Şimdi Ara

Hibritlesmeyi iyi anlatan hoca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimya adasindan dinledim şu sp olayini bir turlu anlayamadim simdi soru cozerkende hep yanlis yapiyorum bu konuyu duzgun anlatan bir kimyaci var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimyagörden izle paşam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsini dene ne olucak senin hangi anlatımdan anladığını kimse bilemez ama illa öneri istersen kimya özel olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de anlamiyordum. Bu videonun sonundaki yontemle anladim. Ama yontem biraz garip, her soruda ise yarar mi bilmem.

• Tekrardan dinle veya kimya özele bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: taha178

Ben de anlamiyordum. Bu videonun sonundaki yontemle anladim. Ama yontem biraz garip, her soruda ise yarar mi bilmem.
    Hocam soru coze coze oturttum hibritlesmeyi genel mantik ortaklanmamis elektron varsa bir modelde şu yontemi uygula ortaklanmis bag sayisini say ornegin NH4 yapacaz 3 bag yapiyor H ile 1 tanede ortaklanmamis e cifti var yani baglari sayiyoruz 3+1-1 =sp3 ediyor. Neden 1 ile topladik dersen 1 ortaklanmamis e cifti var diye 1 ile cikarmada hep oluyor bu tarz ortaklanmamis modellerde.Ortaklanmis direk modellerde ise s sp sp2 sp3 olarak gidiyor

Ben şu ucgen piramidi dörtyuzu felan anlamadim galiba ezber yapacaz onlari? Birde açisi var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi bulmaca hangi gazetede
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.