Şimdi Ara

HI-LEVEL TB 9.7 T9701 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
5
Favori
50.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trium ve teknobiyotiğe mail attım 2 gün oldu 2sinden de dönüş olmadı.
    Nasıl bir adaptör göndermeleri lazım sorunun çözümü için ? Üründen memnunum ama bu şarj olayı ciddi sıkıntılı bir durum.
    Ben önermiyorum kimseye araştırın sorunsuz cihaz alın. 2 Günde geri dönende olmadı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanogluiso

birde bu adaptörü değişen arkadaşlar özelliklerini yazabilirmi bana yine aynı özellikte adaptör geldi 5 V 3 amper

Evet yine ayni değerlerde adaptorla değişiyorlar 5v 3 amper sorun devam ediyormu hala ?
  •  HI-LEVEL TB 9.7 T9701

Nekadar uzattınız bu şarj olayını. aldığım şarj aleti budur, kesinlikle şarjda kullanırken problem yok ve fiyatı 12 TL. bu rakam için servisle uğraşılır mı :)
    12000 liralık kıyamet koparmışsınız :)

Arkadaşlar tablet şarj sorunu dışında sıkıntısız kim ne derse desin ben geri yollamayı hiç düşünmedim.
    inanmayanlar için fişe takıp videosunu çekecem sonunda :) vifi ye bağlanıp modemin yanından uzaklaşacam nasıl çektiğini göstermek için komedi olacak youtube da tıklanma rekoru kıracaz o olacak :))

• quote:

Orijinalden alıntı: dredy

Cihazı trimshoptan kargo dahil 418TLye aldım. Aldığım gün kargoladılar, bugün elime ulaştı.

Antutu Benchmark sonuçları:
    Toplam skor: 7852
    Grafikte Samsung Galaxy Note ile Asus Transformer Prime arasında bir yerde.

Diğer skorlar:
    RAM: 1487
    CPU Integer: 2307
    3D Graphics: 1234
    CPU Freq.: 1512mhz

Şarj cihazı forumda da belirtildiği gibi sorunlu. Şarja takılıyken dokunmatik ekran sapıtıyor. Örneğin klavyede yazarken basmadığınız harflere basıyor, bir yere tıkladığınızda bir başka yere tıklanıyor vs.
    Bir de cihazı on/off düğmesinden kapatınca şarj etmiyor ve şarj cihazı ötüyor. Tablet açıkken şarj ediyor.

Diğer bir problem sistem ayarlarında RAM 502 MB olarak görünüyor.
    Antutu tester ile baktığımda da
    Internal RAM (Available/Total): 552/888 Mb
    Internal ROM (Available/Total): 224/503 Mb
    Android Version: 4.0.4
    CPU model: ARMv7
    CPU Freq.: 503.83

olarak görünüyor. CPU neden öyle görünüyor bilmiyorum. RAM 1 GB deniyordu ama görünen RAM/ROM değerleri bu şekilde..

Cihazda Bluetooth yok deniyor, ama sıkı durun VAR! Hem telefonumla hem de bluetooth kulaklığımla eşleştirdim. BT kulaklıktan ses alabiliyorum yani..

Yüklü gelen Asphalt oyunu düzgün çalışmıyor. Ekranın sağ alt kısmında açılıyor ve pencere ekrana düzgün oturmadığından tuşlara basamıyorsunuz.

Youtube uygulamasında arama kısmını kullanamadım. Otomatik tamamlama aktif ama arama yapınca ağ hatası deiyor ve sonuç çıkmıyor.

Wireless çekim gücü biraz sorunlu gibi.. Modeme 1,5 metre mesafedeyken bile bazen full bazense 1 çubuk çekiyor görünüyor.

Şimdilik ilk izlenimlerim bunlar. Ekranı, hızı, menü geçişleri, dokunmatiği, hoparlörleri vs. beğendim.

Şarj sorunu konusunda Trium ile görüşeceğim.. İnşallah çözerler bu sorunu..

ram ve donanım bilgisi özeti geçip ram muhabbeti sonlandırayım.

HI-LEVEL TB 9.7 T9701

• quote:

Orijinalden alıntı: tersagun

Arkadaşlar bu arada prizden şarj olurken ekranın sapıtması olayı çok yaygın bir sorun, sadece bu/Çin ürünlerine has zannetmeyin bence.

Çok enteresan bir şekilde, kullandığım HTC Wildfire S ve HTC Mozart'ta aynı durumu yaşıyorum ben 2 senedir. Farklı adaptörler de kullansam, UPS'e bağlı prize de bağlasam, prizden şarj olurken ekranı kullanmak neredeyse imkansız. Özellikle cihaz yatay konumdayken (dikey dururken sorun olmuyor her ikisinde de :-) ), kendi kendine arama yapıp, hatta rastgele SMS gönderdiğine bile şahit oldum.

Yeterli süre ekranı lock'suz bıraksam, müzik bile besteleyecekti cihazlar kendi kendine.

''''''Yeterli süre ekranı lock'suz bıraksam, müzik bile besteleyecekti cihazlar kendi kendine.'''''''

Gülmekten yarılıyorduk

• quote:

Orijinalden alıntı: arenasss

HI-LEVEL TB 9.7 T9701

Nekadar uzattınız bu şarj olayını. aldığım şarj aleti budur, kesinlikle şarjda kullanırken problem yok ve fiyatı 12 TL. bu rakam için servisle uğraşılır mı :)
    12000 liralık kıyamet koparmışsınız :)

Arkadaşlar tablet şarj sorunu dışında sıkıntısız kim ne derse desin ben geri yollamayı hiç düşünmedim.
    inanmayanlar için fişe takıp videosunu çekecem sonunda :) vifi ye bağlanıp modemin yanından uzaklaşacam nasıl çektiğini göstermek için komedi olacak youtube da tıklanma rekoru kıracaz o olacak :))

E söyleyin madem alalım nerden aldıysanız ürünü bende göndermek istemiyorum dediğim gibi şarj kaynaklı sıkıntım var benimde. Şarjdayken sapıtıyor ve %100 diyor ama 2dk kullanınca %82 yefilan düşüyor. Öyle bir saçmalığı var yani. O yazılımsal yada batarya kaynaklı olamaz değil mi ?

• Dark Evopad R9720 ile ne farkı var bunun, onda jellybeanmiş versiyon buna da gelir mi ki 4.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

Dark Evopad R9720 ile ne farkı var bunun, onda jellybeanmiş versiyon buna da gelir mi ki 4.1

bence hiç bir farkı yok destek gelmese bile bakıcaaz bi yolunu bulucaaz 4.1 için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 12 Kasım 2012; 0:22:12 >
  • Resmi bilerek voltaj değerleri ve markası görünsün diye büyük ve net çektim. Ben öyle aradığım şeyi çok arayan inceleyen bir adam değilim önüme ilk çıkan elektrikçiden aldım. Tabletini al git bi elektrikçi yada elektronikçiye fotoyu kaydet tabletine göster adama . dene orda ve al.

rom olayına gelince sürüm illa güncelleme beklemeden yükseltmek istenirse biraz dikkatle rahatlıkla rootlanabilir.

darkında donanımı daha düşük, özellikleri kıyaslarsanız.
  • orjinal şarj aleti 3 amperlik. elimde 0,5 amperlik bir şarj cihazı vardı onu denedim, ona bağlı iken dokunmatikte sapıtma durumu olmadı ancak ekran tepkimeleri biraz yavaşladı sanki..

bir de pil yönetimiyle ilgili de bir sıkıntı var sanırım. dün gece %99 şarjlı haldeydi. öğleyin baktığımda şarjı kapalı olduğu halde (kablosuz falan bağlı değil) %34'e düşmüştü. üstelik açtıktan sonra da her 10-20 saniyede bir birim düşerek birkaç dakika içinde %24'e düştü.. Sonra yaklaşık 40 dakika video seyrettim %12'lere düştü. Sonra üstüne 10 dakika kadar asphalt oyunu oynadım vs. şarj %10da hala..

stand-by durumundayken 12 saat bile olmadan şarjı %99'dan %30lara düşmesinin sebebini anlamadım.. bir gün daha deniycem eğer yine aynı sorun olursa pilde veya cihazda bir sıkıntı var demektir..

cihazı kullanan diğer arkadaşlar, sizde de cihaz kapalıyken (stand-by) şarj etmeme sorunu var mı? ben şarj esnasınsa ekranı sürekli açık tutarak şarj edebiliyorum. yoksa sabaha kadar beklese bile şarj etmiyor..

• ekran kapalı iken şarj ediyor bence ama göstermiyor yazılım şöyle yaptım ben şarja taktım 1 saat sonra 2 saat sonra 3 saat sonra baktım değer aynı idi sabaha kadar bıraktım %100 olmuş. şarj ayrıca epeyi gidiyor ve kapalı iken hiç azalma yapmıyor benimki şarj olayında da onlar versin sonra bir hal gelirse başına beni sorumlu tutmasınlar gönderdim birde ekranın iç tarafındada çizik gibi bişey vardı onuda bakıversinler hazır dedim
  • Bu gun saat 17 civari cizgiden teslim aldim cihazi şarj adaptoru deişimi oldu ve testlerim sonucu cihaz gayet iyi durumda .
    Şarjda ne sapitma nede ani iniş çikişlar var gayet stabil çalişiyor.
    Deişen şarj cihazi birebir yine ayni ve degerler şudur 5volt 3 amper
  • quote:

Orijinalden alıntı: dredy

orjinal şarj aleti 3 amperlik. elimde 0,5 amperlik bir şarj cihazı vardı onu denedim, ona bağlı iken dokunmatikte sapıtma durumu olmadı ancak ekran tepkimeleri biraz yavaşladı sanki..

bir de pil yönetimiyle ilgili de bir sıkıntı var sanırım. dün gece %99 şarjlı haldeydi. öğleyin baktığımda şarjı kapalı olduğu halde (kablosuz falan bağlı değil) %34'e düşmüştü. üstelik açtıktan sonra da her 10-20 saniyede bir birim düşerek birkaç dakika içinde %24'e düştü.. Sonra yaklaşık 40 dakika video seyrettim %12'lere düştü. Sonra üstüne 10 dakika kadar asphalt oyunu oynadım vs. şarj %10da hala..

stand-by durumundayken 12 saat bile olmadan şarjı %99'dan %30lara düşmesinin sebebini anlamadım.. bir gün daha deniycem eğer yine aynı sorun olursa pilde veya cihazda bir sıkıntı var demektir..

cihazı kullanan diğer arkadaşlar, sizde de cihaz kapalıyken (stand-by) şarj etmeme sorunu var mı? ben şarj esnasınsa ekranı sürekli açık tutarak şarj edebiliyorum. yoksa sabaha kadar beklese bile şarj etmiyor..

0.5 amperlik o cihaz hizli şarj yapar gibi görünür ve pilde çok hizli deşarj olur tavsiyem bir daha kullanma o adaptörü.
    Ayrica o adaptoru kontrol edersen şarj ederken aşırı ısındığını farkedeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 12 Kasım 2012; 22:39:55 >

• servise cihazı da vermek gerekiyo mu illa? aslında sorun biliniyorsa cihazı almadan sadece şarj aletini değiştirmeleri lazım..

quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

Bu gun saat 17 civari cizgiden teslim aldim cihazi şarj adaptoru deişimi oldu ve testlerim sonucu cihaz gayet iyi durumda .
    Şarjda ne sapitma nede ani iniş çikişlar var gayet stabil çalişiyor.
    Deişen şarj cihazi birebir yine ayni ve degerler şudur 5volt 3 amper

• teknolojix sitesinden ben de dün sipariş verdim. tableti sipariş ederken sitedeki müşteri hizmetleri ile görüştüğümde özellikle sordum bu üründe şarj adaptör olayı sorunluymuş diye .müşteri hizmetlerindeki arkadaş bu ürün satışlarında böyle bir sorun ile ilgili geri dönüş veya iade gibi şeylerin olmadığını söyledi. gelince bakacağız artık.
  • Arkadaşlar ben tableti modifiye etmeyi düşünüyorum. İçindeki 7000mah'lık pili 14000 ile değiştirme niyetindeyim ama nasıl bir pil kullanıyor bilmiyorum. Bilgisi olan var mı acaba?
  • sanırım 01-05 amper gibi bir azaltmada sorun çözülüyor ben 2.1 aldım ama 2.9 amper daha verimli olur. bugün bi cihazda denedim 2.9 amperde de sorun yoktu. 3+ da sapıtma oluyor.
  • Arkadaşlar ben de cihazı yeni aldım ve benim alette de şarj sorunu ile birlikte bi kaç sorun dikkatimi çekti..belki sorun değidlir ama daha önce kullandığım tabletlere göre
    bariz bir şekilde ses az çıkıyor ve dokunmatik çok çok hassas değil..benim mi beklentim yüksek yoksa benim alet mi sorunlu dersiniz..umarım biriniz cevap verir çünkü bende çizgi elektroniğin servisinde sürünmek istemiyorum...ayrıca power tuşumda içerde kalıyor.. :(
    BİR CEVAP LÜTFENN:..
  • Teknobiyotik destek konusunda oldukça zayıf.

Alacak olanlar mümkünse başka yerleri araşttırsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeoceansoul

Arkadaşlar ben de cihazı yeni aldım ve benim alette de şarj sorunu ile birlikte bi kaç sorun dikkatimi çekti..belki sorun değidlir ama daha önce kullandığım tabletlere göre
    bariz bir şekilde ses az çıkıyor ve dokunmatik çok çok hassas değil..benim mi beklentim yüksek yoksa benim alet mi sorunlu dersiniz..umarım biriniz cevap verir çünkü bende çizgi elektroniğin servisinde sürünmek istemiyorum...ayrıca power tuşumda içerde kalıyor.. :(
    BİR CEVAP LÜTFENN:..

Ses yukselmesinde ses programi tavsiyem var ama ses cok a z cikiyorsa servise vermek yerine deisimde srar et bence ses icin servise gonderirsen kesin cihaz acilacak
    Programda şudur Music Volume EQ istersen önce bir dene öle karar ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 14 Kasım 2012; 23:39:37 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.