Şimdi Ara

HESAPLI Satılık Monitör ve Ceptelefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Isparta
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Philips 107 E 17" monitör 55 ytl (resim koymaya gerek yok sanırım herkes bilir)
    öğretmen arkadaşımın monitörüdür.
    sadece directx oyunlarinda ren koyuluğu göze çarpıyor.ben gelişmiş ekran ayarlarından sorunu hallediyorum ama kendisi illada satıcam diyor.
    SATILMIŞTIR

Panasonic A100 cep telefonu(çok küçük -siyah&gri-) 85 ytlçok temiz bir telefon.garantisi faturası yok.
    hali hazırda kullandığım telefonum.

SATILMIŞTIR

ilgilenen arkadaşlara çok teşekkur ederim

• sen 15" monitör fiyatına 17" monitör satarsan tabi satılır hemencecik
  • heheee
    45 ytl ye satıldı hemde :))))
  • alan memnun satan memnunsa bize laf düşmez 2 tarafta hayrını görsün.
  • yinede alan arkadaşın dikkatli olmasını tavsiye ederim...
  • Alan arkadaş niye dikkatli olucakmış
    bozuk mal mı satıyoruzki
    daha gondermedik zaten
    pazartesi yollıycaz
    bozuk olursa foruma yazar
    bizde bi daha buralara gelmeyiz
    BU YAPTIĞIN ÇOK AYIP
  • bi de kargoyla alıyor. bence 10 kat daha dikkatli olsun alan arkadaş. ayrıca niye celalleniyorsun. uyarı yapmak ne suç ne de ayıp. aslında şu an yaptığım doğru. sonra ah yandım anam deyip foruma topic açanları çok gördüm şahsen. senin niyetin iyi veya kötü bunu bilemeyiz dimi arkadaşım? o yüzden yarası olan gocunur atasözünü sana atfediyorum ve iyi bayramlar diliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet çok baba konuşmussunuz.
    bende sizin ilanınızın altına bu adama dikkat edin yazsam
    hiç etkilenmiyceksiniz demekki
    sanıyorum empati eksikliği
    Her doğru heryerde soylenmez sözünüde size atfediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi said007 -- 3 Kasım 2005, 18:48:30 >
  • ben alan arkadaşı bilsem direk ona pm atacaktım şu şekilde: "arkadaşım monitörün fiyatı çok ucuz ve büyük ihtimalle kargo ile alışveriş yapacaksınız. referans almadan ve iyice emin olmadan alışveriş yapma". açık sözlü olmak genelde iyi karşılanmıyor buna alıştım. Bu arada sen benim ilanımın altına dikkatli olun yazamazsın çünkü bu forumda onlarca işlem yaptım ben. Bu forumdaki çoğu insan dikkat edip etmeyeceklerini bilirler. Bilmeyenlerde bilenlere sorup referans alabilirler. Bilmem anlatabildim mi?
  • Bu Gün Bayram
    bu gereksiz Tartışmaya girmenin bi anlamı yok.

Bende sizden daha ESKİ bir Üyesiyim bu sitenin.

Fiyatın neden ucuz olduğuda apaçık yazıyor. VE de alacak kişinin kargo parasını duşunerek o fiyata verilen bir parça.

O zaman her ucuz mal satanın altına bir UYARI girelim. değilmi

Dediğim gibi düşünceli davranmışsınız.Monitörü alan arkadaşı düşünmüssünüz.

Birde Satan arkadaşı DÜŞÜNEREK davranırsanız sanırım orta yolu bulmuş oluruz.

Saygılar sunarım
  • PEKİ SEVGİLİ ARKADAŞIM SATTIĞINIZ MALLARIN BİR PİYASA DEĞERİ VAR SİZ NEDEN BÖYLE BEDAVAYA VERDİNİZ SİZCEDE İLGİ ÇEKİCİ DEĞİLMİ?
  • Arkadaş bide o mnitor arızalı felan değil.Aç arkasını siya bi kutu var.. ağ tafta arkadan bakınca üstünde 3 tane ayar vidası var ortadakini çok çok az çevir al sana parlak monitör..

Ucuz diye dolandırıcı anlammına gelmiyor.
    Arkadaşın geçen hafta da ilanı vardı.. Kargo çok tutuyor diye düşünmemiştim.

Alan arkadaş yinede dikkatli olsun önce mal sonra para;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: öztin

PEKİ SEVGİLİ ARKADAŞIM SATTIĞINIZ MALLARIN BİR PİYASA DEĞERİ VAR SİZ NEDEN BÖYLE BEDAVAYA VERDİNİZ SİZCEDE İLGİ ÇEKİCİ DEĞİLMİ?

Sadece monütörün fiyatı ilgi çekici.
    telefonun fiyatı normal.
    monütorun fiyatının neden ilgi çekici olduğu zaten orada yazıyor...!

---------------bence forum otomatik bi msj sistemi kurmak lazım.....!!!
    -------İlgi çekici fiyatlı mesajların altına otomatik olarak "Bu arkadaşa bu ürüne dikkat "gibi yazılar yazan.
    ---Hem bu şekilde yeni arkadaşları Rencide edip küstürerek başbaşa alışveriş yaparız...!
    ----------------------------------------------haksızmıyım.-----------------------------------

geçmiş yazılarına da bakmak lasım. uyelik tarihine bakmak lazım.

"Bunu alan arkadaş dikkatli olsun" diyen arkadaşıma ilk satışlarında bu şekilde davranılmasını hiç garipsemezdi sanırım:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi said007 -- 4 Kasım 2005, 2:42:18 >

• Öncelikle anlayışınıza teşekkur ediyorum.

Hem ben birilerini dolandırıcak olsam. 50 ytl lik monitörle UĞRAŞMAM.

6800 ultraya 250 ytl fiyat çekerim. ALLAH berket versin der işime bakarım.

Bunu nasıl düşünemiyolar (çok yıldızlı ) eski ustalar onu anlamıyorum...!
  • hakkını helal et kardeş:(
  • beni anlamanıza sevindim
    ne demek helal olsun tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi said007 -- 4 Kasım 2005, 18:48:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.