Bildirim
Heyecanlı bekleyiş başladı :) X920
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hayırlı olsun öncelikle
ne kadara ,hangi site den aldın kardeşim_____________________________ -
merimobiles sitesinden aldım, 200 $
İlk defa yutdışından alışveriş yaptım, bakalım gümrükten geçecek mi ?_____________________________ Death is certain, Life is not... -
fiyat bence çok iyi telefon canavar gibi gözüküyor açıkçası da geçmezse ne olacak para iadesi ? _____________________________ -
İşin o tarafını düşünmek bile istemiyorum :(
Kargo geri gönderilip para iadesi yapılabilir diye düşünüyorum._____________________________ Death is certain, Life is not... -
Umarım gümrükle ilgili araştırma yapmışsınızdır. Hayırlısı olsun telefon baya iyi gözüküyor _____________________________ BEŞİKTAŞ -
Gümrük işi şans işi, bekleyip görücez :) _____________________________ Death is certain, Life is not... -
quote:
Orijinalden alıntı: veron
Gümrük işi şans işi, bekleyip görücez :)
@veron , size bir özel mesaj attım._____________________________ İnternetkutusu Referans Numarası : 8576034225 ( Referans kodumla üye olanlara 50 TL hediye ediyorum. İlk fatura'nın zamanında ve eksiksiz ödenmesi halinde. )
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- infinix zero 40 5g
- telefonu meşgule almak
- samsung telefon bilgisayara bağlanmıyor şarj oluyor
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- android 14 ne zaman çıktı
- mediatek dimensity 8400
- unihertz tank 3 türkiye fiyatı
- google pixel 9 pro fold
- sms yönlendirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X