Şimdi Ara

Hiç bir şey yapamazsınız !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortamlara giriyoruz yok biz osmanlıyız biz Türküz her şeyi yaparız 7 cihana hükmetmişiz vs. Arkadaş hiç bir şey yapamazsınız daha kendi haklarınızı koruyamıyorsunuz, siz yıllardır bir şey üretemezken adam tek tuşla sizi haritadan silecek silahlar geliştirdi. Senin egonda cesaretinde tek tuşa bakıyor. O neden ile oturun oturduğunuz yerde horozlanmayın.

• Kardeşim, senin şu bahsettiğin muhabbeti yapanlar kahvehanelerde okey oynayan, hiçbir bilimsel, entelektüel faaliyeti olmayan malum partili +50 civarındaki insanlardır. Buradaki herkes böyle bir şeyin gerçek olmadığını biliyor, izahate gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • standart sagci kafa yapisi iste
    bosa ruzgar yapip oraya buraya atar yaparlar, kendi iclerinde krallar ama disardan biri gelsin hicbirini bulamazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • provakatorluk yapma. Al bunu al al al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lafa gelincede 1 türk dünyaya bedeldir derler 1 kişiye 15 kişi dalarlar.
  • stir me up
  • thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Belki bir türk dünyaya bedel olunca 1 kişi dayağı karşılamıyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir tuşla imiş... Çok fazla COD oynama kardeşim, olur mu? Bir ülkeyi dünyadan silmek o kadar iş değil. Onların son model silahları varsa, bizimkilerde gelişme sürecinde. Bakınız, 120 saat çatışmaya ara verdiğimiz anlaşmanın maddeleri bizim lehimize oldu, ABD'ye geri adım attırdık. Ayrıca dünyanın 3. en büyük kara ordusu da bizim.
    Her şeyi geçtim cesaret kavramını hafife almayın bence. Bu ülkeyi 15 temmuzda ölümden korkmayanlar kurtardı, hatırlatırım. Eğer o dalga geçtiğiniz öz güvenimiz olmasaydı şu an malum hocanın eteğini öpüyor olurduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Ben COD oynamayı bırakalı yıllar oldu geçin oyun moyunla gerçekleri sıvamaları. Senin ülkeni ekonomik ahlaki, çevre tahribatı, GDO lu gıda terörü vb bir çok alanda siliyorlar bile savaşı sadece tank top tüfekten ibaret bilen arkadaşım. 17 yıldır hala gelişmedi mi şu silahlar ? Uçaklar da hala yere inmedi nerdeler hani ? ABD ye geri adım falan attırdığınız yok planları son sürat devam ediyor bile BOB cular sizi. Senin kara ordularını teknoloji ile pestil ederler geç bu işleri. 15 temmuz oyununu fazla ciddiye alıyorsun orada gerçek olan sadece ölenlerin cesareti idi.Sen gerçek darbe görmemişsin kafanı dışarı çıkaramazdın ayık olun kardeşim başak mı geçiyorsunuz millet ile. geçen geçti zaten yıllardır bu millet ile. Malum hoca dediğin sadece ikon. sadece Batı locasının manipilasyonu bunu ırakta da yaptılar aynı terane aynı oyunlar. Sizinle siyaset falan konuşulmaz kardeşim daha çok araştırma, daha çok ekmek yemeniz lazım.Hala körsünüz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.