Şimdi Ara

Hesabın askıya alınmış ve bu eylemi gerçekleştirme izni yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birkaç hesabı takip etmek adıma kendime Twitter hesabı açmıştım. Herhangi bir tweet yok, sadece bakıp çıkıyorum gündeme ve takip ettiğim birkaç kişiye. Birkaç gün önce sabahleyin Twitter'a gireyim dedim ve başlıktaki hatayla karşılaştım. Herhangi bir neden belirtilmemiş neden askıya alındığına dair. Benden form doldurmamı istedi, ben de formu doldurup Tweet atmadığımı, kimseye mesaj göndermediğimi, sadece birkaç kişiyi takip ettiğimi ve herhangi bir kuralı ihlal etmediğimi belirttim. Kaç gün oldu halen dönüş olacak, bakalım.


    Bu konu bana şunu düşündürdü. Demek ki aktif kullandığım ve tweetlerimin olduğu bir hesap olsa idi Twitter hiçbir neden belirtmeden hesabı askıya alıyor ve "bana bir form gönder, bakarız" şeklinde bir tutum izliyor. Milyonluk hesabı olanlar bu durumu yaşasa idi acaba ne yaparlardı, nerelere başvururlardı? Kafamda deli sorular.


    Özetle, hesapsız bir şekilde sevdiğim beğendiğim insanların gönderilerine bakıp çıkıyorum yine hiçbir fark yok hesabımın olup olmaması ile. Ancak yine de bir hesap açayım demiştim, olaylar olaylar işte.


    "Bu da böyle bir anımdır" minvalinde bir mesaj oldu bu da, hatıra olarak kalsın burada.  








  • Başına gelen olmadı mı arkadaşlar?  

  • geçmiş olsun :( spam takip yapınca oluyor genelde 100lerce kişiyi 1 saat içinde falan takip edince
  • Aynı hesaba farklı cihazlar üzerinden girdiğin için olabilir. Hesabının güvenliği konusunda algoritma sıkıntı olduğunu düşünürse doğrudan işi bitiriyor. Belki de hesabını sahte hesap olarak algılamış da olabilir. Yani pek çok sebebi var bunun. Bazen kafalarına göre de hesabı askıya alabiliyorlar. Sen yine de sürecin takipçisi ol. Kolay gelsin sana umarım bunun bir yanlış anlaşılma olduğu anlaşılır.

  • DrESB D kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Birkaç kişi dışında kimseyi takip etmedim hocam.
  • Sadece telefonumdan açmıştım hocam. Sağolun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9F51B8E8D

    Aynı hesaba farklı cihazlar üzerinden girdiğin için olabilir. Hesabının güvenliği konusunda algoritma sıkıntı olduğunu düşünürse doğrudan işi bitiriyor. Belki de hesabını sahte hesap olarak algılamış da olabilir. Yani pek çok sebebi var bunun. Bazen kafalarına göre de hesabı askıya alabiliyorlar. Sen yine de sürecin takipçisi ol. Kolay gelsin sana umarım bunun bir yanlış anlaşılma olduğu anlaşılır.

    iyi dedin hocam belki ismi çok tuhaf bir isimse fake profil demiştir twitter :(
  • DrESB D kullanıcısına yanıt
    Hocam her türlü bilgiyi istedi kayıt olurken. Mail onayından tut gsm e kadar. Sahte olduğumu düşünmemiştir bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.