Şimdi Ara

Heyecan yapıyorum İÇKİ içsem geçermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kıza yakın duruyorum ama saatlerdir, günlerdir heyecandan tek bir kelime bile konuşamıyorum :S bütün gün kıza bakmaktan başka hiçbir halt edemiyorum bu benim çok zoruma gidiyor ve artık kararımı verdim içki veya redbull içmeyi düşünüyorum sizce işime yararmı?

not:hayatımda hiç içmedim bu yüzden böyle bir konu açıyorm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 22 Eylül 2010; 23:45:43 >

• hiç içmediysen 1bira ile sarhos olursun içme redbull işe yaramaz zaten
  • yaş kaç?
  • bünyene ve psikolojine göre değişir, deneyerek bulmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

hiç içmediysen 1bira ile sarhos olursun içme redbull işe yaramaz zaten

yarım bira içsem.. yine yığılırmıyım.. bu arada utanarak yazıyorumki yaşım 20
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

quote:

yaşama öl sen

• quote:

quote:

quote:

yaşama öl sen

30 demedim 20 dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek başıma çay içiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kıza yakın duruyorum ama saatlerdir, günlerdir heyecandan tek bir kelime bile konuşamıyorum :S bütün gün kıza bakmaktan başka hiçbir halt edemiyorum bu benim çok zoruma gidiyor ve artık kararımı verdim içki veya redbull içmeyi düşünüyorum sizce işime yararmı?

not:hayatımda hiç içmedim bu yüzden böyle bir konu açıyorm.

hiç içmemişsin içersen saçmalarsın kızı kaybetme ihtimalin yüksek ve kız sana direk alyaş muamelesi yapar dalga geçtiğini sanar hiç alkole bulaşma kendine güvenin olsun başta bu önemli
  • vodka iç git rahat rahat konuş kokmazda kızın yanında hem :)
  • senın ılacını verıyorum bak ama sonra ne olur karısmam

1 adet sakınlestırıcı bebe olanından degıl 50 mgdan al olanlara karısmam sonra ama
    1 ekmegı bıtırıcek sekılde bal kaymak karısımı

bu 2sını al bırısı kafanı duman eder dıyerınde ıse sen gorursun :D
  • 20 yaşına kadar bira bile tatmadın? Hey maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muse00

senın ılacını verıyorum bak ama sonra ne olur karısmam

1 adet sakınlestırıcı bebe olanından degıl 50 mgdan al olanlara karısmam sonra ama
    1 ekmegı bıtırıcek sekılde bal kaymak karısımı

bu 2sını al bırısı kafanı duman eder dıyerınde ıse sen gorursun :D

• İçki içmek bir erdem mi oldu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

vodka iç git rahat rahat konuş kokmazda kızın yanında hem :)

sanırım bunu yapıcam.. sizce yapmalımıyım ??

Muse00

önerini en son yol olarak deneyebilirim

bu arada gerçekten bu yaşa kadar hiç sigara içki içmedim ben ama bebelag bir tip değilimdir..
  • eğer normal bir içiciysen rahatlamak(çakırkeyf) için yazdıklarımdan herhangi birini içmelisin;
    2 şişe klasik efes
    yada
    1 duble viski-max 150 ML(b.kunu çıkarmadan içmek lazım etkisini yarım saat gösterir)
    yada
    çay bardağıyla 2 duble rakı(normal rakı bardağında 1 e tekabül ediyor)
    yada
    2 duble cin(Bkz.kullanım viskideki gibi olacak :d )
    2 duble vodka(viski ve cinin kuralları hala geçerli)

umarım yardımcı olmuşumdur bunlardan herhangi birini vurursan çakırkeyf olmana yetecektir
  • Votka ve rakı içmede ne içersen iç benim bünyeden sanırım 1 bardak bile rakı yada votka içsem kendimi kaybediyorum.Onun dışında bira şarap pek etkiyemiyo sana tavsiyem şarap iç hem adı güzel hemde ucuz şokda 6 tl 2 bardak içsen rahatlarsın fazlada içme kafayı bulursun yolda yürüyemezsin.
  • tekirdağ 70 liği hiç bir şeye değişmem off be ilaç ilaç

• 20 yaşındasın ve hiç içmedin ? yaşamaya başladığından emin misin ? 20 değil 10'sun bana göre :) kızın yanında konuşmama nedeninde bu.. konuya gelicek olursak bi ara bende ilk buluşmamda rahat olmak için 2 bira atıp üstünede bi kutu nane şeker yemiştim o kalp atışları o duygu alkolle beraber fırlama noktasına geliyor ama gayet rahat oluyorsun.. bi dene bilemem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: negarip

20 yaşındasın ve hiç içmedin ? yaşamaya başladığından emin misin ? 20 değil 10'sun bana göre :) kızın yanında konuşmama nedeninde bu.. konuya gelicek olursak bi ara bende ilk buluşmamda rahat olmak için 2 bira atıp üstünede bi kutu nane şeker yemiştim o kalp atışları o duygu alkolle beraber fırlama noktasına geliyor ama gayet rahat oluyorsun.. bi dene bilemem..

İçenler adam oluyorsa beni adamdan saymayın zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: negarip

20 yaşındasın ve hiç içmedin ? yaşamaya başladığından emin misin ? 20 değil 10'sun bana göre :) kızın yanında konuşmama nedeninde bu.. konuya gelicek olursak bi ara bende ilk buluşmamda rahat olmak için 2 bira atıp üstünede bi kutu nane şeker yemiştim o kalp atışları o duygu alkolle beraber fırlama noktasına geliyor ama gayet rahat oluyorsun.. bi dene bilemem..

İçenler adam oluyorsa beni adamdan saymayın zaten

+1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.