Bu item'ın pasifi nasıl çalışıyor? İlk gelen magic atağı mı blockluyor?
canın belli bir yüzdenin altına düşünce itemde yazan miktar kadar damage blocklar karthusa,veigara ve bu tarz burst herolara karşı baya yararlıdır
UNIQUE: If you would take magic damage which would leave you at less than 30% of your maximum health, you first gain a shield which absorbs 300 magic damage for 4 seconds. 60 second cooldown.
quote:
Orijinalden alıntı: White Fang
canın belli bir yüzdenin altına düşünce itemde yazan miktar kadar damage blocklar karthusa,veigara ve bu tarz burst herolara karşı baya yararlıdır
karthusla veigara karsı cok fazla ise yaramaz bence. cunku damage i bi anda yersen aktive olmuyor. ancak belli bi healthin altına dusuceksin aktive olucakta ondan sora wurucaklarda ws. ws.
ben sahsen pek sewmiorum bu itemi ama teemoya karsı cok etkili oluor yada fiddle a ws
Teemoyla Veigara karşı kasmıştım ama onca gold saymam dışında 2 atmasyla ilgili bir değişiklik olmamıştı
Hayır mesela full hplisin, Veigar'ın ultisini yemek üzeresin canın full ama yersen %20'ye düşecek mesela. Bu kalkan %30dan aşağı düşeceğini anlıyor ve 300 damage az yiyorsun. Canın %30'un altındaysa bir işe yaramaz ama.
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Hayır mesela full hplisin, Veigar'ın ultisini yemek üzeresin canın full ama yersen %20'ye düşecek mesela. Bu kalkan %30dan aşağı düşeceğini anlıyor ve 300 damage az yiyorsun. Canın %30'un altındaysa bir işe yaramaz ama.
Dediğin gibi oluyordu ama hexin çalıştığını görmedim stun+w+q