Şimdi Ara

Hi-Level T801 Önerir misiniz - Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Tablet Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir ?
    Alınır mı Bu Tablet Kipa'dan Alacam. Sizce Nasıldır ? Almalı mıyım ?
    Yorumlarınızı Bekliyorum!!!

• bende bekliyorum...
  • Ürünü 1 ay önce aldım ve beklediğimdende iyi çıktı diyebilirim. 5 saat kullanım süresi var. Ekranı Ips panelli. Şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım tablet'te rk 3066 işlemcili mali 400 (4 çekirdekli grafik kartı var. İçiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ThreeDaysGrace12-

Ürünü 1 ay önce aldım ve beklediğimdende iyi çıktı diyebilirim. 5 saat kullanım süresi var. Ekranı Ips panelli. Şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım tablet'te rk 3066 işlemcili mali 400 (4 çekirdekli grafik kartı var. İçiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz :)

Nerden aldiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: digger01

quote:

Ürünü 1 ay önce aldım ve beklediğimdende iyi çıktı diyebilirim. 5 saat kullanım süresi var. Ekranı Ips panelli. Şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım tablet'te rk 3066 işlemcili mali 400 (4 çekirdekli grafik kartı var. İçiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz :)

Nerden aldiniz acaba?

Hepsiburada.com'dan aldım kapıda ödeme

• quote:

quote:

quote:

Nerden aldiniz acaba?

Hepsiburada.com'dan aldım kapıda ödeme

Tamam tesekkur ederim yardimin icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: macellan83

http://www.n11.com/yavas-ve-kotu-tabletlere-son-8-inc-cift-cekirdekli-artestabletkalem-kilif-koruyucu-hediyeli-P13074348

şu nasıl?

Artes D821 adlı modeli çift çekirdek işlemcili ve ekranı ips değil onun yerine Hi-Level almak daha mantıklı birde Hi level 4 çekirdekli grafik kartı var. En iyi işlemcilerden biri olan Rk 3066 var.

• Hi-Levelin sitesine baktım T801 yok ordan şüpheleniyorum ve bataryasından korkuyorum. 3800 mah yeter mi acaba?
  • quote:

Hi-Levelin sitesine baktım T801 yok ordan şüpheleniyorum ve bataryasından korkuyorum. 3800 mah yeter mi acaba?

Kendi sitesinde zaten yok. Orayı merak etme yani. 4 - 5 saat kullanım süresi var. Yani sıkıntı çıkarmaz.

• quote:

quote:

Hi-Levelin sitesine baktım T801 yok ordan şüpheleniyorum ve bataryasından korkuyorum. 3800 mah yeter mi acaba?

Kendi sitesinde zaten yok. Orayı merak etme yani. 4 - 5 saat kullanım süresi var. Yani sıkıntı çıkarmaz.

Cok teşekkür ederim büyük ihtimal bundan alacam
  • Baska Alan Yokmu ?
  • Aynen ben de bu tableti almayı planlıyorum ama bana ekran çözünürlüğü ve fiyatı biraz şüphe verdi. sizin bildiginiz bu fiyatlarda 8" başka bu özelliklerde tablet var mı? Yoksa bunun pili yeteri mı?

• Bu arada piline yetersi demişler doğrudur?

• bence bu tablet özellikleri bakımından öne çıksa da teknik desteği yönünden çok zayıf ki bu gözardı edilecek bi unsur değil . bir arkadaşın hi-level konusunda çok güzel bi yazısı vardı bnce uzak durulmalı tarzında biraz daha araştırın derim .
  • Varsa Önerileriniz 300 TLyi aşmayan bekliyorum
  • quote:

Varsa Önerileriniz 300 TLyi aşmayan bekliyorum

ben de araştırıyorum uzun zamandır ama kararsız kalıyorum işte sürekli ya daha iyisi çkıyor yada olumsuz bi tarafı öğreniyorum ama içlerinde bana en yakın duran ainol novo 7 cyrstal sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: swingest

quote:

Varsa Önerileriniz 300 TLyi aşmayan bekliyorum

ben de araştırıyorum uzun zamandır ama kararsız kalıyorum işte sürekli ya daha iyisi çkıyor yada olumsuz bi tarafı öğreniyorum ama içlerinde bana en yakın duran ainol novo 7 cyrstal sanırım

7" de bana küçük geliyor valla :)
  • Bataryası yeterli düzeyde size max. 5 saat kullanım süresi veriyor. Çözünürlük olarak ben memnunum. Açıkcası.

• quote:

Bataryası yeterli düzeyde size max. 5 saat kullanım süresi veriyor. Çözünürlük olarak ben memnunum. Açıkcası.

Max 5 saat oyunda mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.