Şimdi Ara

Hey gidi eski silkroad :( (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
8.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: furkanozden

2008'de OKS'yi kazanıp memlekete geri dönmüştüm. Dönüş o dönüş. Lise, yeni bir şehir, yeni arkadaşlar derken SRO'yu unuttum. Yaz tatillerinde arada bir baktım böyle. En son geçen yaz kardeşimle kastık 65'te bırakmıştım 77 yaptım bir ayda. Kardeşim de 33'te 47 oldu. ANGELE diye 120 lv bi çar bulduk da :D Yanına eskilerden bir arkadaş bile bulsan yetiyor yahu.

Blogumda bu konuyla ilgili içimi döktüğüm 1651 kelimelik bir yazım var: Bir Zamanlar Silkroad Online'da

Eskiler bu botları bilir :D

Hey gidi eski silkroad :(

Ong'larda taxi yaparken.

Burda da internet cafedeki abiye her gün 3.5 lira verip 10 saat kendimizi kastırırdık :D Adamın 90'lık çarı arkadaş alır kasardı. Ben de diğer 80'lik çarla kendi çarlarımızı kasardık :D

sonuna kadar okudum , yeryüzünde kendimi tek bilirdim

• İlk online oyunum diye midir bilmiyorum ama silkroaddan aldığım tadı hiçbi oyundan alamadım hala gözümde en güzel oyunlardan biri.2005-2006 gibi başladım oyuna hatta forumu oyun sayesinde duymuştum.Sırf silkroad değilde bütün online oyunların ingilizceye katkısı var türk serverları hariç tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

İlk online oyunum diye midir bilmiyorum ama silkroaddan aldığım tadı hiçbi oyundan alamadım hala gözümde en güzel oyunlardan biri.2005-2006 gibi başladım oyuna hatta forumu oyun sayesinde duymuştum.Sırf silkroad değilde bütün online oyunların ingilizceye katkısı var türk serverları hariç tabiki.

Hiç sorma hocam, yakın zamanda arkadaşlarım LoL'e davet etti ama ben hiç zevk almadım. Benim için Silkroad gibisi hâla yok
  • 94 doğumluyum ben bu oyuna 6.sınıfta baslamıstım yanılmıyorsam 13 yaşında felandım ben oyuna başladıgımda rome(new) diye server vardı hatta biz kardeşimle o servere rome değilde romenew derdik nerden bilelim new'in yeni demek olduğunu hatta 4-5 yeni server gelince romenin yanındaki new kalkınca server silinde felan diye düşünmüktük. bizim zamanımızda arkadaş bize 700k goldu 8TL'ye satmıstı suan ise 10tlye 100m gibi bi fiyat alınıyo.
  • arkadaslar biz 15 kisi guilt olarak Rageroad Online a basladık 100 cap china gelnek isteyenler mesaj atsın :)
  • 3 yıl önce deli gibi oynıyordum silkroadı...
    sonra sınavlar felan başldı,3 yıllık bir ara verdim.
    dün tekrar gireyim bakayım dedim ne var ne yok diye,eski dostlar muhabet ederim diye düşündüm.
    bi baktım olympus yok.3 tane serverle bir araya gelip fornax adlı bir server olusturmuslar.
    server bombos.öyle böyle değil,hatta event vardı basvuru yaptım,alttan şöyle bi uyarı geldi:''yeterli oyuncu sayısına ulaşılamadığı için maç iptal edildi''
    eskiden samarkand ana baba günüydü,penonlarda ve onglarda taxi açamazdım korkudan bana slot kalmaz diye,şimdi abartmadan söyliyorum 1 kişi bile görmedim.
    serverları birleştirmişler ama ne çare,hala bombos.fornax 2000 i bile geçmiyor.
    ne oldu ya bu oyuna ya,beni aydınlatacak biri var mı?
  • Oyunun tamemen paraya çevrilmesi bütün itemlerin neredeyse para ile satın alınabilmesi oyunu tamamen bitirdi joymax de aldı eline oyunu böylelikle silk olayını fazla abarttılar. Aşırıya kaçtılar böylelikle oyununda sonu geldi.. Finished.. game over...
  • arkadaşlar blade kasıyorum 45 level element skill leveli 45 silahınki ise 44 yükselticem toplam beceri uzmanlık sınırını geçtiniz diyo bu düzelirmi yada düzelmezse çok sorun olur mu
  • çocuktum ufacıktım yeni pc almış babam tabi ozamanlar internet kafelerden gördüğümüz internet ortamı felan... çocuğuz tabi sürekli takılacak harçlığımız ve ortamımız yok neyse babam pc ye bide internet bağlattı ozamanın en iyi hızlarından 512 hızında nette dolanırken silkroad diye bi oyun gördüm indirdim bi şekilde üyeliğimide aldım başladım oyuna. oyuna girdiğimde daha önce çok oyun oynamamamdan kaynaklanır heralde hangi tuşlarla oynayacagımı yön verecegimi bile sonradna ögrendim ki bilen bilir ozamanlar türkçe dil yoktu isro da. oyunda 3 5 lv felan dolanırken biriyle tanıştım ve bana dediki yakında rome diye bir server açılacak seninle oraya geçelim rome serverini bekledik ve silkroad aşkım başladı :D 2 3 sene aralıksız botsuz net elle oynadım her anın ve yeni açılan serverin tadını çıkarttım tabii bu arada daha hala çocukken eliteturks un forum sitesine ( kendimi büyük tanıtarak ) süper mod bile oldum :)) anlayacagınız dostlar uzatmamak gerekirse silkroad bizim için çocukluk aşkıydı ve joymax ona tecavüz etti şimdi kabak tadı veriyor oyun ilk caplardaki oyunun tadını özledim bugün o ayarda oyun yapsınlar parası neyse verir yine oynarımm :=) silkroad candır gerisi heyecan ( ilk 3 senesi ) selamlar :))

• sro r zevkli be abi 80 cap deil ama :D
  • silkroadı aerverlar aratmayan güzel private serverlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

eskilerden :) sattığıma en üzüldüğüm karakterimdi

Dimebag Darrell! \m/

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

eskilerden :) sattığıma en üzüldüğüm karakterimdi

Dimebag Darrell! \m/

dh silkroad bölümünü sana devretmeliler bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teklif geldi ama kabul etmedim.

• O değil de ben de bir anımı anlatayım. Bir gün yeni bir çar açmışım euro ilk geldiği zamanlar. Dokuz lv ayı olan bir bölge vardı haritanın en solunda orada bir party girmiştim deli gibi kasılıyordum :) Hatta orada bir kişiyle tanışmıştım ismi Cafer di. Hala unutmuyorum. Sansa o gün annemin kadınlar günü varmış. Benim pc o zaman salonda olduğu için burada duramazsın demişti ya odaya yada parka felan git dedi. Ben de o zaman küçüğüm baya bir direttim. En son beni oklavayla kovaldı Acilen int cafeye gittim. Çara girdim yalnız pt yoktu ve gitmişti. 1 hafta boyunca parti sisteminden Cafer gel diye yazıp beklemiştim. Çocukluk aklı işte. Sro arkadaşlıkları da bir güzel oluyordu

• Aradığın eski 80 cap serveri sizlere tekrardan sunuyoruz
    PionSRO 80 Cap Sadece CH

Eski cap sistem ve geliştirilmiş trader sistemi ile sıkılmadan vakit geçireceğin 80 cap serverın tek adresi

Geliştirilmiş uniq sistemi ve Profesyonel GM Hergün düzenli olarak yapılan eventler sizleri bekliyor

Topla arkadaşlarını ve guildini kur Jangan Fortress seni bekliyor.

www.pionsro.com
  • Hortlatıyorum ama fotoğrafta gördüm arkadaş Cpt. Ivy keserken atmış eski charım QuakerTR ile ordaymışım ahahahah wizarddı unique avlardım deli gibi... çok özlemişim be baya şaşırdım görünce
  • Oyun job sistemi değiştiği an bitti bence.
    Abi o günler iyiydi ya.
    Eğlencesi vardı oyunun.
    Şimdi char kasıyorsun, üstüne bir de Job kasıyorsun.
    Bi numarası yok yani olayın.

Farkındaysanız daha Proof sistemine hiç değinmedim.
    İyice paraya döktüler oyunu.
    Knight Online bu yüzden kaybetmişti, Silkroad'a da aynısı oldu.
  • ulan yokmu şöyle bize eski günleri yaşatacak hiçbir şeyiyle oynanmamış 80 cap server :(
  • Eskiden internet cafede buluşup grupca kasılırdık ne günlerdi be
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.