Şimdi Ara

Hextech singed mi surfer singed mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kararsız kaldım ikiside %50 indirimde sayılır, cevaplarınızı bekliyorum....

• Hextech tabii ki.Oyun içi çok güzel duruyo.Surferı sevmiyorum ben.Şu zehrin rengini değiştiren bir skin olsa çıksada alsak keşke
  • Hextech
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete90

hextect indirimde değil. bende dün surfer aldım bence daha komik ve espirili. bence surfer al

hextech haftaya giricek indirime yalnız dediğin gibi surfer daha esprilihextech haftaya giricek indirime yalnız dediğin gibi surfer daha esprili
  • Bende dün Surfer aldım.Beğendim şahsen.Özellikle sırtındakı güneş yağında Taric ın resmının olması çok hoşuma gitti.Surfer derim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete90

hextect indirimde değil. bende dün surfer aldım bence daha komik ve espirili. bence surfer al

evet ya surfer daha esprili./joke yazınca arada nasreddin hoca fıkraları anlatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Hextech tabii ki.Oyun içi çok güzel duruyo.Surferı sevmiyorum ben.Şu zehrin rengini değiştiren bir skin olsa çıksada alsak keşke

riot singed alsaydın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Hextech tabii ki.Oyun içi çok güzel duruyo.Surferı sevmiyorum ben.Şu zehrin rengini değiştiren bir skin olsa çıksada alsak keşke

riot singed alsaydın

Almanyadaki cebit fuarinda intel extreme turnuvasi vardi bedava riot singed skin almistim ustune hugo(riot calisani uzu sacli sisko varya hugo mudur nedir) onunla sohbet etmistim :( ozledim LaN
  • quote:

quote:

riot singed alsaydın

Hoşuma gitmiyo zaten sende Hextech kullanıyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

riot singed alsaydın

Hoşuma gitmiyo zaten sende Hextech kullanıyorsun.

ben değiştirerek kullanıyorum, ama hextech daha güzel dürüst olmak lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.