Şimdi Ara

Heyecanlı, Sürükleyici, Okudum mu Bırakamayacağım Kitap Tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar liseye geçtim dershane hocasına söz verdim kitap okuyacağıma. Pek okuma alışkanlığım yoktur ama iyi bir kitap buldum mu da bırakmam. Örnek: Dijital Kale, Olasılıksız. Bana güzel kitaplar önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harry Potter Serisi
    Millenium Serisi - Stieg Larson
    Dan Brown Robert Langdon Serisi (Kitaplar bağlantılı değil fakat ana karakter aynı)
    Rizzoli & Isles Serisi - Tess Gerritsen
    J.C.G Kitapları
    Glenn Meade - Kar Kurdu / Brandenburg
  • quote:

Orijinalden alıntı: CKayacan

Harry Potter Serisi
    Millenium Serisi - Stieg Larson
    Dan Brown Robert Langdon Serisi (Kitaplar bağlantılı değil fakat ana karakter aynı)
    Rizzoli & Isles Serisi - Tess Gerritsen
    J.C.G Kitapları
    Glenn Meade - Kar Kurdu / Brandenburg

Sizin içlerinden en beğendiğiniz hangisi oldu?
  • Öncelikli olarak Hary Potter.
    Sonra Dan Brown
  • LOTR candır
  • Harry Potter serisi ile başla bırakamazsın
    Ondan sonra Kar Kurdu'nu yapıştır
  • Grange- Leyleklerin Uçuşu ( 50 sayfa oku elinden bırakacağını zannetmiyorum. Çok sağlam ve sürükleyicidir.)
    King- Yeşil Yol ( Dram-Fantastik türünde bir romandır,bana göre yazarın en iyi kitabıdır. )
    Grange- Sisle Gelen Yolcu (Kitap biraz kalın,ama 100 sayfadan sonra elinden bırakamıyorsun ve sürekli şaşırtan bir kitap)
    King- 22/11/63 (Adam JFK suikastini engellemek için geçmişe gidiyor sonra olayla gelişiyor. Konusu basit gelebilir ama king tasvirleriyle mükemmel bir kitap ve çok sürükleyici ama biraz kalın)
    Hosseini- Uçurtma Avcısı (Dostluk üzerine bir kitap,dram türünde. Kitabı 3-4 oturuşta bitirdim ve gözüm ağrıyıp kızarana kadar okuyordum sen düşün artık.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabahattin Ali'den başlayabilirsin.Türk eserlerini okumak YGS ve LYS'de sana kolaylık sağlayacaktır.
  • Ben okumaya Harry Potter izle başlamıştım.Okumadıysan kesinlikle o seriden başlamanı öneririm.Ben seriyi 10-15 defa okudum sanırım o kadar sürükleyici ki...Dijital Kale'yi sevdiysen Dan Brown un diğer kitaplarını da aynı sürükleyicilikle okuyacağına şüphen olmasın.Dram türünde sürükleyici kitap tavsiyesi olarak Khaled Hosseini-Uçurtma Avcısı önerimdir.
  • Uçurtma Avcısı'nı 2 gündür okuyorum, ilk gün 30 sayfa okudum, dün kafamı kitaptan kaldırdığımda 230 sayfa okumuştum. Bugün bitiririm artık. Sonra da bekle beni Dijital Kale.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutfak Artisti

Ben okumaya Harry Potter izle başlamıştım.Okumadıysan kesinlikle o seriden başlamanı öneririm.Ben seriyi 10-15 defa okudum sanırım o kadar sürükleyici ki...Dijital Kale'yi sevdiysen Dan Brown un diğer kitaplarını da aynı sürükleyicilikle okuyacağına şüphen olmasın.Dram türünde sürükleyici kitap tavsiyesi olarak Khaled Hosseini-Uçurtma Avcısı önerimdir.

15 defa mı okudun ya bi de git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de ahmet ümitten öneriyim :
    kukla
    kavim
    istanbul hatırası
    patasana
    sis ve gece
  • quote:

Orijinalden alıntı: caissabugra

quote:

Ben okumaya Harry Potter izle başlamıştım.Okumadıysan kesinlikle o seriden başlamanı öneririm.Ben seriyi 10-15 defa okudum sanırım o kadar sürükleyici ki...Dijital Kale'yi sevdiysen Dan Brown un diğer kitaplarını da aynı sürükleyicilikle okuyacağına şüphen olmasın.Dram türünde sürükleyici kitap tavsiyesi olarak Khaled Hosseini-Uçurtma Avcısı önerimdir.

10 senedir okuyorum 10-15 defa az bile hayranı olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Danny Greene

Sabahattin Ali'den başlayabilirsin.Türk eserlerini okumak YGS ve LYS'de sana kolaylık sağlayacaktır.

nasıl bir kolaylık hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caissabugra

quote:

harry potter serisi 10 değil 100 kere bile okunur. henüz 2. defa okumaya başlıyorum ama ileride sık sık okuyacağım. o derece güzeldir harry potter.

• Wheel kullanıcısına yanıt
    YGS - LYS paragraf soruları genelde Türk eserlerinden alınan parçalarla hazırlanıyor.Bu bakımdan , hem karşına soru çıkınca ne yapacağını bilirsin hem de uzun paragrafları anlama kapasiten artar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.