Bildirim
HG255s modem hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Modem arayüzüne girdiğin WAN şifresini eline geçirirsen olabilir. Ama bu modem kronik sorunlu bir modem. Eğer SOL'dan ayrılma durumun varsa ve başka modemin yoksa, TTNET'ten modem istemeni öneririm bağlantı sürecinde. -
Bu router vdsl altyapısında çalışıyor mu diye sorulmuş sanırım. Eğer fttb eth altyapısı olsa sizin dediğiniz gibi kullanılabilir ama vdsl, adsl altyapısında kullanılamaz. Kullanılabilse zaten modemde diyebilirdik ama sadece router.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Süperonline kullanıyorum bu modemi 1.5 sene önce verdiler hala kullanıyorum bir çok problemi vardı aynı modelle değiştiler çözülmedi müşteri hizmetlerine defalarca kronik problemli diyorum inadına red ediyorlarquote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
Modem arayüzüne girdiğin WAN şifresini eline geçirirsen olabilir. Ama bu modem kronik sorunlu bir modem. Eğer SOL'dan ayrılma durumun varsa ve başka modemin yoksa, TTNET'ten modem istemeni öneririm bağlantı sürecinde. -
Solden ayrıldım modemi bıraktım onlara. Modemim şu anda yok, ikinci el modemlere bakayım dedim fiyatı uygundu da ondan merak ettim. Tt altyapılı sağlayıcıya geçeceğim bulunduğum taşındığım yerde sadece bu olduğundanquote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
Modem arayüzüne girdiğin WAN şifresini eline geçirirsen olabilir. Ama bu modem kronik sorunlu bir modem. Eğer SOL'dan ayrılma durumun varsa ve başka modemin yoksa, TTNET'ten modem istemeni öneririm bağlantı sürecinde.
1 yıl kadae kullandım soldeyken, bir problem yoktu bende. Sizin modem de ne gibi problemler var?quote:
Orijinalden alıntı: StoryBro
Hocam Süperonline kullanıyorum bu modemi 1.5 sene önce verdiler hala kullanıyorum bir çok problemi vardı aynı modelle değiştiler çözülmedi müşteri hizmetlerine defalarca kronik problemli diyorum inadına red ediyorlar
Alıntıları Göster
Hmm tamam hocam. Router tam olarak nedir hocam, modemle farkı?quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Data
Bu router vdsl altyapısında çalışıyor mu diye sorulmuş sanırım. Eğer fttb eth altyapısı olsa sizin dediğiniz gibi kullanılabilir ama vdsl, adsl altyapısında kullanılamaz. Kullanılabilse zaten modemde diyebilirdik ama sadece router.
Sık sık kopma durumu maalesefquote:
Orijinalden alıntı: thelordof
1 yıl kadae kullandım soldeyken, bir problem yoktu bende. Sizin modem de ne gibi problemler var?
Alıntıları Göster -
Bende hiç olmamıştı ne garip iş yaquote:
Sık sık kopma durumu maalesef
Alıntıları Göster
sorun hakkında tam çözüm için bir şey diyemiyorlar hocamquote:
Sık sık kopma durumu maalesef
Alıntıları Göster -
kopma durumu donanımdan kaynaklı... chip seti düşük kalite + soğutucusuz olunca 2 yılda göçüyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 7 Ağustos 2019; 21:46:0 > -
doğrudur hocam, 1 yıl kullanmıştım sadecequote:
Orijinalden alıntı: detanaoq
kopma durumu donanımdan kaynaklı... chip seti düşük kalite + soğutucusuz olunca 2 yılda göçüyor... -
2.4ghz bandına 3 cihaz ve üzeri bağlanınca çöküyor. 5ghz bandı daha sorunsuz onun da çekim gücü çok zayıf ve her cihaz desteklemiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 8 Ağustos 2019; 1:16:55 > -
5ghz de sorun yaşamıştım, geç bağlanıyordu -
bu modemi tt vdsl alt yapısında kullanamazsın bu modem eve kadar fiber altyapısı olan sistemler için. kaldıki tt nin eve kadar fiber al yapısı olan yere geçsen gene bu modemi kullanamazsın onlar sana 2 adet modem getiriyor farklı bir modem takamıyorsun -
Tt altyapısı için hangi modemi alsam acaba, kendileri yüksek fiyata satıyor sanırsam. Vdsl, fiber uyumlu olmasını istiyorum modemin ilerisi için. Şu anda bulunduğum yer vdsl var
Bu kadar çöp modem olmaz
İstediğin markayı seçebilirsin burda bir marka belirtmek istemem ancak tekrar altını çiziyorum ilerde altyapın fibere dönüştüğünde tt nin modemini kullanmak durumunda kalıyorsun başımdan geçtiği için yazıyorum . Alacağın modem fiber uyumlu olacaktır ancak tt fiberde kendi modemlerini tanımlıyorlar sisteme -
çok sağolun hocamquote:
Orijinalden alıntı: umidoo
İstediğin markayı seçebilirsin burda bir marka belirtmek istemem ancak tekrar altını çiziyorum ilerde altyapın fibere dönüştüğünde tt nin modemini kullanmak durumunda kalıyorsun başımdan geçtiği için yazıyorum . Alacağın modem fiber uyumlu olacaktır ancak tt fiberde kendi modemlerini tanımlıyorlar sisteme -
SOL Fiber i.in alternatif dışarıdan alıp kullanabileceğimiz bir modem var mı?
Benzer içerikler
- internet var ama sitelere giremiyorum
- türk telekom fiber kablo koptu
- en iyi dns
- superonline modem değiştirme
- superonline dns değiştirme
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- zyxel modem kurulumu
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- statik ip nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X