Şimdi Ara

Hiç Baba Dayağı Yemedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 18 yasina geldik en ufak seyde annem dovmeye kalkiyor.Koyuyor insana suclu da degilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç dayak yemedim

en azından hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Blackeye.

Rahmetli dedem de babamı neredeyse hiç dövmemiş babam babasını 19 yaşındayken kaybetmiş ben de babamı aynı yaştayken kaybettim. Bana bir kere bile vurmadı sesini de yükseltmezdi canım babam. Çok özlüyorum. Yanınızdayken kıymetini bilin sonra çok ararsınız

allah rahmet eylesin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShowDownN

Evet babamdan hayatım boyunca hiç dayak yemedim, hiç vurmadı hep sevgi göstermiştir bana (ciddiyim) Varsa sorularınız alayım

Yaşım 18 Allah'a şükürler olsun ki babamdan bir tokat bile yemedim. Çevremdeki ailesinden şiddet görmüş insanların durumuna bakıyorum da iyi ki babamdan veya annemden şiddet görmemişim diyorum. Zira hepsi şiddete meyilli, toplum içinde ezik kalan, her şeyden çekinen insanlar olmuş.
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    Dudağın kanıyor.
  • kızını dövmeyen dizini döver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamThug

Bak benide Hiç dövmedi babam 17 yaşındayım ama .
    Annem beni acayip dövmüştür sopa hortum tekme .

Aynısı
  • Olum babam hayatimda 1 kere tesekkur aldigimda abanmişti kafa göz mosmor spora gittimde merdivenden dustum felan dedim burnum yamulmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euyumaz -- 7 Haziran 2014; 16:41:31 >
  • Babamdan bende hiç dayak yemedim ama annemden baya yemişimdir :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feldmaresal

quote:

Evet babamdan hayatım boyunca hiç dayak yemedim, hiç vurmadı hep sevgi göstermiştir bana (ciddiyim) Varsa sorularınız alayım

Yaşım 18 Allah'a şükürler olsun ki babamdan bir tokat bile yemedim. Çevremdeki ailesinden şiddet görmüş insanların durumuna bakıyorum da iyi ki babamdan veya annemden şiddet görmemişim diyorum. Zira hepsi şiddete meyilli, toplum içinde ezik kalan, her şeyden çekinen insanlar olmuş.

Ben de çok şükür şiddet görmedim anne ve babadan ama çekingen birisiyim yine de. Diloğuştan gelen özelliklerden kaynaklanıyor sanırım

@T.Blackeye. Allah rahmet eylesin hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Biz yumruk,tekme,ağaç sopası,tokat her şeyi yedik.

Adam gibi adam olduk sonunda.

İyi ki dövmüş.

Haydaaa.

Hocam babam hep derdi dayak dediğin eşşeğe yakışır hayvan yerine koyup ben oğluma vurmam.

He öyle şımartarak mı yetiştirdi hayır öyle 2 laf ederdi ağzıma sıçılırdı resmen.

Adam gibi adam olmak için dayağa gerek yok.
  • Sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.Blackeye. -- 7 Haziran 2014; 18:28:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feldmaresal

quote:

Çok doğru

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi kere tokat yedim babamdan ama annem sagolsun dayagini hic eksik etmedi

• Benide babam hiç dövmedi ama annemden günlük 2 öğün dayak yerdim terlik, hortum gibi eşyalar birkeresinde hiç unutmam fena halde sinirlenmişti bana doğrama tahtasını fırlatmıştı kapıya saplanmıştı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.