Şimdi Ara

Hiç Bir İşe Konsantre Olamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. başladığım hiç bir işe konsantre olamıyorum. 1 hafta sürüyor, maksimum 1 ay devam ettiriyorum ama nedense bir yerden sonra yaptığım işten kopuyorum. örnekler vermek gerekirse. bundan 2 ay önce antremanlarla matematik kitabına başlamıştım ve en uzun süre devam ettirdiğim iş bu. 1 ay boyunca yaptım ve 27. güne kadar gelebildim ( tüm konuları öğrendim aylardır çalışmamama rağmen hala unutmadım hakkını vermek lazım kitabın ) ama artık o kitabın başına geçesim yok. yapmalıyım ama yapamıyorum istek gelmiyor. HTML öğrenmeye çalışmıştım onada 1 aya yakın bir süre vakit ayırdım. kendi çapımda bir site bile yaptım ama sonra onada ilgim azaldı. tek zevk alarak sürdürdüğüm iş ise müzik yapmak. org için para biriktirdim aldım, saatlerce yapabiliyorum ve bu işi 4 aydır sürdürüyorum. ve bilgisayar mühendisliği kazanmak istiyorum ama bir şeyi öğrenmek için başına oturduğumda devamını getiremediğim için o işide yapabilirmiyim ? inanın artık şüphelenmeye başladım. sizce bu konsantre eksikliği için ne yapabilirim ?

• Ritalin oneririm. Baya dikkati topluyor ama bi muayene olman lazim kirmizi receteyle satiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.