Şimdi Ara

Hesap satmayın , Eloboost yapmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İllaha satacaksanız kendi elonuza yakın birine satın. Bronza gidip plat hesap vermeyin. Hele eloboost sakın ola yapmayın. Siz kendi kârınıza bakarken millet eziyet çekiyo. Lütfen bilinçli olun. İnsanların oyun keyfini bozmayın.

• birinin fena canı yanmış.
  • Riot TR adil olmadıkça eloboost devam edecek. EUW komitesi, eloboost yapan özel oyuncuların hesapları dahil olmak üzere banlıyordu. Bizimkiler sadece men cezası veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Riot TR adil olmadıkça eloboost devam edecek. EUW komitesi, eloboost yapan özel oyuncuların hesapları dahil olmak üzere banlıyordu. Bizimkiler sadece men cezası veriyor.

westte daha profesyonel ekipler var olm tespit bile demiyolar çoğunu
  • Canım fena yandı . teq7hacqdedi (bunun gibi bişeydi ) diye bir herif mid kalmadı diye - dia (çöp) - seviyesinde trollüyorsa bu işin moku çıkmıştır. Ne zamandır kaliteli troll görmüyodum. 2. oyunuma denk gelince dodge attım çıktım buraya konu açtım.
    @Subsie

Riot TR'nin adil olmasını bekleyemem zaten. Türkiye insanının kafası değişmediği sürece TR deki hiç bir şey düzelmez. Bizim millet kendi kazancına bakar. Genel tabloya bakmaz. @Persheid1903
  • Keşke dilediğin gibi olsa.
  • abi oyunu bırakıcaksam satarım hee sattıgım adam zaten kötüyse yavaş yavaş kendi seviyesine düşer bu kadar dert etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikisinide yaptim pisman degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Canım fena yandı . teq7hacqdedi (bunun gibi bişeydi ) diye bir herif mid kalmadı diye - dia (çöp) - seviyesinde trollüyorsa bu işin moku çıkmıştır. Ne zamandır kaliteli troll görmüyodum. 2. oyunuma denk gelince dodge attım çıktım buraya konu açtım.
    @Subsie

Riot TR'nin adil olmasını bekleyemem zaten. Türkiye insanının kafası değişmediği sürece TR deki hiç bir şey düzelmez. Bizim millet kendi kazancına bakar. Genel tabloya bakmaz. @Persheid1903

o adam banada cok geliyor veletin teki.
  • Tamam

• O adam kendi seviyesine düşene kadar kaç maçın içine ediyo biliyor musun? Bi adamın plat 1 den gümüşe düşmesi ne kadar sürer bi tahmin et @Esperus

Kulaklarda çınlama var mı hocam
    @BlitzHan34
  • hesabımı yarın satıyorum mesela 700 liramı aldıktan sonra bronzmusun diye sormam hesap dia'da fakat ben aldığım paraya bakarım boostuda yaptım yapmayada devam edeceğim dodge atıp 1-2 puan harcayıverin kendi dusuncem böle. Niye ben para kazanmak varken oyunda tanımadıgım ınsanı dusuneyım ki ne riot ekibi ne sen karnımı doyuruyorsun şahsen saçma konu. Her oyunda bunlar vardır olucakta haksız bi yerlere gelen ben yapmasam kökü kazıncak olsa neyse düşünülebilirde millet bu işten ekmek yerken ben tanımadığım ve bana yararı olmayan admları düşünemem çünkü oyunla gerçek hayatın farkındayım karnımı doyurmaya bakarım 2 gramlık zevkiniz karnımı doyurmuyor
  • alan olsa challenger düşme d1 hesabımı satarım da alan yok isterse bronz olsun ayrıca eloboost candır.
  • Bu bir oyun beyler takmayın bukadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

O adam kendi seviyesine düşene kadar kaç maçın içine ediyo biliyor musun? Bi adamın plat 1 den gümüşe düşmesi ne kadar sürer bi tahmin et @Esperus

Kulaklarda çınlama var mı hocam
    @BlitzHan34

o kadar olcak usta arz talep meselesi istiyosa iyi bisey veriyosa satarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Riot TR adil olmadıkça eloboost devam edecek. EUW komitesi, eloboost yapan özel oyuncuların hesapları dahil olmak üzere banlıyordu. Bizimkiler sadece men cezası veriyor.

Sürekli farklı iplerden vpn kullanıyolar. bulunma riski 0 temiz iş. İstese türkler de öyle yapar ama umrunda değil adamların, nasıl olsa turnuvada bi bok yapamıyoruz modunda bronzeları boostluyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I love her

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Sürekli farklı iplerden vpn kullanıyolar. bulunma riski 0 temiz iş. İstese türkler de öyle yapar ama umrunda değil adamların, nasıl olsa turnuvada bi bok yapamıyoruz modunda bronzeları boostluyolar.

ip değiştirilse bile bulunma ihtimalleri var farklı yöntemler var burda açıklamiim şimdi

yoksa aynı vpn i kullanan bir sürü kullanıcı vs var ipleri çoğu zaman aynı sıkıntı yaratırdı

• bence senin eziyet çekmen falan cash paranın sıcaklığından daha önemli değil. güzel para kazanılırsa ve bu işi kolaylıkla yapabiliyosan yapmaya değer. bu işten gerçekten para kazanabilseydim oyunu da etiği de umursamazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßÈ®Tu_

hesabımı yarın satıyorum mesela 700 liramı aldıktan sonra bronzmusun diye sormam hesap dia'da fakat ben aldığım paraya bakarım boostuda yaptım yapmayada devam edeceğim dodge atıp 1-2 puan harcayıverin kendi dusuncem böle. Niye ben para kazanmak varken oyunda tanımadıgım ınsanı dusuneyım ki ne riot ekibi ne sen karnımı doyuruyorsun şahsen saçma konu. Her oyunda bunlar vardır olucakta haksız bi yerlere gelen ben yapmasam kökü kazıncak olsa neyse düşünülebilirde millet bu işten ekmek yerken ben tanımadığım ve bana yararı olmayan admları düşünemem çünkü oyunla gerçek hayatın farkındayım karnımı doyurmaya bakarım 2 gramlık zevkiniz karnımı doyurmuyor

Adam pragmatizmin fikir babası

• quote:

Orijinalden alıntı: ßÈ®Tu_

hesabımı yarın satıyorum mesela 700 liramı aldıktan sonra bronzmusun diye sormam hesap dia'da fakat ben aldığım paraya bakarım boostuda yaptım yapmayada devam edeceğim dodge atıp 1-2 puan harcayıverin kendi dusuncem böle. Niye ben para kazanmak varken oyunda tanımadıgım ınsanı dusuneyım ki ne riot ekibi ne sen karnımı doyuruyorsun şahsen saçma konu. Her oyunda bunlar vardır olucakta haksız bi yerlere gelen ben yapmasam kökü kazıncak olsa neyse düşünülebilirde millet bu işten ekmek yerken ben tanımadığım ve bana yararı olmayan admları düşünemem çünkü oyunla gerçek hayatın farkındayım karnımı doyurmaya bakarım 2 gramlık zevkiniz karnımı doyurmuyor

Ovunur gibi konusmussun ama suradan kazandigin para ve hayatindan, daha dogrusu sagligindan goturusu inan biyere girip calismaktan cok daha beter. Insanlarin eglendigi oyun oynadigi bir platformda gizli gizli boost ve hesap satisi yapip bu ortamin atmosferini bozmak adil degildir, ve bildigim kadari ile riot tarafindan yasak deniliyor, TR icin birsey diyemeyecegim ama westte affetmiyorlar yakalarlarsa. Bari boost yapiyosaniz yada hesap satisi yapiyorsaniz bunu ovunerek ve ortalikta soyleyip rezil etmeyin kendinizi, knight online ve bilimum oyun ile de karistirmayin şu oyunu, orada olsak ne yaparsa yapsin adam umrumda degil bireysel basari sonucta ne yaparsa kendine, ama burada ben o adamla yeri geldiginde ayni takima düşmek zorundayim lig atlamak icin, umarim anlatabilmişimdir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.