Şimdi Ara

HG255s modem hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modem arayüzüne girdiğin WAN şifresini eline geçirirsen olabilir. Ama bu modem kronik sorunlu bir modem. Eğer SOL'dan ayrılma durumun varsa ve başka modemin yoksa, TTNET'ten modem istemeni öneririm bağlantı sürecinde.
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Bu router vdsl altyapısında çalışıyor mu diye sorulmuş sanırım. Eğer fttb eth altyapısı olsa sizin dediğiniz gibi kullanılabilir ama vdsl, adsl altyapısında kullanılamaz. Kullanılabilse zaten modemde diyebilirdik ama sadece router.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Modem arayüzüne girdiğin WAN şifresini eline geçirirsen olabilir. Ama bu modem kronik sorunlu bir modem. Eğer SOL'dan ayrılma durumun varsa ve başka modemin yoksa, TTNET'ten modem istemeni öneririm bağlantı sürecinde.
    Hocam Süperonline kullanıyorum bu modemi 1.5 sene önce verdiler hala kullanıyorum bir çok problemi vardı aynı modelle değiştiler çözülmedi müşteri hizmetlerine defalarca kronik problemli diyorum inadına red ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Modem arayüzüne girdiğin WAN şifresini eline geçirirsen olabilir. Ama bu modem kronik sorunlu bir modem. Eğer SOL'dan ayrılma durumun varsa ve başka modemin yoksa, TTNET'ten modem istemeni öneririm bağlantı sürecinde.
    Solden ayrıldım modemi bıraktım onlara. Modemim şu anda yok, ikinci el modemlere bakayım dedim fiyatı uygundu da ondan merak ettim. Tt altyapılı sağlayıcıya geçeceğim bulunduğum taşındığım yerde sadece bu olduğundan

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Hocam Süperonline kullanıyorum bu modemi 1.5 sene önce verdiler hala kullanıyorum bir çok problemi vardı aynı modelle değiştiler çözülmedi müşteri hizmetlerine defalarca kronik problemli diyorum inadına red ediyorlar

Alıntıları Göster
    1 yıl kadae kullandım soldeyken, bir problem yoktu bende. Sizin modem de ne gibi problemler var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Bu router vdsl altyapısında çalışıyor mu diye sorulmuş sanırım. Eğer fttb eth altyapısı olsa sizin dediğiniz gibi kullanılabilir ama vdsl, adsl altyapısında kullanılamaz. Kullanılabilse zaten modemde diyebilirdik ama sadece router.
    Hmm tamam hocam. Router tam olarak nedir hocam, modemle farkı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

1 yıl kadae kullandım soldeyken, bir problem yoktu bende. Sizin modem de ne gibi problemler var?

Alıntıları Göster
    Sık sık kopma durumu maalesef
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bende hiç olmamıştı ne garip iş ya

• quote:

Alıntıları Göster
    sorun hakkında tam çözüm için bir şey diyemiyorlar hocam
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    kopma durumu donanımdan kaynaklı... chip seti düşük kalite + soğutucusuz olunca 2 yılda göçüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 7 Ağustos 2019; 21:46:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

kopma durumu donanımdan kaynaklı... chip seti düşük kalite + soğutucusuz olunca 2 yılda göçüyor...
    doğrudur hocam, 1 yıl kullanmıştım sadece
  • 2.4ghz bandına 3 cihaz ve üzeri bağlanınca çöküyor. 5ghz bandı daha sorunsuz onun da çekim gücü çok zayıf ve her cihaz desteklemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 8 Ağustos 2019; 1:16:55 >
  • 5ghz de sorun yaşamıştım, geç bağlanıyordu
  • bu modemi tt vdsl alt yapısında kullanamazsın bu modem eve kadar fiber altyapısı olan sistemler için. kaldıki tt nin eve kadar fiber al yapısı olan yere geçsen gene bu modemi kullanamazsın onlar sana 2 adet modem getiriyor farklı bir modem takamıyorsun
  • umidoo kullanıcısına yanıt
    Tt altyapısı için hangi modemi alsam acaba, kendileri yüksek fiyata satıyor sanırsam. Vdsl, fiber uyumlu olmasını istiyorum modemin ilerisi için. Şu anda bulunduğum yer vdsl var

• Bu kadar çöp modem olmaz

• thelordof kullanıcısına yanıt
    İstediğin markayı seçebilirsin burda bir marka belirtmek istemem ancak tekrar altını çiziyorum ilerde altyapın fibere dönüştüğünde tt nin modemini kullanmak durumunda kalıyorsun başımdan geçtiği için yazıyorum . Alacağın modem fiber uyumlu olacaktır ancak tt fiberde kendi modemlerini tanımlıyorlar sisteme
  • quote:

Orijinalden alıntı: umidoo

İstediğin markayı seçebilirsin burda bir marka belirtmek istemem ancak tekrar altını çiziyorum ilerde altyapın fibere dönüştüğünde tt nin modemini kullanmak durumunda kalıyorsun başımdan geçtiği için yazıyorum . Alacağın modem fiber uyumlu olacaktır ancak tt fiberde kendi modemlerini tanımlıyorlar sisteme
    çok sağolun hocam
  • SOL Fiber i.in alternatif dışarıdan alıp kullanabileceğimiz bir modem var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.