Şimdi Ara

HGS CEZALARI GELMEYE BAŞLADI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
3
Favori
4.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sanırım cezalarda sorun var hergün haberlerde sürücüler yanlış ceza geliyor diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: realgs

quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

ogs kullaniyorum.hic sorun yasamadim. hgs alsam mi diyordum.cezalari gorunce qman uzak dursun. yalniz arabayi yenileyecem nasipse. ogs mi sokup yeni aracima takabilecek miyim? plaka sorun degil.isbank int. subedwn guncellerim.

aynı sınıf araç ise sorun yok,yenisine takabilirsiniz ama kulllanmadan önce bankadan güncelleyin plakayı.
    plaka ile cihaz kaydı uyumsuz ise ceza geliyor.
    Bende de aynısı oldu , bankadan plakayı güncelledim, ruhsat istedi banka.

PEKİ CAMA YAPIŞTIRMAYI NASIL YAPCAM HOCAM, sökünce yapışkan özelliği kaybolur büyük ihtimal.

evet yeni bant alman lazım.
    3M veya başka firmaların özel bantları var. 3-5 TLye alabilirsin.
    Hatta 10 TLlikler var, duvara resim, çerçeve vs. yapıştırabiliyorsun.

Ben onları kulandım,sorun yok, 2 senedir tık etmedi.

• Arkadaşlar 15 gün içerisinde yetkili sulh ceza Hakimliği’ne başvurulması en makul çözüm gibi görünüyor şu anda.Konuyla alakalı elimden gelen yardımı yapabilirim.Sorularınız olursa mesaj atabilirsiniz.

Cezasız günler dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakeburake

Arkadaşlar 15 gün içerisinde yetkili sulh ceza Hakimliği’ne başvurulması en makul çözüm gibi görünüyor şu anda.Konuyla alakalı elimden gelen yardımı yapabilirim.Sorularınız olursa mesaj atabilirsiniz.

Cezasız günler dilerim

Merhaba dava dilekce orneginiz varsa paylasirsaniz sevinirim. Bende dilekce vermeyi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar,

Kocaeli - ankara arasında 2 kez yetersiz bakiye nedeniyle ceza yemişim toplamda 330 tl ceza borcum görünüyor. Bunlardan kurtulmanın bir yolu var mı? yardım lütfen. yetersiz bakiye olduğu için itiraz edecek bir konu da bulamıyorum.

13 ve 17 nisan tarihlerinde gerçekleşmiş. bunların eve tebligat olarak gelmesi ne kadar sürer? HGS müşteri hizmetleri en erken 2017 yılında aralık ayına kadar gelir dedi. 1.5 ceza mı bekleyeceğiz? anlamadım ben bu işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livefreestyle -- 12 Mayıs 2016; 10:38:05 >
  • 3 liralık sakız parası geçiş için 165 tl 15 katı ceza kesmişler ödemessem muayneden geçemezmiş araç tuvtürkü arayıp sordum 2017 de cıkmış bu yasa ne derece doğru

Soygun buna denir işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

3 liralık sakız parası geçiş için 165 tl 15 katı ceza kesmişler ödemessem muayneden geçemezmiş araç tuvtürkü arayıp sordum 2017 de cıkmış bu yasa ne derece doğru

Soygun buna denir işte

15 liralık hgs cezasını 150 lira göndermişler.benden önceki sahibine yazılmıs sanırım ama daha ödenmemişş görünüyor.dün muayeneye gittim halettim geldim.her seyi kusur yazmıslar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.