Şimdi Ara

Hesap isletim ucreti almayan banka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Ben ispartada ogrenciyim ve ailem de antalyada. Her ay para gonderiyorlar garanti hesabim var para yatirdiklarinda ucret kesiyorlar.Ucretsiz olarak para yatirmanin ve hesap isletim ucreti almayan banka yok mu? 2 sene oldu arastiriyorum ya hesap isletim ucreti kesiyorlar yada para yatirirken para kesiyorlar. Ya arkadaslar yok mu bunun bir yolu. Bankalara bugune kadar kaptirdigim parayla simdiye kadar zengin olmustum valla okumama gerek kalmamisti Ozellikle ogrenci arkadaslar nasil hallediyorsunuz bu sorunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kuveyt Türk Etik Bankacılık prensipleri çerçevesinde, hiçbir şart ve kriter sınırlaması getirmeksizin hesap işletim ücreti tahsil etmemektedir.

http://www.kuveytturk.com.tr/ozel_cari_hesaplar.aspx

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ziraat genç bankkart almıyor eğer burs yada öğrenim kredisi alıyorsan bu kart yada ziraat bankası bankamatik kartı vardır git bi danış ziraat bankasına anlat durumu da
  • Abi nasıl araştırdın anlamıyorum ki. Özellikle forumda bir sürü mesaj var bu konuda.

Enpara.com - Finansbank

Nuvo - YapıKredi

iGaranti - Garanti Bankası

CEPTETEB - Türk Ekonomi Bankası

Bunların hepsini alabilirsin. Kuveyt Türk'ün ATM'sini bulman imkansız o yüzden bulaşma.

• 18 yaşından gün almış arkadaşlar
    kesinlikle dijital bankacılık kanallarından birinde hesap açmanız gerekiyor
    birden fazla bankada da dijital platformlarda hesap açılabilir
    kuveyttürk şube sayısı fazla olsa sadece bu da işimizi görürdü.

tavsiyem
    sözleşmesinde hiçbir zaman hesap işletim ücreti almayacağını belirten enpara hesabı açmanızdır
    çok kuç uçmaz kervan geçmez bir yerde yaşamıyorsanız
    finansbank atmsi en kötü ihtimalle minibüs/otobüs ile gidilebilecek bir mesafede vardır.
    para yatırırken atmden yatırıp internet üzerinden sağa sola para aktarılabilir.
  • En parada havalede ücretsiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/ing-gunluk/ing-gunluk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi karti ile Fatura ödeme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Enpara.com üstüne bankacılık tanımam.

• nasıl tafsiye eder misiniz?
  • Takım_Tamam kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle tavsiye ederim.ben çok memnunum.mhz bile bir harika bence.resmi sitelerini iyi bir inceleyin,kafanıza bir şey takılırsa sosyal medyadan yazın hemen dönüş yaparlar.ben bu banakayı seçmemin nedeni h,iş.ücreti ve eft gibi komisyonların olmaması.(bende diğer banka hesaplarıda var para girişi oldumu hemen ücret kesiyor bu bankada böyle bir şey söz konusu değildir.

• birikim hesabı açtırsam günlük faiz işler mi? bir de eft yapılıyor mu?
    işler tabi /Eft ücretsiz. daha fazla bilgi için resmi siteye bakınız

http://www.finansbank.enpara.com/
  • Enpara.com Birikim hesabınızdan doğrudan herhangi bir ödeme, veya harcama yapılamaz diyor?
    evet /
  • bu demek oluyor ki bu birikim hesabından eft-havale yapılmıyor, vadesiz hesap açtırmak lazım onda da faiz vermezler.
    Vadesizden faiz istiyorsanız TEB'in cepteteb ürününe bakmalısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.