Şimdi Ara

Heves ettim bisiklet aldım nasıl sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 haftadır nedense bir heves ettim bisiklet fiyatlarına bakıyordum hep. Benimde iş yerinden tanıdığım yakın bir arkadaşım var bisikletlerle ilgilenen anlayan biri, hatta 2-3 tane cycling grubuna üye kendisi. Dün bunla konuşurken aklıma bu arkadaştan öneri almak geldi sordum buna işte birkaç bisiklet önerdi pahalı geldi fiyatlar açıkçası biraz. Bana daha uygun birşeyler önermesini söyledim, benim bisikleti vereyim istersen dedi bana. Bende olabilir yarın getir bakayım dedim. Bugün getirdi iş yerine bisikleti baktım beğendim güzel duruyordu aldım bende 500 TL istedi bende verdim kendisi yeni bisiklet alacakmış. Evet arkadaşlar bisiklet bu sizce verdeğim paraya değer mi ? Birde biraz kullanayım dedim bisikleti ama frenler gıcır gıcır ses çıkarıyor bunun içinde bir öneriniz varmı acaba ? Bu işlerden pek anlamıyorum dediğim gibi heves edip aldım önerilerinizi bekliyorum.

DipNot : Apartmanın içinde uygun yer bulamadığım için şuanlık evin içinde duruyor bisiklet lütfen dalga geçmeyin
     Heves ettim bisiklet aldım nasıl sizce ? Heves ettim bisiklet aldım nasıl sizce ? Heves ettim bisiklet aldım nasıl sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .
     Heves ettim bisiklet aldım nasıl sizce ? Heves ettim bisiklet aldım nasıl sizce ? Heves ettim bisiklet aldım nasıl sizce ?

• City Sport oldukça tavsiye edilen bir model. Temiz görünüyor, fiyatı da iyi.
    Hayırlı olsun diyelim, kazasız belasız yolculuklar.
    Ben de alacağım bir tane böyle birşey bulunca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kktsch

City Sport oldukça tavsiye edilen bir model. Temiz görünüyor, fiyatı da iyi.
    Hayırlı olsun diyelim, kazasız belasız yolculuklar.
    Ben de alacağım bir tane böyle birşey bulunca.

Saolun hocam teşekkûr ederim. Sizede almak nasip olur inşallah.

• Hayırlı olsun, durumu iyi gözüküyor. Ufak tefek bakımlarını yaptıktan sonra çok daha güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

Hayırlı olsun, durumu iyi gözüküyor. Ufak tefek bakımlarını yaptıktan sonra çok daha güzel olur.

Saolun hocam. Bisiklet temiz fakat frenler biraz fazla ses çıkarıyor bunun için önerebileceğiniz birşey varmı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: adammısınolum

quote:

Hayırlı olsun, durumu iyi gözüküyor. Ufak tefek bakımlarını yaptıktan sonra çok daha güzel olur.

Saolun hocam. Bisiklet temiz fakat frenler biraz fazla ses çıkarıyor bunun için önerebileceğiniz birşey varmı acaba ?

Pabucun janta sürtmesinden çıkan sesi diyorsunuz sanırım. Bir sorun yaratmaz ama rahatsız olduysanız balata temizleyicisiyle falan jantı ve pabuçları temizlemeyi deneyebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adammısınolum

quote:

Pabucun janta sürtmesinden çıkan sesi diyorsunuz sanırım. Bir sorun yaratmaz ama rahatsız olduysanız balata temizleyicisiyle falan jantı ve pabuçları temizlemeyi deneyebilirsiniz.

Balatalar bitmiş olabilir eğer balata bittiyse balatanın teli janta sürtüyordur jantk çizer ve zarar verir bi kontrol edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.