Hextech tabii ki.Oyun içi çok güzel duruyo.Surferı sevmiyorum ben.Şu zehrin rengini değiştiren bir skin olsa çıksada alsak keşke
quote:Orijinalden alıntı: mete90 hextect indirimde değil. bende dün surfer aldım bence daha komik ve espirili. bence surfer al hextech haftaya giricek indirime yalnız dediğin gibi surfer daha esprilihextech haftaya giricek indirime yalnız dediğin gibi surfer daha esprili
Bende dün Surfer aldım.Beğendim şahsen.Özellikle sırtındakı güneş yağında Taric ın resmının olması çok hoşuma gitti.Surfer derim :)
quote:Orijinalden alıntı: mete90 hextect indirimde değil. bende dün surfer aldım bence daha komik ve espirili. bence surfer al evet ya surfer daha esprili./joke yazınca arada nasreddin hoca fıkraları anlatıyor
quote:Orijinalden alıntı: Abyss Hextech tabii ki.Oyun içi çok güzel duruyo.Surferı sevmiyorum ben.Şu zehrin rengini değiştiren bir skin olsa çıksada alsak keşke riot singed alsaydın
quote:Orijinalden alıntı: PhTx3 quote:Orijinalden alıntı: Abyss Hextech tabii ki.Oyun içi çok güzel duruyo.Surferı sevmiyorum ben.Şu zehrin rengini değiştiren bir skin olsa çıksada alsak keşke riot singed alsaydın Almanyadaki cebit fuarinda intel extreme turnuvasi vardi bedava riot singed skin almistim ustune hugo(riot calisani uzu sacli sisko varya hugo mudur nedir) onunla sohbet etmistim :( ozledim LaN
quote:Orijinalden alıntı: PhTx3 quote:Orijinalden alıntı: Abyss Hextech tabii ki.Oyun içi çok güzel duruyo.Surferı sevmiyorum ben.Şu zehrin rengini değiştiren bir skin olsa çıksada alsak keşke riot singed alsaydın Hoşuma gitmiyo zaten sende Hextech kullanıyorsun.
quote:Orijinalden alıntı: Abyss quote:Orijinalden alıntı: PhTx3 quote:Orijinalden alıntı: Abyss Hextech tabii ki.Oyun içi çok güzel duruyo.Surferı sevmiyorum ben.Şu zehrin rengini değiştiren bir skin olsa çıksada alsak keşke riot singed alsaydın Hoşuma gitmiyo zaten sende Hextech kullanıyorsun. ben değiştirerek kullanıyorum, ama hextech daha güzel dürüst olmak lazım