Şimdi Ara

HİÇ BİR ŞEYDEN ZEVK ALAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezun senemdi,fen bilimleri tyt ayt denemeleri ateş ediyordum 4 geo kitabı bitirmiştim
    Sınavda çeşitli mallıklarım ve gerizekalılıklarım yüzünden 27 net tyt 31 net ayt işaretledim[MATEMATİK]
    totalde 35k bekliyorum hedef itü ekonomiydi 18k
    Aytden çıktığımda güzel geçti demiştim anneme,sevinmişti net hesaplaması yaptım ayt 54 net bekliyorum tyt batırıyor 65 70 civarı bir şey bekliyorum obp 70 ne yaparsam yapayım itü ekonomilik sıralama gelmiyecek 35k bekliyorum en kötü bahçeşehir bile olabilirdi ama olmayacak,kadir has var onada memnununiyetim yok gibi bir şey pek sıcak değilim...
    Sen gel o kadar apotemi bitir seriler bitir,27 tane tyt işaretle
    Kendime o kadar kızıyorum ki...
    Dün yolda giderken durduk yere ağlamaya başladım oturdum ağladım biraz rahatladım.
    Psikolojikmen mahvolmuş gibi hissediyorum,hiçbir şeyden keyif alamadım bu 3 4 gündür eskisi gibi.
    Arkadaşlarla en sevdiğimiz aktivitelerde bulunurken bile içim bir buruk,fırtınalar kopuyor içimde.
    Ne olacak böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestofmath -- 3 Temmuz 2018; 21:20:8 >

• hocam istemediğiniz bir yere gitmektense 1 sene daha deneyin bence. üzüldüm sizin adınıza geçen sene bende aynı duyguları yaşamıştım
  • Patlat bi 31 keyfin yerine gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu hayatın girdiğiniz sınavdan ibaret olmadığını bilin. Abimin üniversitesinde bölüm 1.si pttde çalışırken arkadaşı okulu 8 senede bitirip pierre cardinde müdür olarak çalışıyor, kendinizi geliştirmek de önemli sizde bu azim oldukça eminim çok iyi yerlere geleceksiniz.
  • Boun iktisatti sanırım hedefiniz nasıl geçti hocam sinaviniz

• Olom gerizekaliminiz len gencliginizi boktan seylere takarak bitiriyosunuz tip okumayinca ne olucak aliminyum yada okuyunca nolucak cok mu mutlu olucaksin .

• RUHSUZturk R kullanıcısına yanıt
    e heralde en çok sevdiğim işi yapınca mutlu olucam. bu ne saçma bi düşünce ya hayatta hiç yapmak istediğiniz üzerine uğraşmak istediğiniz bi şey yok mu sizin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ayni durumdayiz sinav ani heyecani cikan sorular resmen hezimet ve hakkimizin gasp edilmesi,bence cik dolas kafani dagitacak seyler yap zamanla duzelirsin

• Mezunken bunu yasamana uzuldum ben de ilk senem ve benzer şeyi yaşıyorum ne desek boş

• Hocam aynı durumumuz. Ben de sene boyu Fen Bilimleri'nin denemelerine girdim. En düşük TYT 75 net gelmişti, genel olarak 90 civarında geziyordum. AYT de toplam 55-65 arası geziyordu. Bilkent Siyaset düşünüyordum. Gelen sonuç:

TYT 62
    AYT 45

obp de 77 zaten. Şu ana kadar gelen en kötü YKS denememden bile fersah fersah daha kötü. Emeklerimiz boşa gitti. Şu an için başkaları da bizim gibi kötü yapmıştır diye temenni etmekten başka çaremiz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prokrastinatör -- 4 Temmuz 2018; 0:26:41 >
  • Aynı ben.Mezundum üstelik.1 ay sonuçları bekleyecez şimdi tatil zehir oldu.

• bestofmath kullanıcısına yanıt
    Tatil mi işkence mi belli değil 2.kez mezuna kalınca özellikle

• Penaltı atarken başına neler gelebilir?

- Vurursun, gol olur. Mutluluktan çıldırırsın.
    - Direkten döner, hesaplamaya başlarsın. Ya 2 cm daha yana vursaydım diye..
    - Kaleci çıkarır, rakibine saygı gösterirsin.
    - Gününde değilsindir, dışarı atarsın.
    - Saha kötüdür, ayağın takılır, atamazsın bile.

Her ne olursa olsun lütfen vazgeçme penaltı atmaktan. Bugün senin günün olmayabilir ama yarını bilemezsin.
  • Şu hayatta hiçbir şeye üzülmeye değmez
  • Xenopilius X kullanıcısına yanıt
    Forumda okuduğum en güzel yorumlardan 🤭😲

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeShawN1905

Patlat bi 31 keyfin yerine gelsin
    insanın senin gibi arkadaşı olmaması gerekiyor.. böyle arkadaş her türlü b.k çukuruna sürükler.. açık ve net...
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Hayattan 1 sene çalınsa bile mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize,yapabileceğim tek şey sonuçları beklemek
  • Sallayın anasını satayım taka taka geçmez hayat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.