Şimdi Ara

Hesap satmayın , Eloboost yapmayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hesabını satıcak, eloboost yapacak adam sizi niye taksın ki, parasına bakıyor sonuçta. Bu da saçma bir konu olmuş.

Yapılanların taraftarı değilim, ama konu gereksiz gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M 9

quote:

Orijinalden alıntı: ßÈ®Tu_

hesabımı yarın satıyorum mesela 700 liramı aldıktan sonra bronzmusun diye sormam hesap dia'da fakat ben aldığım paraya bakarım boostuda yaptım yapmayada devam edeceğim dodge atıp 1-2 puan harcayıverin kendi dusuncem böle. Niye ben para kazanmak varken oyunda tanımadıgım ınsanı dusuneyım ki ne riot ekibi ne sen karnımı doyuruyorsun şahsen saçma konu. Her oyunda bunlar vardır olucakta haksız bi yerlere gelen ben yapmasam kökü kazıncak olsa neyse düşünülebilirde millet bu işten ekmek yerken ben tanımadığım ve bana yararı olmayan admları düşünemem çünkü oyunla gerçek hayatın farkındayım karnımı doyurmaya bakarım 2 gramlık zevkiniz karnımı doyurmuyor

Ovunur gibi konusmussun ama suradan kazandigin para ve hayatindan, daha dogrusu sagligindan goturusu inan biyere girip calismaktan cok daha beter. Insanlarin eglendigi oyun oynadigi bir platformda gizli gizli boost ve hesap satisi yapip bu ortamin atmosferini bozmak adil degildir, ve bildigim kadari ile riot tarafindan yasak deniliyor, TR icin birsey diyemeyecegim ama westte affetmiyorlar yakalarlarsa. Bari boost yapiyosaniz yada hesap satisi yapiyorsaniz bunu ovunerek ve ortalikta soyleyip rezil etmeyin kendinizi, knight online ve bilimum oyun ile de karistirmayin şu oyunu, orada olsak ne yaparsa yapsin adam umrumda degil bireysel basari sonucta ne yaparsa kendine, ama burada ben o adamla yeri geldiginde ayni takima düşmek zorundayim lig atlamak icin, umarim anlatabilmişimdir.

Sana istediği kadar yanlış gelebilir fakat ben okurken girip bi işte çalışacağımdan çok daha fazla para alabiliyorsam ailemin omzundaki yükü hafifletiyorsam bu bana yeter yani senin düşünme şeklin kendinedir ben başka bir oyunla kıyaslamadım tüm online oyunlarda olduğu gibi bundada para kazanmak için yapılması gerekeni yaparım eğer bunda iyi isem. Kısaca ekmeğime bakarım başkasının 1 oyunu gitmiş çok takmam en cok 1 oyunu gider akılla adamın 1 oyunuda gitmez girer lolkingden takımının profillerine bakar geçmişine bakar. O kadar aptal velet varken piyasada ve bunların ailesinin parası birisine gidicekken bu neden ben olmıyayımda 3-5 etik laf yüzünden veya düşünce yüzünden başkalarına bu kapıyı bırakıyım. Emin ol maddi bakımdan durumun elverişsiz olsa ve yeteneğin olsa düşünmezsin bile. 1 hafta yaptığım toplam boost 1 aylık harcamalarımı çıkarıyor ve ben burda yemek yiyip sadece okula gidip gelmektense kimseden geri kalmamamı yeri geldiğinde gezmemi yeri geldiğinde bir ihtiyacımı karşılamamı sağlıyor. Sende diyorsun ki bunlardan vazgeç ney için senin veya başkalarının zevki için sizin zevkiniz benim ihtiyacım haram bişi yapmıyorum burda övünme filan demişsin övünmedim ama gerekirse evet yetenekliyim övünürümde oyunda %90ın hayal edemiceğiniz yerlerde olup bunu paraya çevirmek bir başarı ben öle turnuvalara gidip 100 lira alıp hayatımı bu oyuna adayamam tatmin edici miktarlar verilmiyor trde eğer verilse bu kadar çok profesyonel oyuncuda boost yapmazdı. tatmin edici bi gelecek ve maddi destek olsa riotun yasakladığını kimse yapmazdı zaten o yola giderlerdi booster olmak yerine. K bakmada bu kadar enayi varken ekmek yememek eneyilik olur. Bilmem anlatabildimmi.

Edit: bu düşüncelerim ygs öğrencisinde ailesinin sırtından geçinen adama çok uçuk gelebilir universite okumamış adama çok ters gelebilir ama aile durumun çok iyi değilse ne demek istediğimi üniversite hayatında anlarsın yaşın ilerledikçede oyunda yapılanın değil asıl hayatın adil davranmadığını görürsün. Bir çok kişi babasından aldığı para ile sokaklarda sürtüp 10 yılda okulu okuduğu halde bunları yapmaya devam ediyorsa ve sen babana yük olmadan kendi ayaklarının üstünde bu yolla durabiliyorsan ve buna vakit bile ayırmak gerekmeden bunu yapabiliyorsan doğru yol budur. O insanlara imrenerek bakmaktansa sizin eğlenceniz mahvolsun gerekiyorsa akıllı adam eğlenmesini bilir 4 feeder ile bile oyun bu çok takmıcan yani takanında parasını yiceksin çatır çatır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßÈ®Tu_ -- 23 Nisan 2014; 4:23:34 >

• TR'de istediğinizi yapın elo falan farketmiyor bronzdakilerden platta da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

quote:

hesabımı yarın satıyorum mesela 700 liramı aldıktan sonra bronzmusun diye sormam hesap dia'da fakat ben aldığım paraya bakarım boostuda yaptım yapmayada devam edeceğim dodge atıp 1-2 puan harcayıverin kendi dusuncem böle. Niye ben para kazanmak varken oyunda tanımadıgım ınsanı dusuneyım ki ne riot ekibi ne sen karnımı doyuruyorsun şahsen saçma konu. Her oyunda bunlar vardır olucakta haksız bi yerlere gelen ben yapmasam kökü kazıncak olsa neyse düşünülebilirde millet bu işten ekmek yerken ben tanımadığım ve bana yararı olmayan admları düşünemem çünkü oyunla gerçek hayatın farkındayım karnımı doyurmaya bakarım 2 gramlık zevkiniz karnımı doyurmuyor

Adam pragmatizmin fikir babası

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M 9

quote:

Ovunur gibi konusmussun ama suradan kazandigin para ve hayatindan, daha dogrusu sagligindan goturusu inan biyere girip calismaktan cok daha beter. Insanlarin eglendigi oyun oynadigi bir platformda gizli gizli boost ve hesap satisi yapip bu ortamin atmosferini bozmak adil degildir, ve bildigim kadari ile riot tarafindan yasak deniliyor, TR icin birsey diyemeyecegim ama westte affetmiyorlar yakalarlarsa. Bari boost yapiyosaniz yada hesap satisi yapiyorsaniz bunu ovunerek ve ortalikta soyleyip rezil etmeyin kendinizi, knight online ve bilimum oyun ile de karistirmayin şu oyunu, orada olsak ne yaparsa yapsin adam umrumda degil bireysel basari sonucta ne yaparsa kendine, ama burada ben o adamla yeri geldiginde ayni takima düşmek zorundayim lig atlamak icin, umarim anlatabilmişimdir.

Sana istediği kadar yanlış gelebilir fakat ben okurken girip bi işte çalışacağımdan çok daha fazla para alabiliyorsam ailemin omzundaki yükü hafifletiyorsam bu bana yeter yani senin düşünme şeklin kendinedir ben başka bir oyunla kıyaslamadım tüm online oyunlarda olduğu gibi bundada para kazanmak için yapılması gerekeni yaparım eğer bunda iyi isem. Kısaca ekmeğime bakarım başkasının 1 oyunu gitmiş çok takmam en cok 1 oyunu gider akılla adamın 1 oyunuda gitmez girer lolkingden takımının profillerine bakar geçmişine bakar. O kadar aptal velet varken piyasada ve bunların ailesinin parası birisine gidicekken bu neden ben olmıyayımda 3-5 etik laf yüzünden veya düşünce yüzünden başkalarına bu kapıyı bırakıyım. Emin ol maddi bakımdan durumun elverişsiz olsa ve yeteneğin olsa düşünmezsin bile. 1 hafta yaptığım toplam boost 1 aylık harcamalarımı çıkarıyor ve ben burda yemek yiyip sadece okula gidip gelmektense kimseden geri kalmamamı yeri geldiğinde gezmemi yeri geldiğinde bir ihtiyacımı karşılamamı sağlıyor. Sende diyorsun ki bunlardan vazgeç ney için senin veya başkalarının zevki için sizin zevkiniz benim ihtiyacım haram bişi yapmıyorum burda övünme filan demişsin övünmedim ama gerekirse evet yetenekliyim övünürümde oyunda %90ın hayal edemiceğiniz yerlerde olup bunu paraya çevirmek bir başarı ben öle turnuvalara gidip 100 lira alıp hayatımı bu oyuna adayamam tatmin edici miktarlar verilmiyor trde eğer verilse bu kadar çok profesyonel oyuncuda boost yapmazdı. tatmin edici bi gelecek ve maddi destek olsa riotun yasakladığını kimse yapmazdı zaten o yola giderlerdi booster olmak yerine. K bakmada bu kadar enayi varken ekmek yememek eneyilik olur. Bilmem anlatabildimmi.

Edit: bu düşüncelerim ygs öğrencisinde ailesinin sırtından geçinen adama çok uçuk gelebilir universite okumamış adama çok ters gelebilir ama aile durumun çok iyi değilse ne demek istediğimi üniversite hayatında anlarsın yaşın ilerledikçede oyunda yapılanın değil asıl hayatın adil davranmadığını görürsün. Bir çok kişi babasından aldığı para ile sokaklarda sürtüp 10 yılda okulu okuduğu halde bunları yapmaya devam ediyorsa ve sen babana yük olmadan kendi ayaklarının üstünde bu yolla durabiliyorsan ve buna vakit bile ayırmak gerekmeden bunu yapabiliyorsan doğru yol budur. O insanlara imrenerek bakmaktansa sizin eğlenceniz mahvolsun gerekiyorsa akıllı adam eğlenmesini bilir 4 feeder ile bile oyun bu çok takmıcan yani takanında parasını yiceksin çatır çatır

Bu bir ticaret oyunu degil, e-sport olarak hizla gelisen ve buyuyen bir oyun. Suanda ayni senin gibi cevremde boost yapan, bununla da kalmayip boost yapmadigi zamanlarda hesap kasip satan tanidiklarim var. Adam gunlerini saaatlerini ve uykusunu fedakarlik edip bu isi yapiyor, kendisi dahi biliyor bi ise girip calissa daha az yorulup daha fazla maas alicagini ama nafile, keyif aliyorum diyor. Baska bir arkadasim da knight online isimli oyunda (bu baska bir oyun da olabilir, ticaret sistemi olan bir oyun olarak dusun) daha ciddi bir meblağda para kazaniyor, adam ayritten calisiyor da, o kadar baglanmasina gerek kalmiyor. Yani benim demek istedigim bu islerden para kazanmak isteyen adam herturlu yapar o parayi misli misli kazanir ama bu oyunda degil, ailevi degerlerden bahsetmissin ama bu kadar para kazanmayi dusunen adam gelecegini dusunup vasifsiz kalacagina gidip bi meslegi (eger okumamissa) cirakligindan baslayip ustaligina kadar ogrenmeye ve isini buyutmeye calisir, hakkiyla faturasiyla vergisiyle sigortasiyla parasini kazanir, oturup oyunlarda el altindan para kazanmaz. Sahsi olarak algilama ben genel olarak soyluyorum, bu forumda bu isi yapan cok sayida insan var. Ha ek bi para geliri istersen 1-2 ayligina lazim olur ki bunu yapan adamda cikip burada bunu acik acik soylemez, isine bakar saga sola salca olmaz. Ygs baba parasi muhabbetine girmissin, suan acik ogretimi bitirip ygs sinavi girdim, zamaninda lise 1 de sinifta kaldim, tek sebebi meslek ogrenmem ve babamin isini buyutmeye calismamdi ve basarili oldum. Suan aciktan bitirdim + hem meslegim hemde okuyacagim bir okulum var. Yasim 24, herkesin yasadigi kendine ama insanin en verimli yaslarinda 15-20 yas araliginda it gibi calismanin ne demek oldugunu Gecenin 4.5ugunda kalkip aksam 11 e kadar 1 fiil 200 derece sicagin yaninda firin atesleyip hamur acmadigin surece anlayamazsin. Suan pisman da degilim elimde meslegim var, para da kazanyorum. Ailesine bakmak veya ev gecindirmek isteyen adam bunu oturup klavye basinda yapmaz, gider adam gibi calisir. Bu bir ticaret degil kardesim, 8 senedir hakkiyla esnaflik yapmis olan biri olarak soyluyorum bunu.

Edit : ilk mesajda dustugun celiskiyi anlayamadim. Hem ekmek yiyorum demissin, hemde Tanimadigim insanlara neden iyi davranayim ki diye bir cumle kurmussun, sence bu dogru bir dusunce mi? toplum hak ve ahlak degerleri tanimadigin bi insan eger bi baglantin yoksa sömürebilirsin fasilitesini mi aşılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 22 Nisan 2014; 10:45:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Canım fena yandı . teq7hacqdedi (bunun gibi bişeydi ) diye bir herif mid kalmadı diye - dia (çöp) - seviyesinde trollüyorsa bu işin moku çıkmıştır. Ne zamandır kaliteli troll görmüyodum. 2. oyunuma denk gelince dodge attım çıktım buraya konu açtım.
    @Subsie

Riot TR'nin adil olmasını bekleyemem zaten. Türkiye insanının kafası değişmediği sürece TR deki hiç bir şey düzelmez. Bizim millet kendi kazancına bakar. Genel tabloya bakmaz. @Persheid1903

o adam banada cok geliyor veletin teki.

Az ezmedi ama Kayle'yle seni o teq7 .

• quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Orijinalden alıntı: I love her

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Riot TR adil olmadıkça eloboost devam edecek. EUW komitesi, eloboost yapan özel oyuncuların hesapları dahil olmak üzere banlıyordu. Bizimkiler sadece men cezası veriyor.

westte daha profesyonel ekipler var olm tespit bile demiyolar çoğunu

Sürekli farklı iplerden vpn kullanıyolar. bulunma riski 0 temiz iş. İstese türkler de öyle yapar ama umrunda değil adamların, nasıl olsa turnuvada bi bok yapamıyoruz modunda bronzeları boostluyolar.

ip değiştirilse bile bulunma ihtimalleri var farklı yöntemler var burda açıklamiim şimdi

yoksa aynı vpn i kullanan bir sürü kullanıcı vs var ipleri çoğu zaman aynı sıkıntı yaratırdı

Özel VPN'ler kullanıyor eloboost yapan tanınmış adamlar. Bu arada mac adresinden falan bahsediyosun sanırım özel yöntemler dediğin ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Riot TR adil olmadıkça eloboost devam edecek. EUW komitesi, eloboost yapan özel oyuncuların hesapları dahil olmak üzere banlıyordu. Bizimkiler sadece men cezası veriyor.

Sürekli farklı iplerden vpn kullanıyolar. bulunma riski 0 temiz iş. İstese türkler de öyle yapar ama umrunda değil adamların, nasıl olsa turnuvada bi bok yapamıyoruz modunda bronzeları boostluyolar.

ip değiştirilse bile bulunma ihtimalleri var farklı yöntemler var burda açıklamiim şimdi

yoksa aynı vpn i kullanan bir sürü kullanıcı vs var ipleri çoğu zaman aynı sıkıntı yaratırdı

Özel VPN'ler kullanıyor eloboost yapan tanınmış adamlar. Bu arada mac adresinden falan bahsediyosun sanırım özel yöntemler dediğin ?

clientle ilgili olaylar varmış şimdi tam bilmiyorum konuşmayım vpn kullanmaya bendede var pingim bile düşüyor açınca

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

clientle ilgili olaylar varmış şimdi tam bilmiyorum konuşmayım vpn kullanmaya bendede var pingim bile düşüyor açınca

Hangi vpn? TunnelBear kullanıyordum bir ara ben, ondan sonra steam'ın region detector'ün, türkiye'de yaşadığımı bulabildiğini gördüm Hotspot'un paralı versiyonuna geçtim o yüzden ^^

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi vpn? TunnelBear kullanıyordum bir ara ben, ondan sonra steam'ın region detector'ün, türkiye'de yaşadığımı bulabildiğini gördüm Hotspot'un paralı versiyonuna geçtim o yüzden ^^

privatetunnel vardıda kotam bitti

cyberghost 5 varda son patchten sonra euw de siyah ekran kalıyor oyuna girmiyor vpnle ama ping 70 e düşüyor 95 den trde giriyor ama belki benim client buglanmıştır sürekli dosyalarıyla oynuyorum replayler için vs

• M 9 kullanıcısına yanıt
    Etik gelmeyenlerin kendi düşüncesidir dedim senin için etik olan bir sürü şeyde millete değil sende onların değerlerine ters düşüyorsun ama kimse sana gelip yapma etme diye konuşmuyor işte ben konudada bahsettim iyi okumamışsın zaten okulumda son senemdeyim ve başkalarının zevki benim burdaki ihtiyaçlarımı karşılıyor yani senin 1 oyunda kayıp etmen inan zerre koymuyor ben o yüzden burda bir ihtiyacımı karşıladıysam. %95 et yiyorsun hiçbi hayvan severe hayvan hakları savunucusuna gidip özür dilerim sizin korumaya çalıştığınız değerlerinizi ben yedim demiyorsun annene veya hasta bi yakınına çiçek alıyorsun hiçbi doğa düşkününe gidip özür dilerim ben senin değerlerini aldım 2 gün solacak olsada keyf-i keder birine verdim demiyorsun. Yani bana burda değer deme boşuna insan oğlusun birçok etik olmayan şey yaptın yapıcaksın hayatta kalmak için benim hiçbi okulla derdim yok aldığım bi boost işlemide benim en çok oturup günlerce uğraşmamı gerektirmiyor senin 11 saat çalışarak 1 ayda kazandığını günde 3-4 saat geceleri eğlencem bittikten sonra sistemli oyun atarak kazanıyorum hiç bu oyuna günde 4-5 saatten çokta ayırmam 1 haftada kazandığımda bana 1 ay yetiyor el altından 3-5 liraya boost yapmıyorum alalede açıkca riotunda gözüne soka soka yapıyorum bi banlanma filanda olmuyor yani riot iste çoktan silerde öle bi dünya yok yani göstermelik pro playerlara 3-5 ban atıp geçildi geçilecekte bizde ekmeğimize bakıcaz. Ve evet 10-20 yaş arası oyuna para harcama delisi veletlerinde fazlalık paraları bana gelmeye devam edicek bunda çekinmem güvenmem gereken birşey yok sen nasılki 200 derecede ekmeğini kazanıyorsan bende can sıkıntısına değil ekmeğimi kazanmak için yapıyorum bu işi. Bu bir iş fırsatı nasılki kasaplık gibi etik olmayan bir meslek varsa kimse bunu saklanarak el altından yapmıyorsa bende açıkça el altından olmadan bu işi yapıyorum gayette güzel iş fırsatını kaçırmıyorum e spor falan filan hikaye yani boost yaparak e spor ölmez emin ol tam tersine o çocuklar o liglere hırsla çıka çıka para bayılarak çıka çıka bu oyuna daha çok bağlanıp e sporda yer almaya çalışırlar kimiside belki başarılı olur kimse burda gizli saklı birşey yapmıyor yani dediğin gibi. Sana etik gelen bana gelmeyende bir sürü sorun var bahsettiğim gibi ondan beni yargılıcak son kişi insan oğludur etiklik konusunda.

• Eğer bir bilgi günlük hayatta işe yarıyorsa o bilgi doğrudur. Yaramıyorsa yanlıştır. Pragmatizm doğru bir düşüncedir bana göre
  • ßÈ®Tu_ kullanıcısına yanıt
    1. Et yedigin halde gidip insan haklarindan nasil ozur dilemiyorsan bu da ayni sekilde demissin, alakasi yok. Bu tipki; spor salonlarinda insanlarin zaafindan yararlanip onlara doping temin eden insanlarin yaptigi ise benziyor. Adam, o steroid olmadan bu sporu yapamayacagini veya cok uzun surecegini dusundugu icin isin icine hile katiyor, haliyle dogal yoldan gelismiyor veya guclenemiyor dolayisi ile ilerde birgun yarismaya girer ise baskalarinin hakkini yemis oluyor. Suan tum dunyada bunun yasak oldugu gibi eloboost ta yasak, rahat rahat yapiyor olabilirsin ama bunun dogru oldugu anlamina gelmez. TR de fazla umursamadiklarindan kimseye pek birsey olmuyor ama NA ve WEST te affetmiyorlar. Parayla olacak is degil bu, kimse para verip basariya ulasamaz yetenek olmadiktan sonra. Aksine insanlar o seviyedeki oyunlarin zorlugunu gorup oyunu birakma karari alabilir, bu da daha iyi oynarlar tezini curutuyor.

2.ben sana ne kadar bunun dogru olmadigini soylesem de sen fikrini degistirmeyeceksin biliyorum, cunki isin icinde para var, insan oglu demissin, insan oglu paranin oldugu her yolu mubah olarak gorur. bosuna laf kalabaligi yapip izah etmeye calisma bosuna, bende daha fazla tartismak istemiyorum cunki inatla bunun normal oldugunu savunuyorsun.

3.8 senedir forumdayim 4 senedir de uludag sozluk yazariyim ama ben boyle bir savunma sekli gormedim, yanlis oldugunu bile bile hala savunuyorsun. Senelerdir 1 kere bile kullanmadigim su blok buttonunu sonunda kullandirttin bana, daha tartismanin anlami yok. Boostlarinla ve fikirlerinle mutlu mesut yasaman dilegi ile.

• quote:

Karnini doyurmuyorlar ama kulaklarini bol bol cinlatiyorlardir tanimadigin oyuncular.

• Pek bi çınlama olmadı ama olsada kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ben çorbama bakarım sizede tavsiye ederim
  • M 9 kullanıcısına yanıt
    abicim açıktan lise okumuşun birinizde kafam basmadı kardeşim okuyamadım diyin be zekadan ölcek atomu parçalıycak adam ama durum yok okuyamıyo bizim ülkemizde onun harici okumayan adama amele adama acımam imkanlar eşit gibi bişey bizim kültürümüzde tembeli yüceltme var 15-20 yaş arası it gibi çalıştıysan babana hesap sor neyine güvenip yaptın beni diye
    ßÈ®Tu_ sana da helal olsun kardeşim bence devam et elimden gelse bende yaparım ama duo girdiğim elemanın interneti de yok pc side iflas durumundalar günde bi kaç saat internet cafede takılabiliyo adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

abicim açıktan lise okumuşun birinizde kafam basmadı kardeşim okuyamadım diyin be zekadan ölcek atomu parçalıycak adam ama durum yok okuyamıyo bizim ülkemizde onun harici okumayan adama amele adama acımam imkanlar eşit gibi bişey bizim kültürümüzde tembeli yüceltme var 15-20 yaş arası it gibi çalıştıysan babana hesap sor neyine güvenip yaptın beni diye
    ßÈ®Tu_ sana da helal olsun kardeşim bence devam et elimden gelse bende yaparım ama duo girdiğim elemanın interneti de yok pc side iflas durumundalar günde bi kaç saat internet cafede takılabiliyo adam

Ne dediginin farkindasindir umarim, her okuyan adam oluyor diye bir gercek yok ki ben okumadim demedim mezun oldum sinavima girdim gectim dedim. Ne okumus insanlar taniyorum daha 2 kelimeyi 1 araya getiremiyorlar, tecrube sifir, yetenek sifir. Ama her ikisini bir arada goturen adami da alnindan operim o ayri. Okuyunca ayri bir pozisyona yukselmiyorsun, yeri geldiginde ise girecegin zaman okumamis lise diplomasi ile isini kurmus olan adamin emrinin altinda calisiyorsun. Ticari kafa, pratik kafa diye birsey var, ezbere aldigin egitim ile gercek hayata atilirsan oldugun yerde apisip kalirsin.
    Su konuya daha fazla yorum yazip batirmayin kendinizi. Insanlari da şahsi degerleri ile degerlendirmeyin, cok kaybedersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 23 Nisan 2014; 1:27:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalledian

Bu mesaj silindi.
    Kafan güzelmiş güle güle kullan
    Kıskanma çalışırsan seninde olabilir zamanla dicemde senin olmıcak hiçbizaman blocked low

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßÈ®Tu_ -- 24 Nisan 2014; 12:37:57 >
  • e peki atıyorum ben bjergsenim aldım birinin hesabını boost için nickinide Bjergsen felan tarzı bir şey yaptım hesap benim gibi görünsün diye burdan nasıl anlar ki bir insan eloboost yaptığını .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.