Şimdi Ara

hesap yapmak (3d led curved tv içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, daha önce babam "büyük ekran her bir şeyi olan bi televizyon bul da alalım" diyerek belirsizliğin içine itmişti beni. Para olarak ne kadar bi miktar kestirdi gözüne inan bilmiyorum o yüzden bugün biraz mağaza dolaştım ve kendi içimde ciddi bi paradoksa düştüm.
    Malum daha full hd yaygınlaşmadan 4k lar hatta 8klar konuşuluyor öyle ki (bana göre) Full HD hak ettiği değeri göremeden geçiş dönemi teknolojisi gibi kaldı ve bir çok kanal HD yayına geçmeden direk 4k üzerine odaklandığıda bir gerçek bu yüzden göz kenarıyla 4K'ya göz kenarıyla bakarken kafam karıştı.
    Samsung 55HU8500 Curved 4K televizyona niyetlendim. Çünkü Future Ready diye özellik koymuşlar ki bilmeyenler içinde benim yarım yumalak bildiğim kadarıyla Bu televizyonla beraber gelen de-monte olarak kulanılan bi ürün. Buna gelişim kiti de diyorlar. Ve tam olarak öyle olmasa da örnek olarak veriyorum paneli monitör gelişim kitini de pc olarak görebiliriz ve Tv yeni özellikleri olan başka bi tv ile değiştirmek istediğimizde bu gelişim kitini değiştirerek binevi tvnizi upgrade etmiş oluyorsunuz.
    Şimdi içine düştüğüm paradoks şu ki bizimkiler bi tvyi en az 10 sene kullanırlar aman yenisi çıktı değiştireyim yoktur. Bu yüzden 6000-7000 bin lira para verip bu tvyi mi almak daha mantıklı olur yoksa 3000-3200 lira para verip Full hd 3d led mi almak daha mantıklı olur. Zira olurda kanına girersem diğer türlüde bugün 3000 kusur veripte atıyorum bundan 3-5 sene sonra yine 3000 kusur lira verip bundan daha yüksek bi teknoloji mi satın almak daha mantıklı olur. Anlatım bozukluğu yaptıysam yada teknoloji yanlış anlattıysam lütfen düzeltin kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

• 4k şuan için hiç mi hiç gerekli değil hatta zararlı. Çünki çözünürlüğü yüksek paneller daha düşük çözünürlükleri kötü gösteriyor. Henüz tam manada hd içerik yokken (Turksat için) mecburen sd yayın izleniyor. Bi dünya para verip cihaz alacaksın sonra kanalların çoğu berbat görünecek. Güzel bir fhd tv alın keyfini sürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    peki ya 3000 civarına yeni 55" hangi model tercih edilebilir sizce?
  • Marka model olarak şuan piyasaya çok hakim değilim. Benzer fiyat seviyelerinde de markalar arasında çok ciddi fark olduğunu düşünmüyorum. Yeni cihazlardan sony w905 serisi çok beğeniliyor ama 40" olanı bile 3000tl civarı. Ben samsung ve Lg herkeste olduğu için panasonic tercih etmiştim, tercihimden de memnunum ama onlarda dükkânı kapatıyor. Alışveriş sitelerinden arama yaparak 2,3 model belirledikten sonra mağazada canlı görüp karar vermek en uygunu. Mağaza görevlilerini çok ciddiye almayın kendi primleri için sizi yönlendiriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.