Şimdi Ara

HI-LEVEL TB 9.7 T9701 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
5
Favori
49.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aynı cihaza bende sahibim, bu T9701 modelini sanırım 2-3 versiyonu var. İkl sürümleri çok hatalı. Bendeki en son sürüm, ama önceki sürümlerde var olan hata en sürümde de mevcut. O hata ise şu; Cihaz şardayken ekranda bir yere dokunduğunzda çok alakasız uygulamalar açılıyor veya ayar penceresi açılıyor. Kısacası sorunlu. Ben bu sorunu gözümde büyütmüyordum açıkçası. Ama benim en çok hoşlanmadığım konu tabletin orjinal romu paylaşılmıyor. Hillevel sitesinde tabletin yazılımını görünce yeni yazılım zannedip yüklememle birlikte, ufacık bir problemin ne kadar büyük bir problem silsilesine dönüştüğünü gördüm. Sakın ama sakın web sitesindeki yazılımı yüklemeyin. Çünkü o yazılım hatalı. Bunu kendilerine bildirmeme rağmen o hatalı yazılımı kaldırmadıkları gibi doğru yazılımıda yüklememektedirler.
    Kendileriyle iletişime geçtiğimde 2 gün içinde yeni yazılımın yükleneceği söylendi. (Firma yetkilileri forumu okuyorsa, teyit etmek isterlerse çağrı kaydını alıyorlarsa telefon numaramı paylaşabilirim.) 2 gün sonra aradım öyle birşeyin olmadığı söylendi. Bugün aradım yarın sitemizi kontrol edin dediler. Yazılımı Mailime atmalarını rica ettim. Mümkün olmadığını yazılımın yurt dışından geldiğini söylediler. Ellerinde yokmuş. (Elinizde yoksa serviste nasıl yeni yazılımı yükleyeceksiniz?) Israrla diyorlar ki tableti bize gönderin biz yazılımı yükleyip gönderelim. Israrla hatalı yazılımı web sitelerinde tutuyorlar. Yazılımı yüklediğinizde tablet Hi-Level yazısında takılıp kalıyor. Çünkü yazılımda hata var. Benimde aklıma şu geliyor. Garanti kapsamı dışında olan cihazlardan servis ücreti almak niyetindeler gibime geliyor. Çünkü hiçbir girişim yok konuyla ilgili. Haberleri var yazılımın eski olduğundan. Ama Girişim yok. İnsanın aklına başka birşey gelmiyor. Kısaca uzak durun ucuz etin yahnisi misali. Cihaz çalışırken sıkıntı yok. Servislik olduğunda başlıyor problem. Aynı fiyata asus, samsung vb. markalar var. En azından onlarda güncelleme olmasada yazılım desteği alabilirsiniz.




  • Nasıl bir konu hortlaması olmuş bu :)
    Öncelikle şarjdayken olan sıkıntı şarj cihazından kaynaklanıyor ve konunun başını incelersen 10 liralık çok kolay bir çözümü olduğunu görürsün
    Bendeki tableti evdekiler her gün hala kullanıyor ve hala hiçbir sorunu yok (yazılım yükleme olayına hiç girmedim )
    Bataryası da hala iyi gidiyor. Şans diyelim.
    Bu arada kasa malzemesi iyi değil ve tabi ki bir asus değil. Hala satılıyor olmasına bile şaşırdım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arenasss

    Nasıl bir konu hortlaması olmuş bu :)
    Öncelikle şarjdayken olan sıkıntı şarj cihazından kaynaklanıyor ve konunun başını incelersen 10 liralık çok kolay bir çözümü olduğunu görürsün
    Bendeki tableti evdekiler her gün hala kullanıyor ve hala hiçbir sorunu yok (yazılım yükleme olayına hiç girmedim )
    Bataryası da hala iyi gidiyor. Şans diyelim.
    Bu arada kasa malzemesi iyi değil ve tabi ki bir asus değil. Hala satılıyor olmasına bile şaşırdım

    Yok dostum yanıldığın bir konu var. Tableti satın almadan diğer tüm mesajları tek tek okudum. Anladığım kadarıyla T9701'in 3 serisai var. Sizin cihazlar eski versiyon. Onların stokları tükenince farklı bir seriye geçmişler. Mantıklı düşünecek olursak bu sorunun giderilmiş olması lazım en sürüm tablette. Ama hala devam ediyor. Yani şarj cihazıyla alakalı bir durum değil. Aynı zamanda şarj cihazını değiştirip sorunu hala devam edenlerde mevcut. Benim asıl şikayetim şu; benim cihazımda sağlamdı. Tâki hilevel'ın web sitesinde yer alan yazılımı yükleyene kadar. O yazılım sizin elinizdeki eski versiyon cihazlara göre uyarlanmış. Ama ben bunu yüklemeden önce bilmiyordum. Herhangi bir açıklamada yoktu. Bunu kedilerine bildirdim ve kendileride o yazılımın sorunlu olduğunu kabul etti. Ama hâlâ o sorunlu yazılım ile ilgili ve benim mağduriyetim ile ilgili bir gelişme olmadı. Tableti haftalardır kullanamıyorum. Çünkü yazılım desteği sağlamıyorlar.




  • Firmayı savunacak değilim Silpius . :) Yaptıkları anlattığın gibiyse yasal değil zaten . yüklediğin firmanın sitesinde yayınlanıyor ve sonucunda sen bundan zarar görüyorsan bunu telafi etmek zorundalar.
    Yolla servise gitsin bakalım ne olacak.
    Ya da stock romu bir şekilde bulup yükle sanırım 4.04 öyle kullan.
    Başka bir altarnatif de aynı ekran ölçülerinde ve aynı yongayı kullanan bir modelin romunu yükle. (yurt dışı sitelerinde kıyamet çeşit var )
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.