Şimdi Ara

HGS etiketleri İş Bankası Şubeleri ve İnternet Şubesi’nde Ücretsiz! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
5
Favori
34.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Kartlı HGS bulabilen var mı?

kartlı hgs var mı ki hocam.. zaten hgs'nin açılımı: "hızlı geçiş sistemi"dir.. yani kart kullanılırsa hızlı bir geçiş olmuyor..

Orijinalden alıntı: EngineerBaris

Peki Shell'den alınan KGS'lerin iadesi nasıl oluyor ?

Bence para yoksa elinde patlıyor. Ben aldım elimde patladı hatırladığım kadarıyla 5 lira boşa gitti.
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • Arkadaşlar İşbankası HGS müşteri sözleşmesinde şöyle bir madde var :

Madde 19 : Bankanın HGS ürününe ilişkin olarak masraf ve komisyon tarifesinde ilan edilen HGS etiketi/kartı bedeli ile buna ait yıllık üyelik aidatı alabileceğini ;
    ...

Bu durumda İşbankası'ndan HGS alırsak üyelik aidatı da mı vereceğiz? Kredi kartı var ve maaş hesabımız var bu arada.

Bir de etiket ve KART var ama KART nasıl alınıyor hiçbir bilgi yok. Benim de şahsi tercihim KART'tan yana olur.
  • Ben de daha önce KGS kartımı garanti bankasının internet şubesi aracılığı ile almıştım ve KGS kartı posta ile gelmişti. Bugün şubeye gittim, garanti bankası şubeleri KGS iptali ve içindeki bakiyenin aktarımı ile ilgili işlem yapamıyor. Müşteri hizmetlerine yönlendirdiler, müşteri hizmetlerini aradım. KGS iptalini gerçekleştirdiler, içinde kalan tutarın bağlı olduğu kredi kartıma aktarılacağı söylendi. HGS etiketi başvurusu internet şubesinden yapılabiliyor. Almak istenmesi halinde 31 Mart 2013 tarihine kadar (en fazla 5 adet olmak üzere) ücretsiz "HGS etiketi" veriyorlar. HGS etiketine garanti internet şubesinden araç ruhsat bilgileri ile alınıyormuş, ben henüz başvurmadım. Sanırım HGS etiketi de daha önce olduğu gibi postayla adrese geliyor.
    Yararlanacak arkadaşların bilgisine sunulur.

http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/odemeler_ve_hizmetler/odemeler/hgs_ve_ogs_odemeleri.page

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axilic -- 20 Aralık 2012; 15:31:36 >

• Merhaba
    Benim de şöyle bir sorum olacaktı: Daha önceden iş bankasından OGS aldım. şimdi içinde az miktarda TL kaldı. Acaba bu OGS elimde iken HGS almam mümkün olabilir mi?? Farklı şehirde olduğum için iade ile uğraşmak istemiyorum. Eğer böyle birşey mümkünse OGS içindeki TL'ler bitince, HGS ile devam ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Dün internet şubesinden başvuruda bulundum.Yalnız ne mail adresime ne de telefonuma bununla ilgili bir mesaj gelmedi.İnternet şubesinde de gözükmüyor ne olup bittiği.Sizce bu durum normal mi?

ben de basvurdum. ayni durumdayiz.

kurye getirir heralde, beklemedeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Dün internet şubesinden başvuruda bulundum.Yalnız ne mail adresime ne de telefonuma bununla ilgili bir mesaj gelmedi.İnternet şubesinde de gözükmüyor ne olup bittiği.Sizce bu durum normal mi?

ben de basvurdum. ayni durumdayiz.

kurye getirir heralde, beklemedeyim.

Umarım öyle olur.Kredi kartımı da kontrol ettim ilk yükleme olan 30 tl de kesilmemiş hala.

HGS etiketleri İş Bankası Şubeleri ve İnternet Şubesi’nde Ücretsiz!
  • Ben ilk KGS kartını Ankara-istanbul otobanı girişinde karayollarının konteynırından almıştım. Kartın içinde 50 TL civarı bakiye var, alırken ne banka hesap numarası nede isim vb istendi kart ücreti verildi, şimdi bu bakiyeyi nerden nasıl talep edeceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tncyoo -- 20 Aralık 2012; 21:18:33 >

Orijinalden alıntı: tncyoo

Ben ilk KGS kartını Ankara-istanbul otobanı girişinde karayollarının konteynırından almıştım. Kartın içinde 50 TL civarı bakiye var, alırken ne banka hesap numarası nede isim vb istendi kart ücreti verildi, şimdi bu bakiyeyi nerden nasıl talep edeceğim?

Gişelerdeki PTT lerden bakiyenizi HGS ye aktarabileceğiniz söyleniyor.
  • İş bankasından KGS kartım vardı iptalini talep ettim ve içindeki bakiyeyi karta iade etmelerini istedim. Olumlu cevap verdiler 1 ay sonra bakiyeyi iade edecekler. Ücretsiz HGS yede başvurdum sorun kalmadı.

KGS de olduğu gibi bunda da 30 TL yüklenerek etiket gelecek. Tutar bittiğinde de 20 TL otamatik karttan çekilerek yüklenecek. Kredi yüklemeyle uğraşmayacağız.

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Anadolu'da yaşayanlar ne yapması lazım. Ben mesela İstanbul'a yılda 1 kere giderim. O da belki. Mutlaka HGS almamız mı gerekecek?

otoyollarda da gecerli. sadece istanbuldaki kopruler icin degil.

Orijinalden alıntı: Sportivo

Arkadaşlar İşbankası HGS müşteri sözleşmesinde şöyle bir madde var :

Madde 19 : Bankanın HGS ürününe ilişkin olarak masraf ve komisyon tarifesinde ilan edilen HGS etiketi/kartı bedeli ile buna ait yıllık üyelik aidatı alabileceğini ;
    ...

Bu durumda İşbankası'ndan HGS alırsak üyelik aidatı da mı vereceğiz? Kredi kartı var ve maaş hesabımız var bu arada.

Bir de etiket ve KART var ama KART nasıl alınıyor hiçbir bilgi yok. Benim de şahsi tercihim KART'tan yana olur.

ptt nin ilerleyen zamanlarda talebi olursa alabiliriz demeye getirmisler.

Orijinalden alıntı: becausefor

Ben hala KGS lerdeki paraların ne olacağını çözemedim PTT den biz bi şey yapamayız demişler. KGS deki bakiyeyi HGS ye geçirmek için 200 km yol gidip otoyol gişesi mi arayacağız?

aynen ptt'deki memurlar biz yapmıyoruz gidin başka yerde yapın diye başlarından savıyorlar. hatta benim hgs'yi aldığım şubedeki adam "aslında merkezlerden alman lazım biz vermiyoruz. işlemi çok uzun sürüyor" gibisinden bir şeyler zırvaladı. neyse ki sabah 8,30 da gitmiştim de zor da olsa alabildim.

gerçi ptt'den yükleme yaptırmak da bir mesele buna. hgs numarasına bankalardan yükleme yapılabilseydi iyi olurdu.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.