alıcam bide kalede ruffier var zaten orayı garantiye aldım
  • İspanya'da Gimnastic de Tarragona(Gİmnastica) diye bir kulüp var İspanya'nın en alt liginde .Borçsuz bir takım.Bu takımı La Liga'ya çıkar sonra Şampiyonlar Ligi felan eğlenceli oluyor.Kulüp seninmiş gibi oynuyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 112fevzi

İspanya'da Gimnastic de Tarragona(Gİmnastica) diye bir kulüp var İspanya'nın en alt liginde .Borçsuz bir takım.Bu takımı La Liga'ya çıkar sonra Şampiyonlar Ligi felan eğlenceli oluyor.Kulüp seninmiş gibi oynuyorsun.

fm 13 te zor dostum ama 12 de bakarım
  • ktingazabi kullanıcısına yanıt
    fm 13 te oynasan daha iyi olur dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyzbuk -- 30 Temmuz 2013; 14:25:12 >
  • İnternetten hazır taktik indirme, zevki kalmıyo o zaman. Dene kendin bul bitane ve Tottenham'ı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.