Şimdi Ara

Hey gidi eski silkroad :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
2
Favori
8.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 2006 oyuncusuyum, 80 lvl vardı ben oynarken. EU yoktu. Güzeldi hakkatten ama gelmez geri Ne kadar private server açsalar da eskisi gibi olmuyor
  • Sırf bu oyun için internet kafeyi mahallenin çocukları doldururduk ne günlerdi be private serverlardada iş yok keşke yeniden olsada oynasak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

anı olarak kalıcak hafızalarımızda

bence dünyanın en iyi oyunu 2005-2007 arası silkroadıydı :/
  • İlk 5.sınıfta başlamıştım oyuna 2007 veya 2008 senesiydi büyük ihtimal ilk charımı Zeus da açmıştım blade di charda yeohalara giderdik kasılmaya görev yapardık sonra taxi felan öğrendik onlara girerdik Ong - Penon - Mujigi adam bide parayı alırdı kasmazdı return scrool basardı ardından küfür ederdik adama vay bee ne günlerdi

uzun zamandır moralim bozulmasın diye sro bölümüne girmiyordum ama doğduğum yeri nasıl unutayım

sro 2 yü gördüm iyice üzüldüm. böyle bi kaynağın ölmesi içimi acıtıyor
  • 2008'de OKS'yi kazanıp memlekete geri dönmüştüm. Dönüş o dönüş. Lise, yeni bir şehir, yeni arkadaşlar derken SRO'yu unuttum. Yaz tatillerinde arada bir baktım böyle. En son geçen yaz kardeşimle kastık 65'te bırakmıştım 77 yaptım bir ayda. Kardeşim de 33'te 47 oldu. ANGELE diye 120 lv bi çar bulduk da :D Yanına eskilerden bir arkadaş bile bulsan yetiyor yahu.

Blogumda bu konuyla ilgili içimi döktüğüm 1651 kelimelik bir yazım var: Bir Zamanlar Silkroad Online'da

Eskiler bu botları bilir :D

Hey gidi eski silkroad :(

Ong'larda taxi yaparken.

Burda da internet cafedeki abiye her gün 3.5 lira verip 10 saat kendimizi kastırırdık :D Adamın 90'lık çarı arkadaş alır kasardı. Ben de diğer 80'lik çarla kendi çarlarımızı kasardık :D

• eu mahvetti oyunu
  • eskiden oldukça güzel ve cazipti.80 cap max iken başladım Gençenlerde tekrar bakayım dedim lag(çok aşırı lag var servelarda en azından delphinius da öyleydi.iki üç sefer ben girdiğimde felaket laga vardı belki de tesadüftü herneyse..) yüzünden ve 120 lvle ekadar kasamayacağımdan korktuğum için girmem ile çıkmam bir oldu

çok aradım grafikleri ve skill animasyonları silkroad gibi sade ve güzel olan oyun fakat yok,private serverlardaki zatlarda pek ciddiyetsiz,onlarla da oynayamadım.

bir capste ben ekleyeyim

özlediğimiz silkroad

avrupalılar güçlü olduğu açık ara belli oynamışlığım olan privatelerde bile ısarla çin karakterleri kastım partilere girdiğimde oran 1/8 2/8 falandı.(özellikle bizim milletin güç hastalığı var,çin kasan kalmadı ya wizard ya warrior.Aslında haklılar da dengeyi yeterince iyi kursalardı sorun olmayabilirdi bu kadar.)
    -ayrıca oyunun başından beri olan sorunu karmaşık bir exp kazanma sistemi olması,zor oyun arkadaş vakit te yok,tutaydın az elimizden yardım edeydin biraz biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgrgr -- 20 Ocak 2014; 15:19:06 >

• Yeminle ağlayasim geldi.Horselerde 24 olan elixer weapon ciktinda 600k hotanda satilirdi hotana gitmeye korkardım 500 gold gidicek diye dw de 500k satardim of be.

• 4.Sınıfta tanıştım. 97'liyim... Europe gelmeden önceki 3-4 ay oynadım sanırım öncelikle... Kastım geliştirdim. Tabi o zamanlar 5m 2.5TL idi... Aldık aldık kastık kuzenle hayvan gibi oldu 72 level Glave oldu... Aynı seviyede Nuker ile takas ettik sonra takas ettiğimiz karakter çalındı. Daha sonra yeni bir wizarddan başladım taksi falan derken 64'e kadar getirdim. Daha sonra bir mısırlı adam ile tanıştım 110 level max olmuştu adamda 110'du. İnanılmaz bir dost olduk. Çarlarımız ortak olmuştu. Ben hep onunla taksi yapar para kazanır onun payınıda verirdim... Bedavaya taksiye girerdim. Taksi yapa yapa 78 oldu benimki ve artık para ihtiyacımız kalmadı. 120 level geldi o parayı harcadık 12DG +13 staff bastık. Set iyi değildi ama yinede iyiydi. Bundan tam 2 yıl önce. O tanıştığım adam sayesinde hayatım değişti. Mükemmel bir ingilizce yaptım. Hayal bile edemezsiniz. Google translate'den çevire çevire internetten araştıra araştıra. Şuanda çevirmenlik yapıyorum ve bundan para kazanıyorum. Benim hayatımı değiştirdi silkroad... Ne guildler açıp free ong taksi yaptım :D Eski charlarda az mı kaçtım earth ghostlardan. Ah sro ah... Şimdiye kadar en sıkılmadan oynadığım mükemmel ötesi oyundu Hayatıma katkısı İNANILMAZ derecede büyük. Verdiği zevk paha biçilemezdi. Sonra herkesin bildiği gibi bozuldu zamanla yok oldu. Server'ları falan birleştirdiler. Ben hep Mars'da oynardım. En büyük kuralım buydu

"Turbolinea öldi mü?
    Tipsiz DH'li kaldı mu?
    Sincap öcünü aldı mu?
    Şimdi citizen çökertur"

• Şuan eski silkroad online kurucuları,yani joymax ekibi , 0 dan 80 veya 90 cap açsın tek server ,yine tutar ,şahsen ben dönerim.ama paraya doydular önemsemiyorlar

Orijinalden alıntı: memoseler

4.Sınıfta tanıştım. 97'liyim... Europe gelmeden önceki 3-4 ay oynadım sanırım öncelikle... Kastım geliştirdim. Tabi o zamanlar 5m 2.5TL idi... Aldık aldık kastık kuzenle hayvan gibi oldu 72 level Glave oldu... Aynı seviyede Nuker ile takas ettik sonra takas ettiğimiz karakter çalındı. Daha sonra yeni bir wizarddan başladım taksi falan derken 64'e kadar getirdim. Daha sonra bir mısırlı adam ile tanıştım 110 level max olmuştu adamda 110'du. İnanılmaz bir dost olduk. Çarlarımız ortak olmuştu. Ben hep onunla taksi yapar para kazanır onun payınıda verirdim... Bedavaya taksiye girerdim. Taksi yapa yapa 78 oldu benimki ve artık para ihtiyacımız kalmadı. 120 level geldi o parayı harcadık 12DG +13 staff bastık. Set iyi değildi ama yinede iyiydi. Bundan tam 2 yıl önce. O tanıştığım adam sayesinde hayatım değişti. Mükemmel bir ingilizce yaptım. Hayal bile edemezsiniz. Google translate'den çevire çevire internetten araştıra araştıra. Şuanda çevirmenlik yapıyorum ve bundan para kazanıyorum. Benim hayatımı değiştirdi silkroad... Ne guildler açıp free ong taksi yaptım :D Eski charlarda az mı kaçtım earth ghostlardan. Ah sro ah... Şimdiye kadar en sıkılmadan oynadığım mükemmel ötesi oyundu Hayatıma katkısı İNANILMAZ derecede büyük. Verdiği zevk paha biçilemezdi. Sonra herkesin bildiği gibi bozuldu zamanla yok oldu. Server'ları falan birleştirdiler. Ben hep Mars'da oynardım. En büyük kuralım buydu

oha harbiden ingilizcen geliştmi mi ya

banada katkısı oldu ama yani tek tük

• İngilzice okulda öğrenilmiyor ki zaten. Ya oyunda öğreniyorsun ya da dizide filmde. Gerçek bu.
  • Vay bee. Ne günlerdi be aga. Hiç unutmam o ilk 24 level glaive i alışımı. Gözlerim kamaşırdı. Yemin ederim gece yatağa yattığımda onun güzelliği gözümün önüne gelirdi. O zamanlar okuldaki herkes silkroad oynardı. Ben yerde bulduğum her parayı, çöpü toplardım da 100k para yaptığımda arkadaşlarım bana imrenerek bakardı :D çok güzeldi çok ... Mumla arıyoruz o günleri valla.

Orijinalden alıntı: tiner kokusu

hey gidi hey

ilk açtığım zamanlar bakıyodum para nasıl yaparız diye baktım 20lvde kervan cekilip para alıyomuşuz.

ilk amacım 20 olmaktı ama 10lvken bile günde 2 level atlıyoduk kaç günde 20 oldum hatırlamıyorum ama baya bi zamanımı almıştı.

sonra 20 oldum ilk iş kervan cekmekti.ilkten kervan nasıl yapılır felan forumlara baktım tek yıldız olucna felan dalınmıyomuş öyle öğrendim sonra çektim kervanı aldım parayı ama tabi az 50k felan kazanıyoduk.

20 level olmuştum şimdiki amacım ise 1milyon yapıp köpek almaktı.kervanla uğraş felan derken 500k kadar olmuştu dedim biraz level kasayım.pot fazla gitmesin para gitmesin diye düşük levellere giderdim hep.tek atardım ve az vurdukları için fazla pot harcamazdım.hatta skill bile kullanmazdım skillsiz para botları gibi para kasardım

aklıma geldikçe duygulanıyorum ya

Hocam sen neler yaşamışsın öyle okurken ağlıcaktım valla :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.