Şimdi Ara

HGS PLAKA DEĞİŞİKLİĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
67.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fractal design

Çoğu zaman plakadan okuyor ama bazen okuyamıyor sorun çıkartıyor. Sık araç değişimi yapıyorsanız HGS etiketi yerine HGS kartı alabilirsiniz. Ya da etiketi yapıştırmadan sabitleme aparatı kullanabilirsiniz. Bu şekilde istediğiniz kadar plaka değişimi sorun olmaz.

Eski kartınızdaki bakiyeyi yeni kartınıza aktarıyor banka.
    hocam hgs etiketi sağlam duruyor, plaka değişikliği yapılabiliyor mu?
  • Tabip kullanıcısına yanıt
    Etiket yapıştırıldıysa sökmek mümkün değil. Dağılıyor.
    Eğer yapıştırmadan kullandıysanız plaka değişimi oluyor. Bankadan aldıysanız online işlemlerden veya cep şubeden bile yapılabiliyor garanti bankasında.
    Ptt den aldıysanız ptt şubesinden plaka güncellemesi yapılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Etiket yapıştırıldıysa sökmek mümkün değil. Dağılıyor.
    Eğer yapıştırmadan kullandıysanız plaka değişimi oluyor. Bankadan aldıysanız online işlemlerden veya cep şubeden bile yapılabiliyor garanti bankasında.
    Ptt den aldıysanız ptt şubesinden plaka güncellemesi yapılabilir.
    Tamam tesekkur ederim. Bi ptt ye ugrayim.

• HGS plaka değişikliği olmuyor.eski bakiyeni geri iade ediyorlar yeni etiket alıyorsun tecrübe ile sabit.

• sissil S kullanıcısına yanıt
    Kart ise plaka değişiyor. 4 arabadır aynı kartı kullanıyorum. Etikette plaka değişmez, yeni etiket alınıp para yüklenir, eski kartta kalan para geri alınır veya yeni etikete eklenir.

O nasıl tecrübe!

Etiket plaka değişikliği yapalı bir ay oldu.
    Herhangi bir Ptt şubesine (normalde her şube Hgs etiketi satmıyor ama bu işlemi her şube yapıyormuş arayıp sordum önce, sonra mahalledeki şubeye gittim) gidip bir form doldurup değişiklik yapabilirsiniz

Ek : yapıştırdım gitti önceki araçta dediyseniz olmaz demişlerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 28 Temmuz 2020; 1:2:27 >
  • Etiketi yapıştırmayınca değişiklik yapılıyor hocam. Ben ilk aldığım etiketi araç sıfır diye yapıştırmamıştım, plaka değişikliği yaptım. Yine yapıştırmadım öyle sıkıştırıyorum ön konsola.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    PTT şubeye gittim eski aracımın HGS yı devir istedim sadece para iadesi yapabiliriz dediler. Etiket yoktu evet ama etiketi sormadı direk olmaz dedi bana.

bilmeyene denk gelmişsiniz o zaman hocam. ne bileyim.

ben değiştirdim, birçok kişi de değiştirmiz yazmış zaten konuda.
  • HGS etiketine ait plakayı ilgili banka şubenize uğrayarak 1 dk. içinde değiştirebilirsiniz.
  • Etiketi yapıştırmamıştım torpido'da duruyordu. Plakadan okuyup bakiyeden düşüyordu. Yeni sahibi HGS etiketini yapıştırdı mı yoksa attı mı bilemiyorum. Plaka değişikliği yaptım fakat yeni aracımda etiket yok.
  • Calbor C kullanıcısına yanıt
    bence ara sor hocam. çünkü o adam geçtikçe gişelerde kartı okursa senin bakiyen düşebilir. yakınsa git al hatta bence.
  • 2.5 sene önce aracımı aldığımda hgs etiket aldım.Cama yapıştırdım. Kimi gişede etiketten okumamış, plakadan okumuş. Plakadan okuyunca eski sahibinin hgs bakiyesinden düşmüş. Oda iptal etmediği ve kredi kartında otomatik yükleme talimatı olduğu için 135 liralık çekmiş 1 senede..

Sonradan farkına vardım. Satana bir şekilde ulaştım hgs iptal etmesini istedim.Bakın plakadan okuyunca sizin bakiyeden düşüyor. Son 1 yıllık harcamayı çıkarttım sizde kontrol edin dedim. Bu sefer bana çamur atmaya başladı. Yok niye çektiniz , yok bende daha fazla gözüküyor( daha yazalı 10 dakika olmamış) vs vs diye. Ya diyorum ben çekmiyorum plakadan okuyunca iptal etmediğiniz için sizin etiketten alıyor. Bu tarihler arası plaka okunup sizin hgs den alınan miktar bu .. Gidin iptal ettirin. Size ödemesini yaparım zaten diyorum halen anlamıyor.İptal ettirmezseniz her plakadan okuduğunda sizden alacak para diyorum .Bir de bana parasını çalmışım muamelesi yapıyor.
    Bir ara nevrim döndü. naparsanız yapın ödemiyorum ,iptal ettirseydiniz diyecektim zor tuttum kendimi. İyi niyetle çıktığım yolda nerdeyse böyle saçma muamele görmek gerdi. Sonunda bir şekilde anlaştık gönderdim parasını kurtuldum . Oda iptal ettirdi. Belkide yeni arabasında kullanıyordu aynı etiketi.

Araç değişikliğinde , yeni aracımda kullanırım hgs yi demek yerine doğrudan iptal ettirip yeni araca farklı bir etiket alması daha doğru olur bence. Karışıklık ortadan kalkar. Bir de satıcıya iptal ettirin diye belirtirseniz iyi olur. Sonra benim gibi sorun yaşamayın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.